- 13 Ağustos 2023
- 153
- 36
- 54
Hadi hayırlısı canım aynı gün sırayla gireceğiz inşallah ve hayırlısıyla da sağlıkla çıkacağız hepimiz için olumlu geçsin bütün süreç ben de önden düğmeli gecelik çamaşır falan işte onları ayarlayacağım bir de önceki sayfalarda ki arkadaşlar okaliptüstü şeker olsun yanınızda öksürüğe iyi geliyor yazmışlar yine kefir bulundurun yudum yudum için o da iyi geliyor demişlerdi. Bir de ayılınca yavaş yavaş sırtınıza bebek gazı çıkarır gibi vurdurun narkozun atılması kolaylaşıyor yazmışlardı hatta pipette alın sıvı şeyleri içmek daha kolay oluyor demişleraldım canım benim umarım hepimizin güzel geçer ben muğla eğitim araştırma hastanesinde olacağım doktor çok bilindik ve yaptığı işlemleri gördüm ince temiz ve başka bi hastaya yaptığı 1 aylık işlemini gördüm şok geçirdim ameliyat olmak için kesin karar vermem için sebep oldu korse seçimini bana bıraktı ve anti emboli çorabı istedi benden geri kalan her şeyi biliyorsunuz yanıma havlu çorap ıslak mendili iki adet gecelik pijama takımı terlik vs alacağım