Doktorun semineri varmış ertesi gün ama beni ertesi gün görmek istediği için ertelediNeden ertelendi sizin günüz
Hemde nasıl stres heycan korku hersey var bide benim bebek 2 yaşında ameliyat sonrası beni daha çok geriyordiloş748 ve bulutluela çok az kaldı neler yapıyorsunuz gerginlik stres çoğalıyor mu yaklaştıkça pazartesi. Bir değişiklik yok değil mi
Benim konseyi hastane kendisi verecekmişmerhabalar bende ayın 18 nde olacağım korse seçiminiz nasıl oldu
Az önce Aydan arkadaşımızın iyi haberleri aldım ameliyatı 5 saat sürmüş hafif ağrıları varmış ama dayanılıyor zaten ağrı kesici veriliyor dedi pazar günü çıkacakmış o atlattı artık darısı biz 18 eylülcülereç
Kutlu 18 Eylül haftasıAz önce Aydan arkadaşımızın iyi haberleri aldım ameliyatı 5 saat sürmüş hafif ağrıları varmış ama dayanılıyor zaten ağrı kesici veriliyor dedi pazar günü çıkacakmış o atlattı artık darısı biz 18 eylülcülere
İnstam bulutluela takip Edin :)diloş748 ve bulutluela çok az kaldı neler yapıyorsunuz gerginlik stres çoğalıyor mu yaklaştıkça pazartesi. Bir değişiklik yok değil mi
Aldım takibe canım ozgul.klnc benimkinde istek yollayabilirsinİnstam bulutluela takip Edin :)
Aynen kutlu mutlu hayırlı uğurlu bir hafta olur inşallah hepimizi deKutlu 18 Eylül haftası
Selam doktorun kimdi?İnstam bulutluela takip Edin :)
Mehmet Emre yeğinSelam doktorun kimdi?
aa çok geçmiş olsun cankatan, ay 2 gün kala olacak iş miydi :) ilaç mı kullanacaksın? eski sayfaları okuduğum bir çok arkadaş ameliyat öncesi hastalandığında antibiyotik kullanmış ameliyata etki etmiyormuş doktorları izin vermiş. sana bir tedavi verdi mi?Merhaba kızlar ben bu sabah tetkiklerimi yaptırdım ve crp ben de 22 çıktı ve ertelendi ameliyatım yani yoğun bir enfeksiyon varmış ama benim hiç bir rahatsızlığım yok şimdi bu sorunu çözmem gerekiyor enfeksiyonu temizledikten sonra tekrar gün alacağım inşallah benim dururum bu pazartesi ve daha sonra olacak olan arkadaşların hepsine kolaylıklar diliyorum işleri rast gitsin inşallah benim işim de muhtemelen Ekim ayının sonuna sarkar hayırlısı allahtan
Yani intaniye ve dahiliyeye görünüp bu enfeksiyonun sebebini bulmamı ve tedavisini olup ondan sonra tekrar gün için konuşalım dediaa çok geçmiş olsun cankatan, ay 2 gün kala olacak iş miydi :) ilaç mı kullanacaksın? eski sayfaları okuduğum bir çok arkadaş ameliyat öncesi hastalandığında antibiyotik kullanmış ameliyata etki etmiyormuş doktorları izin vermiş. sana bir tedavi verdi mi?
Evet bayağı üzüldüm ama hayırlısı demek ki böyle şimdi bunun çözümüne bakacağım ondan sonra tekrar şansımı deneyeceğim evet iki gün kalan penaltı atılmış oldu bana doktorum bu konuları çok inceliyor asla riske atılacak bir durum değil pıhtı atma durumu kalbi bir anda durdurabilir ameliyat sırasında çünkü sebebi bilinmeden ameliyatın yapılması risk sonra dedi bu ameliyat gerçekten ağır bir ameliyat ve adla bir risk kaldırmıyor dedi öyle işte kızlaraa çok geçmiş olsun cankatan, ay 2 gün kala olacak iş miydi :) ilaç mı kullanacaksın? eski sayfaları okuduğum bir çok arkadaş ameliyat öncesi hastalandığında antibiyotik kullanmış ameliyata etki etmiyormuş doktorları izin vermiş. sana bir tedavi verdi mi?
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasınEvet bayağı üzüldüm ama hayırlısı demek ki böyle şimdi bunun çözümüne bakacağım ondan sonra tekrar şansımı deneyeceğim evet iki gün kalan penaltı atılmış oldu bana doktorum bu konuları çok inceliyor asla riske atılacak bir durum değil pıhtı atma durumu kalbi bir anda durdurabilir ameliyat sırasında çünkü sebebi bilinmeden ameliyatın yapılması risk sonra dedi bu ameliyat gerçekten ağır bir ameliyat ve adla bir risk kaldırmıyor dedi öyle işte kızlar
Amin canımhayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın
teşekkür ederim, sonuçlarını ve sürecini dört gözle bekliyorum.Mehmet Emre yeğin