• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben şu anda 58 kiloyumm. benim sezeryan ameliyatından kalma yığıntı var dikişlerin üzerinde ne yapsam geçmiyor.mini karın germe yapacak doktor. hazır ameliyat olmuşken yanda var olana yağlarıda alırız dedi.. bakalımmm.. sonucu göreceğiz...az kaldı 27 nisan 2012 ...

Hayırlısı olsun sevvalecem.Herşey istediğin gibi olur inşallah.

evet nlgdp, benim cumartesi sabahI amel. girecegim. Biran önce arkamda bIrakmak istiyorum. Insaallah bende sonuclardan memnun kalIrIm. YasIm dahada cok ilerlemeden rahatsIz oldugum bölgeleri aldIrmak istiyorum. Cumartesi sabah doktorla görüsecegiz, neler yapabilir benim icin o sabah belli olacak. ( Cok sey istiyorum ama)
Buradaki kadIn dayanIsmasI beni mutlu ediyor.
Hastane yakInlarInda oturuyorsan, beklerim tanIsIrIz. Pazar günü itibaren otele gececegim. Sanada bol sans ekimde.
Dilegim bütün kadInlar istedikleri vücüda sahip olsun........

Eminim sonuçlarından memnun kalacağınıza.Artık gördüğümüz kaçıncı ameliyat ben bile unuttum.Herkes sonuçlarından memnun.En azından biz 3 kuzen de hepimiz Ercan bey e olduk ameliyatımızı.Hepimiz çok memnunuz.Rahat olun inanın doktorumuz hem psikolojik olarak hem de yaptığı ameliyat sonuçları olarak her daim hastasının yanında hatta hastalarından daha hassas durumda bile diyebilirim.

Ben hastaneye çok yakınım Ataşehir de yim zaten.Bir ihtiyacınız olursa koşarak geliriz merak etmeyin.Edbeer arkadaşımız da yurt dışından geldi hatta iyileşip geri döndü bile...Darısı sizin başınıza.Sevgiler.

ben şu anda 58 kiloyumm. benim sezeryan ameliyatından kalma yığıntı var dikişlerin üzerinde ne yapsam geçmiyor.mini karın germe yapacak doktor. hazır ameliyat olmuşken yanda var olana yağlarıda alırız dedi.. bakalımmm.. sonucu göreceğiz...az kaldı 27 nisan 2012 ...

Tam anlattığın durum bende de var canım...zayıf olduğum dönemlerde bile o yığıntı dediğin hep vardı. İnşallah sende bende kurtuluruz gerçi benden yağ bayağı alınacak gibi.

Eminim sonuçlarından memnun kalacağınıza.Artık gördüğümüz kaçıncı ameliyat ben bile unuttum.Herkes sonuçlarından memnun.En azından biz 3 kuzen de hepimiz Ercan bey e olduk ameliyatımızı.Hepimiz çok memnunuz.Rahat olun inanın doktorumuz hem psikolojik olarak hem de yaptığı ameliyat sonuçları olarak her daim hastasının yanında hatta hastalarından daha hassas durumda bile diyebilirim.

Ben hastaneye çok yakınım Ataşehir de yim zaten.Bir ihtiyacınız olursa koşarak geliriz merak etmeyin.Edbeer arkadaşımız da yurt dışından geldi hatta iyileşip geri döndü bile...Darısı sizin başınıza.Sevgiler.

Doktor havaya girecek diye korkuyorum:52: karın ameliyatına isteyecek 10 milyar göreceğiz o zaman :53: Aldığı her kuruşu hak ediyor benden yana helali hoş olsun(tabi 10 mil vermem o başka)

Ben gideceğim zaten sabahtan... tek geliyor yalnız bırakmayalım. Onu ameliyata koyar sana kahvaltıya gelirim beraber gideriz çıkmasına yakın...ne dersin?

Son düzenleme:
Beria ben 2 hafta sonra calIsmak istiyorum. Tabiki bilemiyorum nasIl olur... Rahat hareket edemiyormusun hayla daha?

