• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gözün aydın olduda bitti maşallah bundan sonra 2 hafta dinlen dikkat et. Sonra normal hayat ağır kaldırmayacaksın . kilo almayacaksın

evet canım .. atlattım çok şükür.. şu drenler çıkınca sanırım daha rahat edeceğimm.. iki büklüm yürümekte cabasııı :)) neyse ona katlanacağız arrtıkkk...

benim dr çok katı1.5 ay önce bırakacaksın demişti 3haftam kaldı ben püfür püfür içiyorum bide bunu sitres yaptım daha çok içesim geliyorr:47:

inan bende içtimm ..azaltamadım bileee.. dediğin gibi stersden nerdeyse insanın daha çok içesi geliyor..dün ameliyat vs. kendime gelme..içemedim tabiii :))) ya birde ben ameliyattan çıkınca çok üşüdüm .. saatlerce soğukdan kasıldımmmm.. hiç ısınamayacağım sandımmm.bunlarıda yattığım yerden yazıyorummm :)))).. ayrıca emboliyi fazla takma kafana..o çok uzun süre hareketsiz kalınca oluyormuşş..birde daha önceden bu rahatsızlıkdan geçireenlerde ve kalp damar hastalığı olanlar daha çok risk altındaymışş.. zaten bizi ameliyattan çıkınca hemen yürütüyorlar.. korkma rahat ol.. bende çok kofrkuyorudumm.. ha birde 3-3,5 kilo üzreinde yağ alınırsa rsik oluyormuşş..doktorlarda bunu üzerine çıkmıyorlarmış zaten...benim yan simitlerden almış dr. bi rtarafdan 400 gr diğer tarafdan da 400 gr o kadar.. fazla yağ yokmuşşşşş....inşallah sende hayırlısı ile atlatacaksınnn canımmm..

arkadaşlar dün oldum ameliyatı.. mini karın germe olcaktı. fakat sonra dr. tam karın germeyi önerdi.çizimlerle bana ikisinide anlattı.sonrada hangisini istiyorsan onu yapalım dedi :)).. tam karın germeye karar verdik ..dün oldum 4 saaat kadar sürmüş. ameliyat.az öncede eve geldimmmm...şimdilik iyiyim bir sorunum yok.. drenler pazartesi çıkacak..

Gecmis olsun sevvalecem, sana güzel ve sorunsuz bir iyilesme dönemi diliyorum. Iyi dinlenirsen cabuk toparlarsin. Kendine dikkat et.

inan bende içtimm ..azaltamadım bileee.. dediğin gibi stersden nerdeyse insanın daha çok içesi geliyor..dün ameliyat vs. kendime gelme..içemedim tabiii :))) ya birde ben ameliyattan çıkınca çok üşüdüm .. saatlerce soğukdan kasıldımmmm.. hiç ısınamayacağım sandımmm.bunlarıda yattığım yerden yazıyorummm :)))).. ayrıca emboliyi fazla takma kafana..o çok uzun süre hareketsiz kalınca oluyormuşş..birde daha önceden bu rahatsızlıkdan geçireenlerde ve kalp damar hastalığı olanlar daha çok risk altındaymışş.. zaten bizi ameliyattan çıkınca hemen yürütüyorlar.. korkma rahat ol.. bende çok kofrkuyorudumm.. ha birde 3-3,5 kilo üzreinde yağ alınırsa rsik oluyormuşş..doktorlarda bunu üzerine çıkmıyorlarmış zaten...benim yan simitlerden almış dr. bi rtarafdan 400 gr diğer tarafdan da 400 gr o kadar.. fazla yağ yokmuşşşşş....inşallah sende hayırlısı ile atlatacaksınnn canımmm..

Bende üşüdüm ama hemen yattığım yeri ısıttılar gecti sanki elektrikli battaniye varmış gibi ...

arkadaşlar dün oldum ameliyatı.. mini karın germe olcaktı. fakat sonra dr. tam karın germeyi önerdi.çizimlerle bana ikisinide anlattı.sonrada hangisini istiyorsan onu yapalım dedi :)).. tam karın germeye karar verdik ..dün oldum 4 saaat kadar sürmüş. ameliyat.az öncede eve geldimmmm...şimdilik iyiyim bir sorunum yok.. drenler pazartesi çıkacak..

Canım çook büyük geçmiş olsun.Çok sevindim.Devamlı yatma kendini yormadan yürü arkadaşım.Diz altına yastık koy başını yüksek yap biraz V gibi yat.Dikişler iyice toplayana kadar ben öyle yattım dr söylemiştir gerçi.

Son düzenleme:
Bednim iki hafta doldu ameliyat olalı. Dr. kontrolüm vardı çok iyi dedi artık yürüyüşler yapabilirmişim kilo almamaya dikkat et dedi. Banyo zaten serbest. 3. haftadan sonra ödemler inmeye başlayacak dedi. Normal kıyafetlerimi giyiyorum ben zaten. Dik yürü artık dedi zorlayabilirsin kendini dedi. Bugün Alsancakta gezindim yoruldum karnım biraz şişti gibi .

