Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım arayamadım yolculuk öncesi üzgünüm.İyi olmana sevindim.Ne yaptın konuştunmu Ercan beyle randevu değiştirmek istiyordun ya.Öpüyorum seni kendine iyi bak.
Arkadaşlar İzmir den ben bizim iz bantları kesmeden parca parça sizinkinden farklı mı
Hayırlısı olsun sevvalecem.Herşey istediğin gibi olur inşallah.
Tam anlattığın durum bende de var canım...zayıf olduğum dönemlerde bile o yığıntı dediğin hep vardı. İnşallah sende bende kurtuluruz gerçi benden yağ bayağı alınacak gibi.
Sagol canim, son gün telas vardi bebek mevlüt fln ben de aryamadim sizi.
Ben randevuyu degistirmedim vucut iyice otursun diye düsünuyorum biraz da kilo vermek istiyorum eylülde serinler hava daha iyi olur. Sen de korkuyu birak , hersey yolunda gidecek, iyiki olmusum diyeceksin, gencleseceksin.
iki hafta zor gibi geliyor bana...dik durulamıyormuş yaaa.. bende senin gibi biran önce olmak ve geride bırakmak istiyorum :))
Doktor havaya girecek diye korkuyorum karın ameliyatına isteyecek 10 milyar göreceğiz o zaman Aldığı her kuruşu hak ediyor benden yana helali hoş olsun(tabi 10 mil vermem o başka)
Ben gideceğim zaten sabahtan... tek geliyor yalnız bırakmayalım. Onu ameliyata koyar sana kahvaltıya gelirim beraber gideriz çıkmasına yakın...ne dersin?
AAA ben neden kaçırmışım bu mesajı? Canım benim tabiiki gel ama biz bu hafta sonu Sapanca ya gidiyoruz Cuma akşamından kalmaya programda değişiklik olursa gene konuşuruz ama şimdilik böyle...
jelesec arkadaşım ben görüşmeye bile gidemedim çok hastalandım 4 gün yattım böbreğimde taş çıktı,iltihap kana karışmış 7 tane iğne oldum,hemorid olmuşum bir de kolonoskopi yapılacak kısacası fenayım :) büyük ihtimalle Eylül'e kalacak ama merakla herkesin operasyonunu takip ediyorm. Doktordan aldığın fiyat ilgili fiyat için özel mesajın gelmedi tatlım belki mesajlar ile ilgili bir sorun vardır.
ada222 arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz
jelesec arkadaşım ben görüşmeye bile gidemedim çok hastalandım 4 gün yattım böbreğimde taş çıktı,iltihap kana karışmış 7 tane iğne oldum,hemorid olmuşum bir de kolonoskopi yapılacak kısacası fenayım :) büyük ihtimalle Eylül'e kalacak ama merakla herkesin operasyonunu takip ediyorm. Doktordan aldığın fiyat ilgili fiyat için özel mesajın gelmedi tatlım belki mesajlar ile ilgili bir sorun vardır.
ada222 arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz
herseyde bir hayIr vardIr. Bu Fiyat konusundada benimde icim daha cok rahat degil. BakarIz dedi. Ben düsündügümü söyledim telefnda.
BaktIm ucuyor, bende ucar giderim:))))
ArkadasIm Haftaya hastaneye ugrarsan beni görmeden gitme:)
Sen fiyat konuşmuştun...bana söylediğin niye değişti anlamadım.
Ne zaman oldunuz durumunuz nedir ? Yazar mısınız ? Bende ne zaman düzeleceğim takip edeyim :!:
Ameliyatını olan forumu terkediyor aslında öncesi kadar sonraki süreç de önemli...paylaşımlar devam etse daha iyi...ama havalar ısındı gezmeler başladı canım