- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Ben de yazıyorum ne durumda olduğumu devamını da getireceğim. Bugün 12. gün ağrım sızım yok habşurunca biraz sızı o kadar. eğik yürüyorum. korse ye devam çabuk yorulma var Dün ilk banyo mu yaptım insan tedirgin oluyor. Dik yürüyüp ödemlerimin inmesini bekliyorum. Bir formülünüz varsa bildirin. Cuma kontrolüm var. Ameliyat yerin bayağı uzun bu kadar beklemiyordum birde kilolu değilim. İnşallah izler gececek göbek deliğimde dikiş izi falan yok ama değişik geliyor bana alışmışım eskisine :)) Arkadaşım çok güzel dedi ödemler gitsin görecegiz bakalım. Bende iyiki olmuşum demek istiyorum.
Ameliyat olan arkadaşlar süreçlerinizi yazın. Evde sıkılıyorum artık ...Ne zaman normal hayata döneceğim.
Korse benim bildiğim 1 ay giyinilecek...birde artık dik yürümeye çalışsan yavaş yavaş daha iyi olur tabi yine doktoruna sor ...bende olacağım için sormuştum ben çok eğik yürünmesini istemiyorum demişti. Ödem atıcı çay veriyor bizim doktor,ben lazer lipo sonrası kullanmıştım.Kilon ne kadardı bende ? Karnında sarkıklık nasıldı çokmuydu? Çık gez canım...bizimkiler fıldır fıldır dolanıyor