Maşallah :nazar: 2 hafta oldu bak ,gün gün herşey daha iyiye gidecek inşallah,çok yormadan dik yürümeye çalış canım

Selam nasıl gidiyor son durumlar nedir ada22 arkadaşımızın.Allah sağlık verirse sabah geçerim.Sevimli perşembeye dikiş aldırmaya geliyormuş.Bende geçerim ayarlayalım mı ada22 orda nasılsa.Otel toplantı :52:

Arkadaşlar topikten arkadaşımız Almanyadan gelen ada22 saat 9 itibari ile ameliyata girmiştir.Yalnız geldi biliyorsunuz jelesece bugün yanında.Haberleri ondan alıyorum.nldglp arkadaş hafta sonu izninine çıtığından canlı yayın ihalesi bana kaldı.
Dualarımız seninle ada22 emin ellerde olduğunu bildiğimizden içimiz rahat.Şimdi küçük dev adamdan (Ercan Karacaoğlu) gelicek güzel haberini bekliyoruz.

Naklen yayın canım,bravo sana adada bende yorulduk,yanından ayrıldığımda çok iyiydi yemeğini yedi gezdi,ağrısı çok yoktu zaten izin vermiyor hemşireler...müdahale ediyorlar hemen...tek başına olduğu için ameliyata girmesini beklemek... çıkmasını beklemek ve sonrası benim için zordu.Endişe duyuyor insan birde eşi arayınca panik oluyorsun emanet gibi hissettim...neyse çok başarılı bir ameliyat oldu inşallah sonrası da sıkıntısız geçer

Naklen yayın canım,bravo sana adada bende yorulduk,yanından ayrıldığımda çok iyiydi yemeğini yedi gezdi,ağrısı çok yoktu zaten izin vermiyor hemşireler...müdahale ediyorlar hemen...tek başına olduğu için ameliyata girmesini beklemek... çıkmasını beklemek ve sonrası benim için zordu.Endişe duyuyor insan birde eşi arayınca panik oluyorsun emanet gibi hissettim...neyse çok başarılı bir ameliyat oldu inşallah sonrası da sıkıntısız geçer

Msj yazdım sana bir bak şeker

Selam nasıl gidiyor son durumlar nedir ada22 arkadaşımızın.Allah sağlık verirse sabah geçerim.Sevimli perşembeye dikiş aldırmaya geliyormuş.Bende geçerim ayarlayalım mı ada22 orda nasılsa.Otel toplantı :52:

Olur tabi otel var nasılsa adanın sayılır:1: yer ayırtıldı ...Yarın ben dinleneyim nöbeti devir al yazık arkadaşımız tek,konuştum iyiymiş hemşireler etrafta nasılsa

Bu dayanızmanız müthiş aranızda olmak isterdim. Cennetliksiniz kızlar .... Allahta hep sizin yanınızda olacak..

Bu dayanızmanız müthiş aranızda olmak isterdim. Cennetliksiniz kızlar .... Allahta hep sizin yanınızda olacak..

Cümlemizin yanında olsun.Ada22 arkadaşımız Almanya dan yalnız geldi.Bizlerin yorumları üzerine Ercan Karacaoğlu nu tercih etti üstelik.İnsan sorumlu hissediyor sanki kendini.Bugün jelesece arkadaş yanındaydı kısmetse yarın ben giderim yanına.Diğer arkadaşları da doğru bilgilendirme adına yazıyoruz işte.Kendine bakan bayanlara sonuna kadar destek bence bu.Dikiş yerleri,çizgilerin düzgün olup olmadığı,merak edilen.Bende çok merak ediyordum nasıl olacak sonrası falan.Canlı görmek te bir başka inan bana.
Bir arkadaşın lazer lipoz öncesi resimlerini gördüm ve sonrası canlı.İnanın şaka yapıyor sanmıştım.Süper ötesi.

İnan beria...sanki yıllardır dostmuşuz gibiyiz, keşke gelebilsen toplantılardaki samimiyetimizi görebilsen.Bugün doktordan önce yanına gittim, adanın beni görünce çok mutlu oldu, sadece telde 3 kere konuştuk ve yazıştık hepsi bu ama,sarıldık öpüştük başladık sohbete.Allah hepimizin yanında olsun canım kötü niyetli çok insan var ama iyi niyetli insanda çok

Şimdi yazar bir arkadaş he diye :52: Ay napıyım bu biraz özel sanırım paylaştın ben emin olamadığım için öyle yazdım özür:50:

Şimdi yazar bir arkadaş he diye :52: Ay napıyım bu biraz özel sanırım paylaştın ben emin olamadığım için öyle yazdım özür:50:

Yok be canım, o benim...beria o çirkin koca bacaklarda benimdi ama şimdi..ben bile bakıp ya ben bu basenler le nasıl yaşamışım diyorum

Yok be canım, o benim...beria o çirkin koca bacaklarda benimdi ama şimdi..ben bile bakıp ya ben bu basenler le nasıl yaşamışım diyorum

Alemsin kız sen.Meme kontrole gidiyorum yılda iki kez biliyorsun.Böyle gidişlerde arada bir iki rast gelip konuştuğum kontrol hastası arkadaş kontrolden çıktı gülüyor.Gülmekten zor anlattı.Her gidişte memişler muayne oluyor ya bu giriyo doktor bir şey demeden pat üstündekileri çıkarıyor doktor şöyle bir bakmış bugün muayne değil şunları yaptır demiş.Çok utanmış,nasılda açmaya alışmışım adamın karşına geç pat soyun adam bakmıcam de diye söylenip söylenip gülüyordu.Sanırım en çok açan da sensin dikkat et.

Back