- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 40
aykut mısırlıoğluMerhaba doktorunuz kim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aykut mısırlıoğluMerhaba doktorunuz kim acaba
Çok geçmiş olsun. Sizinle benzer şikayetlerimiz, ikiz gebelik sonucu alt karnım sarktı göbek deliğimin etrafı sönmüş balon gibi.. yakın zamanda ameliyatım olacak benim de..tecrübem olmadığı için normal mi bilmiyorum morarmayı ancak..doktorunuz lipocasion yaptıysa morarmış olabilirMerhabalar 9 gün önce devlet hastanesinde karın germe oldum. Tam karın germe ile mini karın germe arasında bi operasyon geçirdim. Boy 164 kilo 56 ikiz gebelikten sonra alt karnım sarkmişti. Bakıldıgında ince fit görünen biriyim ama alt karnım ve göbek deligimin üzerindeki büzüşüklük ve yırtık beni çok rahatsız ediyordu. Doktorum mini karın germeye karar verdi, ameliyat esnasında göbek deligimi de o büzüşüklüklerinde gitmesine karar vermişler ameliyattan çıktıktan sonra göbek deligim yenilenmiş ve o buruşukluklar gitmişti. Çok sevindim hersey yolunda gidiyor. Ameliyata 56 kiloyla girdim suan da 55.50 kilo problemim yok fakat çok şişliklerim var midemin üstü gögsümün altında kabarıklık şişlik var ve o bölge morardı normalmi bilmiyorum. Yeni konu açmaktansa buradan yazmayı tercih ettim. Merak edenlere de seve seve yardımcı olurum
Tesekkür ediyorum darısı size inşallah Lipo yapılmadı gerek görmemişler. Şuan o kadar çok şişikim ki ölçülerim çok fazla geliyor şiş olmasına rağmen düz olan bir göbek harika olacak. Dikişlerimi görememiştim sezaryenden sonra şimdi ise o bandajları görmek bile mutluluk veriyor bana. Sizin tam mı olacak mini mi?Çok geçmiş olsun. Sizinle benzer şikayetlerimiz, ikiz gebelik sonucu alt karnım sarktı göbek deliğimin etrafı sönmüş balon gibi.. yakın zamanda ameliyatım olacak benim de..tecrübem olmadığı için normal mi bilmiyorum morarmayı ancak..doktorunuz lipocasion yaptıysa morarmış olabilir
Merhaba öncelikle geçmiş olsun hangi hastanede oldunuz doktorunuz kimdi ve ücret ödedinizmiMerhabalar 9 gün önce devlet hastanesinde karın germe oldum. Tam karın germe ile mini karın germe arasında bi operasyon geçirdim. Boy 164 kilo 56 ikiz gebelikten sonra alt karnım sarkmişti. Bakıldıgında ince fit görünen biriyim ama alt karnım ve göbek deligimin üzerindeki büzüşüklük ve yırtık beni çok rahatsız ediyordu. Doktorum mini karın germeye karar verdi, ameliyat esnasında göbek deligimi de o büzüşüklüklerinde gitmesine karar vermişler ameliyattan çıktıktan sonra göbek deligim yenilenmiş ve o buruşukluklar gitmişti. Çok sevindim hersey yolunda gidiyor. Ameliyata 56 kiloyla girdim suan da 55.50 kilo problemim yok fakat çok şişliklerim var midemin üstü gögsümün altında kabarıklık şişlik var ve o bölge morardı normalmi bilmiyorum. Yeni konu açmaktansa buradan yazmayı tercih ettim. Merak edenlere de seve seve yardımcı olurum
Merhaba istanbul şişli etfal Seyrantepe hastanesinde oldum. Doktorum yasin canbaz. Ücret hastaneye 3500 lira ödedik. Medikalden ameliyatta kullanılacak malzemeler korse vs istediler 550 lira da oraya ödedim toplamda 4000 tuttu. Gerçekten hastaneden hemşirelerden çok memnun kaldım. Hastanede 4 gün kaldım. Direnler çıktıgı gün taburcu oldum.Bu arada hastanede denk geldigim kişiler meme ve karın germeyi kombine olduklarını söylediler. Ben çok arastırmalarım sonucu tamamen umutsuz bi şekilde gittim devlet olunca yapmıcaklar gibi hissetmiştim neden bilmiyorum Memnun kalıncada herkes faydalansın istedim.Merhaba öncelikle geçmiş olsun hangi hastanede oldunuz doktorunuz kimdi ve ücret ödedinizmi