Valla zor gibi benim 10 gün oldu dr kontrole gittim herşey çok iyi dedi Yürüyüş yapabilirmiyiz dedim 1 hafta daha istirahat hemen yoruluyor insan yatmak istiyorsun eğik yürümek devamlı oturmak bile rahatsız ediyor ben bir de kendimi çok iyi hissediyorum ama vücudum engelliyor bazı şeyleri
10 günde normal yaşam işe dönüş diyorlar ama zor

Herkese tekrar merhaba, dün geldim bugün ilk isgünü. Iyi gecti 3 hafta dinlenmek sartmis arkadaslar bu ameliyatlardan sonra. Iki hafta izin alsam zorluk cekerdim. Göbegimdeki plasterler düsmeye basladi, silikon bantlari yapistiracagim. Gogüslerdekiler daha duruyor kendi kendine düsmelerini bekliyorum. Silikon bantlari arastirdim, gögüs icin tam dikis izine göre silikon bantlar var 50€ onlardan alicam daha pratik
EpiDerm "Areopexy" n. Lejour (1X2 St.) / Silikonfolie gegen Narben: Amazon.de: Küche & Haushalt
Linkini koydum belki bakabilirsiniz.
Bu arada beria elif idil baska kimler ameliyat olduysa gecmis olsun dilerlerimi yolluyorum.
Ameliyati yaklasan arkadaslar endise etmeyin hersey cok güzel olacak.

Herkese tekrar merhaba, dün geldim bugün ilk isgünü. Iyi gecti 3 hafta dinlenmek sartmis arkadaslar bu ameliyatlardan sonra. Iki hafta izin alsam zorluk cekerdim. Göbegimdeki plasterler düsmeye basladi, silikon bantlari yapistiracagim. Gogüslerdekiler daha duruyor kendi kendine düsmelerini bekliyorum. Silikon bantlari arastirdim, gögüs icin tam dikis izine göre silikon bantlar var 50€ onlardan alicam daha pratik
EpiDerm "Areopexy" n. Lejour (1X2 St.) / Silikonfolie gegen Narben: Amazon.de: Küche & Haushalt
Linkini koydum belki bakabilirsiniz.
Bu arada beria elif idil baska kimler ameliyat olduysa gecmis olsun dilerlerimi yolluyorum.
Ameliyati yaklasan arkadaslar endise etmeyin hersey cok güzel olacak.

Canım, sana da merhaba...ben baktım linke çok güzel bu ya,doktor bundan, burda yoktu herhalde diğerini yazdı...seninki çok pratik ben kestim kullandım

Canım, sana da merhaba...ben baktım linke çok güzel bu ya,doktor bundan, burda yoktu herhalde diğerini yazdı...seninki çok pratik ben kestim kullandım

Tabii ki cok pratik kesme derdi yok, direkt üzerine yapistir. Herhalde getirmiyorlar eczaneler ama belki ismarlanirsa getirirler, sormak lazim. Sonra 14 gün cikarmadan üstünüzde kalabilir yaziyordu. Demek ki dusta bozulmuyor.

EDBEER ...bu 10 dakika geçmiyor arkadaşım:50:

BEN TOPRAK CANIM SELAM...nasılsın? Heyecan varmı diğer durum için?

Son düzenleme:
Canım arayamadım yolculuk öncesi üzgünüm.İyi olmana sevindim.Ne yaptın konuştunmu Ercan beyle randevu değiştirmek istiyordun ya.Öpüyorum seni kendine iyi bak.

arkadasIm ask olsun, bekliyorum yaz numaranI hemen bügün.

Sabah saat 8:000 doktorla görüsecegim. Ilk önce kontroll neler yapIlacak yada yapIlabilir. Herhalde ödeme vs. Sonra ilk amel. ben girecegim. Bilemiyorum kacta cikarIm, yormayIn kendinizi. Nezaman isterseniz ozaman gelirsiniz. Ne halde olurum bilemiyorum tabiki.
Cuma gecesi hastaneye giris yapacagIm. Benim icin cok iyi oldu. öptüm By

arkadasIm ask olsun, bekliyorum yaz numaranI hemen bügün.

Sabah saat 8:000 doktorla görüsecegim. Ilk önce kontroll neler yapIlacak yada yapIlabilir. Herhalde ödeme vs. Sonra ilk amel. ben girecegim. Bilemiyorum kacta cikarIm, yormayIn kendinizi. Nezaman isterseniz ozaman gelirsiniz. Ne halde olurum bilemiyorum tabiki.
Cuma gecesi hastaneye giris yapacagIm. Benim icin cok iyi oldu. öptüm By

Sabah ben sen ameliyata girmeden geleceğim Allahtan bir mani olmazsa...cuma gecesi olması süper olmuş onun saati kaç yani hastanede kaçta olacaksın?

Back