Benim bugün ameliyat günüm dahil 34. Gün. 23. Gün işe başladım. 1-2 gün eğiktim ama sanırım 25. Gün falana denk geliyor dikleştim.
Bütün süreci özetlemem gerekirse,
Ben 360 derece lipo, karın germe ve bbl oldum.
Ameliyattan çıktıktan sonra anneme kırk kere cok bagırdım mı demişim :) ama asla gıkım çıkmamış.
Ağrı sızı gibi şeyler hiç hissetmedim. İlk gün mide bulantım oldu. Kusana kdr bir süre çile çektim. Kusarken kaslarım yandı, o an ölcem sandım fenaydı. Ertesi gün yürüyüşe kaldırıldım , yine kaslardan dolayı o an ölücem sandım ama tek seferlik bir ağrıymış geçti. Sonrası eğik durmam dışında hiç bir problem olmadı. 3. Günüm maslesef öksürük başladı. Mahvoldum desem yeri :) hava falan aldım. 3 veya 4 gün sürdü. 2 kutu pastil bitirdim, pipetle ılık su içtim.
İlk kontrol 7. Gündü diren çekildi, 8. Gün diğeri çekildi. O gün sahilde kahve falan içtim. 9. Gün seçim kutlamalarına çıktım
10. Günden itibaren araba kullandım.
Sonraki hafta evden bilgisayar açıp calıstım tam mesai. Yat, kalk, yemek ye, duş al, evde turla şeklinde geçti. Sonra bayram oldu. 1-1,5 saatlik bir yolda araç sürdüm.
Bayram sonrası tam mesai ofise giderek işe başladım. 1-2 gün eğik durmam dışında br sorunum olmadı.
Ben ameliyat olana kadar günlerce bu forumları okudum, buradaki kişiler didik didik edip instadan bulup iletişime geçip sapık damgası yedim
ilk gün de, şimdi de iyi ki olmuşum diyorum.
İsteyene özelden fotoğraf gönderirim.
Doktorcuğumum ellerine sağlık. Ataşehir memorial hastanesi Ercan Karacaoğlu. 15. Gün kontrolde botoks bile yaptrdım
Sorusu olana yardımcı olurum.
Sevgiler.