Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi konuştuk inmiş uçaktan,hastaneye gidiyor sabah ameliyata girecek,hayırlısı olsun inşallah.
Geldi hayırlısı ile sağ salim.Şimdimi geçicen sen?
Canım hastaneye geçmedi daha yolda,biliyorsun tek kimse yok yanında, yarın akşama kadar kalırım yanında aksilik çıkmazsa...yorulurum tabi hastane ortamı birde ameliyat olan birini beklemek,geriyor insanı inşallah çok güzel bir şekilde geçer atlatır...ben uyurum birkaç saat öyle geçerim
çok slm söyle allah kolaylık versin.kaçta girecek
şimdi konuştuk inmiş uçaktan,hastaneye gidiyor sabah ameliyata girecek,hayırlısı olsun inşallah.
arkadaşlar ben karın germe ameliatında enboni yani kan pırtı atmasından çok korkuyordum ve bunun sadece ameliat bitene kadar risk olduğunu zannediyordum az önce bir sitede şöyle bişey okudum:ameliat sonrası dr unuzun önerdiği dönemde egzersizlere başlarsanız şişlikler daha hızlı iner ve pırtı atma riski azalır...yani sonrasındada devam ediyor demekki...doktora bu konuda sorabilen olursa (ben sordum ama her ameliatta bu risk var dedi)yani ne zamana kadar böyle bir risk olurmuş lütfen acil cevapp..
Selam figen1978, emboli hastaligi olanlarda bu risk zaten o kisiler de doktor kontrolunde ilac kullaniyorlar. Ameliyatlarda olusan riske gelince, hareketsiz kaldigimiz süre icinde teklike var. Ben iki ameliyat gecirdim karingermeden önce, ikisinde de varis corabi dedikleri cok kalin beyaz coraplar giydirdiler 1 hafta yatmistim, ikinci cocuguma hamileyken 3 ay hastanede yattim o zaman da devamli bu kalin coraplardan giydim ve hergün bacaklarima igne yaptilar emboliye karsi demislerdi. Simdi bizim ameliyata gelince ameliyat oluyoruz ertesi gün sonda cikiyor, yürütüyorlar ve tuvalete kendimiz gidiyoruz, hareket ettigimiz sürece kan dolasimi hizlanacak emboli tehlikesi azalacak. Eger tehlike olsa corap giydirip igne yaparlardi. Her ameliyatta kesi oluyor ve dogal olarak kan akiyor sonra pihtilasip duruyor damarlarda kan pihtisinin dolasmasi o yüzden her ameliyatta tehlike. Böyle seylere takilip ameliyattan korkma, kendine cesaret ver. Bu kadar kisinin ameliyati yolunda gitti, seninki de yolunda gidecek. Sonrasinda ohhh iyiki olmusum diyeceksin. Bugün benim 4. Haftam gecti bile diyebilirim ve iyiki olmusum diyorum.
arkadaşlar dün oldum ameliyatı.. mini karın germe olcaktı. fakat sonra dr. tam karın germeyi önerdi.çizimlerle bana ikisinide anlattı.sonrada hangisini istiyorsan onu yapalım dedi :)).. tam karın germeye karar verdik ..dün oldum 4 saaat kadar sürmüş. ameliyat.az öncede eve geldimmmm...şimdilik iyiyim bir sorunum yok.. drenler pazartesi çıkacak..
hayır bırakamamıştım canımmm...arkadaşım adına çok sevindim ama bu kadar çabuk çıkıp nete bile gişrebilmişsin tekrar maşallahh..ben ağrıdan sancıdan 1hafta kendime gelemem diye düşünüyorum ama inşallah benimde böyle kolay ve sorunsuz geçerr..sigarayı bırakabilmişmiydin sen?
hayır bırakamamıştım canımmm...
arkadaşlar dün oldum ameliyatı.. mini karın germe olcaktı. fakat sonra dr. tam karın germeyi önerdi.çizimlerle bana ikisinide anlattı.sonrada hangisini istiyorsan onu yapalım dedi :)).. tam karın germeye karar verdik ..dün oldum 4 saaat kadar sürmüş. ameliyat.az öncede eve geldimmmm...şimdilik iyiyim bir sorunum yok.. drenler pazartesi çıkacak..