Cok teşekkür ederim sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim peki öncesi sonrası fotoğrafınız varsa özelden atabilirmisiniz rica etsemMerhaba istanbul şişli etfal Seyrantepe hastanesinde oldum. Doktorum yasin canbaz. Ücret hastaneye 3500 lira ödedik. Medikalden ameliyatta kullanılacak malzemeler korse vs istediler 550 lira da oraya ödedim toplamda 4000 tuttu. Gerçekten hastaneden hemşirelerden çok memnun kaldım. Hastanede 4 gün kaldım. Direnler çıktıgı gün taburcu oldum.Bu arada hastanede denk geldigim kişiler meme ve karın germeyi kombine olduklarını söylediler. Ben çok arastırmalarım sonucu tamamen umutsuz bi şekilde gittim devlet olunca yapmıcaklar gibi hissetmiştim neden bilmiyorum Memnun kalıncada herkes faydalansın istedim.
Maalesef fotoğraf konusunda çok hassasım yanlış anlamayın lütfenCok teşekkür ederim sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim peki öncesi sonrası fotoğrafınız varsa özelden atabilirmisiniz rica etsem
Estağfurullah sorun değil dikislerinizi merak ettim.ne durumdalar.burda devlet Hastanesinde ameliyat olmuş bi hasta görmüştüm.ameliyat yeri boydan boya açılmış ve iltihaplı o gün bugündür devlet hastanesine karşı fobim oluştu diyebilirim... ondan dolayı sordum..bide sonraki süreç zor oldumu toparlanmanızMaalesef fotoğraf konusunda çok hassasım yanlış anlamayın lütfen
Dikişlerim şu anda bandajlı haftaya gidecegim kontrole bende çok merak ediyorum inşallah incecik dikişlerm vardır. Şöyle ki agrı eşigim yüksektir çabuk toparlandım ama iş güç vs yapmıyorum biraz ayakta kalsam çabuk yoruluyorum. Dinlenmek iyi geliyor. Dikiş yerim uyuşuk oldugu için orada hiç agrım yok sadece göbek deligim üstü mide bölümüm şiş morardı orada agrı çok hissediyorum. Birde devlet özel olarak düşünmeyelim bazı dikişler özel hastanede olupta açılanlarda var. Kişinin kendisine de baglı bir süreçtir. Maddi gücünüz imkanınız varsa tercih sizindir. Ben fiyat aldıgım 40 50 bin tl istediler o yuzden devlette oldum memnun kalıncada her kadın faydalansın istiyorumEstağfurullah sorun değil dikislerinizi merak ettim.ne durumdalar.burda devlet Hastanesinde ameliyat olmuş bi hasta görmüştüm.ameliyat yeri boydan boya açılmış ve iltihaplı o gün bugündür devlet hastanesine karşı fobim oluştu diyebilirim... ondan dolayı sordum..bide sonraki süreç zor oldumu toparlanmanız
ameliyat ortamından sanırım benimde sırtımda morluklar vardı o morluklar acıyordu en sonunda ağrıyı alsın siye jel gb olan ağrı kreminden sürdüm iyi geldi. o ödemin çoğu ilk ay gidiyor. korse ne kdr gevşekse o kdr şişmiştim ödemden. benim 5 haftayı geçti hala bariz ödemim var. dr zamanla gidecek desi. venaturanın şu ananas hapına yeni başladım inşallah ödem atmamı hızlandırır.Merhabalar 9 gün önce devlet hastanesinde karın germe oldum. Tam karın germe ile mini karın germe arasında bi operasyon geçirdim. Boy 164 kilo 56 ikiz gebelikten sonra alt karnım sarkmişti. Bakıldıgında ince fit görünen biriyim ama alt