Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aldım canım benim umarım hepimizin güzel geçer ben muğla eğitim araştırma hastanesinde olacağım doktor çok bilindik ve yaptığı işlemleri gördüm ince temiz ve başka bi hastaya yaptığı 1 aylık işlemini gördüm şok geçirdim ameliyat olmak için kesin karar vermem için sebep oldu korse seçimini bana bıraktı ve anti emboli çorabı istedi benden geri kalan her şeyi biliyorsunuz yanıma havlu çorap ıslak mendili iki adet gecelik pijama takımı terlik vs alacağım
Hadi hayırlısı canım aynı gün sırayla gireceğiz inşallah ve hayırlısıyla da sağlıkla çıkacağız hepimiz için olumlu geçsin bütün süreç ben de önden düğmeli gecelik çamaşır falan işte onları ayarlayacağım bir de önceki sayfalarda ki arkadaşlar okaliptüstü şeker olsun yanınızda öksürüğe iyi geliyor yazmışlar yine kefir bulundurun yudum yudum için o da iyi geliyor demişlerdi. Bir de ayılınca yavaş yavaş sırtınıza bebek gazı çıkarır gibi vurdurun narkozun atılması kolaylaşıyor yazmışlardı hatta pipette alın sıvı şeyleri içmek daha kolay oluyor demişler

Amin canım benim çok teşekkür ederim, akşam belli olacak ameliyat saati 1 hafta önce tetkiklerim yapildi. Dualarım hepimizle hayırlısı olsun inşallah 🌸
Belli oldu mu canım ameliyat saatin şimdiden sana geçmiş oldun diliyorum rabbim yardımcın olsun haydi yarın güzel haberlerin allahın izniyle gelecek bekliyoruz canım😘

Belli oldu mu canım ameliyat saatin şimdiden sana geçmiş oldun diliyorum rabbim yardımcın olsun haydi yarın güzel haberlerin allahın izniyle gelecek bekliyoruz canım😘
7.30 da hastanede olmam gerekiyor çizimler yapılacakmış 8.45 gibi de ameliyat. Çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese şans diliyorum. Sizde bana dua edin lütfen 🙈 sevgiler 🌸

Dualarımız seninle canım sonuçta aynı yola çıktık inşallah engelsiz sorunsuz sıkıntısız aşacağız. Allah yardımcın olsun hiç bir şey düşünme sadece en kısa zamanda iyileşmeye adapte et kendini güzelce uyu ve güzelce de uyan ağrısız sızısız atlat inşallah hadi bakalım yarın güzel haberlerini okuyalım burada sana hayırlı güzel bir gece diliyorum canım kendini iyi hissettiğinde iki kelimede olsa iyi olduğunu yaz bize🙋‍♀️

Aydancığım ameliyatın bitmiştir ve inşallah şu an dinlenme aşamasındadır çabuçak toparlanmanı iyi haberlerini bekliyoruz canım🤲

umarım kuzum inşallah senin de güzel geçsin inşallah 🙏🏻
Az önce Aydan arkadaşımızın iyi haberleri aldım ameliyatı 5 saat sürmüş hafif ağrıları varmış ama dayanılıyor zaten ağrı kesici veriliyor dedi pazar günü çıkacakmış o atlattı artık darısı biz 18 eylülcülere 😍

Az önce Aydan arkadaşımızın iyi haberleri aldım ameliyatı 5 saat sürmüş hafif ağrıları varmış ama dayanılıyor zaten ağrı kesici veriliyor dedi pazar günü çıkacakmış o atlattı artık darısı biz 18 eylülcülere 😍
anin inşallah valla umarım çabuk iyileşir aydan arkadaşımız bizde çok çabuk atlatırız

Bende bugun ercan karacaoğlu ile görüştüm 16 ocaka randevu aldım. Tam karın germe, 360 lipo ve çıkan yağları popoya ekleyecek. Bakalım neler olacak çok heyecanlı 🤩

anin inşallah valla umarım çabuk iyileşir aydan arkadaşımız bizde çok çabuk atlatırız
Arkadaşlar ikinci gecem, ilk gun ilk kalkış çok zordu. Tansiyonum düştü ağrım çok oldu. Ama alıştım sonra. Bugün narkozun etkisi geçmeye başladı baş ağrısı ve sancim çok var. Toparlanmaya çalışıyorum

Arkadaşlar ikinci gecem, ilk gun ilk kalkış çok zordu. Tansiyonum düştü ağrım çok oldu. Ama alıştım sonra. Bugün narkozun etkisi geçmeye başladı baş ağrısı ve sancim çok var. Toparlanmaya çalışıyorum
Çok geçmiş olsun canım, aşrı dayanılmaz mı? Çok korkuyorum 😬

İnşallah yarından sonra eve çıktığında daha da iyi olursun ilk 3 gün sıkıntılı sonrasında biraz rahatlıyorsunuz diyor önceki sayfalardaki arkadaşlar

Bende bugun ercan karacaoğlu ile görüştüm 16 ocaka randevu aldım. Tam karın germe, 360 lipo ve çıkan yağları popoya ekleyecek. Bakalım neler olacak çok heyecanlı 🤩
Hayırlısı olsun sizin Ocak ayında bizimki de 18 Eylül benimle birlikte aynı gün bu forumdan iki arkadaş daha ameliyat olacağız farklı şehirlerdeyiz ama aynı heyecanı yaşıyoruz

X