- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
Şuan kaçıncı günündesinBende 6-7 gün kaldı gelen miktarına göre değişiyorda bende kremde kararsızım bugün scarex ve ozonlu kantaron yağı sipariş verdim yaralar kapandığı için başlıycam gelir gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan kaçıncı günündesinBende 6-7 gün kaldı gelen miktarına göre değişiyorda bende kremde kararsızım bugün scarex ve ozonlu kantaron yağı sipariş verdim yaralar kapandığı için başlıycam gelir gelmez
1 martta oldumŞuan kaçıncı günündesin
Aaa evet doğru benimle 1 gün vardı arada şükür bir ay oldu1 martta oldum
Aynen günlük hayatımıza döndük ben çok mutluyum güzel oldu izleride çözersek tamamdır biraz kafama göre aldım bende kremi yağıSlitape aldım kantaron aldım bende ufak ufak başladım bayramdan sonra kontrole gidicem dr demeden başlamış olucam ama ihtiyacı var bence dikiş izlerinin yağ veya kremlere
Dün zehirlendim gıda zehirlenmesi şimdi ameliyata giriş kg 62.8 di ameliyat sonrası 59.3 falan geliyordum uyuyup uyanınca 58.8 dim nöbet sonrası 59.3 galan geliyordum yine dünden sonra 57.5 geliyorum ödemi nasıl atcaz bende bilmiyorumKızlar ödemi atmak için bromelain dışında içtiğiniz çay vs var mı?
Çok çok geçmiş olsun canımDün zehirlendim gıda zehirlenmesi şimdi ameliyata giriş kg 62.8 di ameliyat sonrası 59.3 falan geliyordum uyuyup uyanınca 58.8 dim nöbet sonrası 59.3 galan geliyordum yine dünden sonra 57.5 geliyorum ödemi nasıl atcaz bende bilmiyorum
Çok teşekkür ediyorum sağolun .Çok çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun. Yine eksi yazmışsın , ben henüz eksi görmedimDün zehirlendim gıda zehirlenmesi şimdi ameliyata giriş kg 62.8 di ameliyat sonrası 59.3 falan geliyordum uyuyup uyanınca 58.8 dim nöbet sonrası 59.3 galan geliyordum yine dünden sonra 57.5 geliyorum ödemi nasıl atcaz bende bilmiyorum
Aynen zehirlendiğime üzülmedim valla bu yüzdenÇok geçmiş olsun. Yine eksi yazmışsın , ben henüz eksi görmedim
Hep varmıydı?Kızlar merhaba , karın germe ameliyatımı olalı 3 ay oluyor size danışmak istediğim bi konu var
Göbek deliğimin hizasında , pubisin hemen üstü olan yerde dikişimde 25 kuruş kadar sertlik ve hissizlik var . Ameliyat oldum olalı da var ne zaman geçer bu kalıcı bir şey mi acaba
Benden önce ameliyat olanların görüşünü öğrne bilir miyim ?
Dikiş hattım ilk aylarda hep sertti zaten, sonrasında bi bahsettiğim bölgede kaldı sertlik o da sabahları çok az geceleri belirginleşiyorHep varmıydı?
Artık 3 ayda bir görüşeceğiz doktorumla ama ödem olduğunu anladımİlginç bir durum gece ve gündüze göre değişen
doktorunla paylaştın mı?
Hayır korkutma kendiniYarın benim de randevum var karin kasi onarımı mini germe ve lipo çok korkuyorum cokmu ağrılı