karnım ve göbek deligimin üzerindeki büzüşüklük ve yırtık beni çok rahatsız ediyordu. Doktorum mini karın germeye karar verdi, ameliyat esnasında göbek deligimi de o büzüşüklüklerinde gitmesine karar vermişler ameliyattan çıktıktan sonra göbek deligim yenilenmiş ve o buruşukluklar gitmişti. Çok sevindim hersey yolunda gidiyor. Ameliyata 56 kiloyla girdim suan da 55.50 kilo problemim yok fakat çok şişliklerim var midemin üstü gögsümün altında kabarıklık şişlik var ve o bölge morardı normalmi bilmiyorum. Yeni konu açmaktansa buradan yazmayı tercih ettim. Merak edenlere de seve seve yardımcı olurum
bnm 10 ocaktan beri hala var. dr 3 4 ay sürer en az dedi. hapı dr önermedi. ananas öneren çok ama ananas çok pahalıya geliyor. solgar ve natura gb bir markanınki de çok pahalı. venatura ilaç firması ve hapraki miktar daha yüksek. bakalım 1 ayda belli olur işe yarayıp yaramadığıBende ananaslı yesilçay içiyorum daha iyi gibi hergün fotograf cekiyorum aradaki farkı görebilmek için sanki daha ince gelmeye başladım ilk günlere göre. Hapı doktorunuz mu önerdi? Ben hastaneden çıktıgımda hiç morluk yoktu hiçbiyerimde sonradan midemde oluştu ve gün içinde ora balon gibi gerilip şişiyor sonra iniyor degişik bisey bu kadar ödem olabilcegini hiç düşünmemiştim. Gecmiş zamanda ameliyat arkadaslarımız tam anlamıyla ne zaman iniyor şişlikler
Dün ananas alıp yedim kabuklarından çay yaptım kalanı buzluga attım derken hem ugras hem de çok da uygun degil pazartesi doktoRa gidicem bakalım bende hapa başlıcam galiba.bnm 10 ocaktan beri hala var. dr 3 4 ay sürer en az dedi. hapı dr önermedi. ananas öneren çok ama ananas çok pahalıya geliyor. solgar ve natura gb bir markanınki de çok pahalı. venatura ilaç firması ve hapraki miktar daha yüksek. bakalım 1 ayda belli olur işe yarayıp yaramadığı
venatura bromelain eczaneye söylerseniz depodan getiriyor 75 tl. sitesinde içeriğe bakarsınızDün ananas alıp yedim kabuklarından çay yaptım kalanı buzluga attım derken hem ugras hem de çok da uygun degil pazartesi doktoRa gidicem bakalım bende hapa başlıcam galiba.
Tamamdır çok teşekkürlervenatura bromelain eczaneye söylerseniz depodan getiriyor 75 tl. sitesinde içeriğe bakarsınız
Karın kaslarınız dikildi mi acaba şimdi ne durumdasınız yorumları okumaya yeni başladım belki ileri mesajlarda yazmışsınızdır bilemedimmerhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Kadın olarak kendimize yaptıgımız en büyük iyilik bence siz hangi doktorda olacaksınız? Ne kadar kilo versekte ben 51 kf düştügüm zaman bile o sarkık deri hiçbir zaman degişmedi. O yuzden ameliyat şart. Yag yoksa lipo yapılmıyor zaten. İnşallah kolay atlatırsınız sizdeİyi akşamlar yorumların son zamanlarını okumaya calıstım hepimiz bir anca önce iyileşip istediğimiz görğnğme kavusuruz inşallah 25 subat ameliyat günüm
En yakın arkadasım ameliyat oldu 24 gün oldu o bana büyük bir şans oldu açıkcası lipo+tam karın germe oldu o amliyattan cıktıgından beri cok kambur yürümedi 5 günde arac sürdü tabi herkesin agrı eşiği değişik birde o hic arastırmadı dr u ben arastırmıştım o ilk cesaret eden oldu yattı hemen masaya :) bu kadar takmadıgından mıdır nedir hic sorun yasamadı maşallah
160 52 kg bende tam karın germe yapacak yag almaya gerek yok dedi bakalım hayırlısı