• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evet arkadaşlar benim için de yarın büyük günnn.. sabadan 9-9,30 gibi ameliyata gireceğimmm.. bana dua edinnn.. ameliyatta uzun sürüyormuş sanırımmm...

Duualarımız seninle...
Hiç korkma en kolayı ameliyat ne zaman bayılacağım derken kalk diyorlar bitmiş oluyor herşey...

evet arkadaşlar benim için de yarın büyük günnn.. sabadan 9-9,30 gibi ameliyata gireceğimmm.. bana dua edinnn.. ameliyatta uzun sürüyormuş sanırımmm...

Her şey yolunda gidecek inan.Uyu uyan olduda bitti maşallah.Dualarım seninle.En kısa zaman da haberlerini yazman dileği ile.Merakta bırakma bizleri.

Sevvalecem ve Ada222 size bol sans biraz da sabir diliyorum, hersey yolunda gidicek, narkozdan uyandiktan sonra kendinizi cok hafif hissedeceksiniz. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.

Sevvalecem ve Ada222 size bol sans biraz da sabir diliyorum, hersey yolunda gidicek, narkozdan uyandiktan sonra kendinizi cok hafif hissedeceksiniz. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.

Canııım hoşgeldiiin.Nasıl gidiyor iyimisin.Şimdi seni andım göğüs topiğinde.Almanyadan bir arkadaş yeni üye olmuş yardım ve destek istiyor.Bak bir istersen.

Son düzenleme:
Canııım hoşgeldiiin.Nasıl gidiyor iyimisin.Şimdi seni andım göğüs topiğinde.Almanyadan bir arkadaş yeni üye olmuş yardım ve destek istiyor.Bak bir istersen.

Selam canim iyiyim, bantlari cikardim dün aksam silikonlari yapistirdim.
Yalniz sag gögsumun altinda tam dikisin bitti yerde bir sorun var, sari iltihap gibi, resmini cekip ercan beye gönderdim, sonra telefonla konustuk. Krem sürme dedi , pisik gibi bir sey dedi.
Ben gögüs topigine bakiyim bakalim kimin yardima ihtiyaci varmis, öptüm by by.

Nasıl uyutucan :52: Kandırarakmı kaçacan kız gece gece.Ay gece uyutup eylenceye gider millet bizim kız hastaneye :52:
Bence Ercan Karacaoğlu fan arkasında.Ne demişler dağ dağa küsmüş haberi yok,bizimkide aynı böyle fanlar kuruldu,doktoru yere göğe sığdıramadık canlı canlı dikiş ameliyat yeri gösterme ama doktorun haberi yook.Hoş biz doktorun reklamını yapmak için değil kadınlar kulubu üyelerine doğru bilgi vermek için.Kimse ameliyat yerini gösterme eskim buydu şimdiki halim bu deme meraklısı değil.Yanılıyormuyum arkadaşım.Yanlış anlaşılmalara meydan vermiyim diye yazdım.

Doğru söylüyorsun şimdi hastaneye gideyim...sonra eğlenmeye gideriz uyutup...fanda tam fan herkes birbirini soruyor ilgileniyor.Aynen çok doğru yazmışsın:34: aşkım doktor böyle şeylerden hoşlanan biri bile değil...her gün televizyona çıkar boy gösterir(boyu kısa ama olsun) tamamen birbirine tavsiye hasta listesi. Ben sana yol göstermeye çalıştım''başka doktorların adını da verdim''görüş diye...sen şimdi sürecini yazıp,diğer kişilere yardım ediyorsun.Ne mutlu bize hayat paylaşınca güzel

Yalniz sag gögsumun altinda tam dikisin bitti yerde bir sorun var, sari iltihap gibi, resmini cekip ercan beye gönderdim, sonra telefonla konustuk. Krem sürme dedi , pisik gibi bir sey dedi.

Geçmiş olsun canım...bant alerjisi de seni buldu buda neyse doktorun dediklerini uygula iki güne kalmaz geçer canım.

Sevvalecem ve Ada222 dualarımız sizinle kalbimiz de tabii ki.İnanın hayatınızın en güzel ve en doğru kararını verdiniz.

Ada222 hafta sonu İstanbul dışına çıkacağımız için çok üzülerek gelemeyeceğim yanınıza:( haberlerinizi Jelesec den alacağım.

Edbeer cim ne verdi peki?

Kızlar ameliyat oldunuz görünmüyorsunuz ? Nerelerde neler yapıyorsunuz?

Aynuröz senin şikayetlerin vardı. Ne oldu düzel dimi ?
Yasmin sen Almanyada mutlusun durumundan biliyorum. Ama arada burayada yaz yeni ameliyat olacak arkadaşlar var ve sonrasını merak eden arkadaşlar var. Benim gibi :))

Sibel senden hiç ses seda yok. Durumun nasıl sen ne kadar olmuştu ameliyat olalı.

Sevvalecem ve Ada222 Dualarım sizinle umarım çok güzel geçer ameliyatınız. Yazarsınız bize burdan bol bol . Sonuç istediğiniz gibi ve Mutlulk getirsin sizede.

Sanırım bugün geliyorsun.Yarın büyük gün.Heyecan panik yapma uyu uyan oldu da bitti maşallah.Allah kısmet ederse gelicem ziyaretine.İstediğin bir şey olursa hiç çekinmeden yazabilirsin.Allaha emanet.

Kaç gel geceden takılalım bentoprak:10: Evet yarın onun için büyük gün herşey istediği gibi olsun arkadaşımın...

Bugün ameliyatı olan arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun.

Edbeer cim ne verdi peki?

Amerikan tendürdiyotu sür dedi, kurumasi gerekiyormus.
Tabii, ben onu burda bulamam, eczaneden daha önce can acitmayan dezenfeksiyon almistim onun icerigini yazdim. Ona da olur dedi. Sonra üzerine antibiyotikli merhem sürücem, önce kapali tutucam, iyilesme olmazsa acik birak dedi. Hafta sonu acik birakicam evde bol seyler giyerim, idare ederim.

Kaç gel geceden takılalım bentoprak:10: Evet yarın onun için büyük gün herşey istediği gibi olsun arkadaşımın...

Bugün ameliyatı olan arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun.

Canım çok isterim ama bugün geçemem.Yarın bir sorun olmazsa geçmeye çalışıcam.Çarşamba veya perşembe tekrar gelicem kontrol için.Bu aralar ameliyat olacak kimler var yazsana bi ara karıştırdım ben yine.Bugün kim ne ameliyatı oldu.Arkadaşımıza geçmiş olsun diyim.Takip edemiyorum artık.3-5 derken Ercan fanlar çoğaldı şaka gibi.Çok dedikodu yapana ayaklı gazete derler ya kendimi öyle hissetmeye başladım.Hoş dedikodu yapmıyoruz ama adamın arkasından konuşuyoruz işte.Ayaklı reklam üstelik isteyene naklen yayın.

Back