- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 662
Hayatim hemen hemen benzes durumdayiz iyi ama niye olduki bu simdi? Normalde esityi ameliyattan sonra mi degisti esitlik yaOzelden attim, bakabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatim hemen hemen benzes durumdayiz iyi ama niye olduki bu simdi? Normalde esityi ameliyattan sonra mi degisti esitlik yaOzelden attim, bakabilirsin.
Ozelden attim, bakabilirsin.
Kızlar meme kucultme oldunuz asimetri mi varHayatim hemen hemen benzes durumdayiz iyi ama niye olduki bu simdi? Normalde esityi ameliyattan sonra mi degisti esitlik ya
Valla benimkilerde yok. Karnımda ufak bi problem var ama memelerim, hiç mütevazi olamayacağım, efsane :)Kızlar meme kucultme oldunuz asimetri mi var
eşim yaptığı için dikkat edemedim. qma ete yüklenme dedi dr un hemşiresi. kemik suyu hazjrlamıştım ilk günler ondan içtim. bugün 20. gündü yarın daha sağlıklı yaşamaya başlayacağım.Herhangi bir diyet listesi uyguluyorsaniz paylaşır mısınız?
İlikli kemik suyu tüketmeye bende başladım..eğer deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimeşim yaptığı için dikkat edemedim. qma ete yüklenme dedi dr un hemşiresi. kemik suyu hazjrlamıştım ilk günler ondan içtim. bugün 20. gündü yarın daha sağlıklı yaşamaya başlayacağım.
ben çok ayrıntılı yazdım kendim de ödem vs çok aradığım için. normalde de 38 bedendim. bel bölgem yağlıydı. gögüs göbek deliği ve az altı kemiklere denk gelen yerlerden 5 er cm inceyim şu an. ameliyattan çıktığımda öncesiyle aynı ölçülerdeydim ama o gergin deri ve görüntü bile o kadar farkediyor ki eşim o sonuca bile oha olmuştu. bugün 21. gün ve 36 beden pantolondan 0 deri taşması ve çok fit bir görüntü. ödem hala var. forumdan arkadaşlardan 1 ay bitince ödem masajı olup sonra çok daha gzl durduğunu yazdı biri. biri de 3 ay hiç ölçme ondan sonra tam oturuyor dedi. 6.8. aydan sonra çok daha memnun olan da var. bilmiyorum benim bünyemden mi dr dan mı ben şu an bile çok memnunum. bence net 2 hafta bakım gerekiyor. wc ye vs hep kendim gittim ve yıkandım. ameliyat sonrası ilk yürürken ben de baş dönmesi vs de olmadı. 2. gün çıkarken direnlerim çıktı 1. gün sonunda hepsi sarı olmuştu zaten. öksürmek hapşırmak gülmek en büyük acı. burqdan bir arkadaşın dediği gb karnıma yastıkla bastırıp öksürdüm. boğaza sokulan boru yüzünden sanırım ve amelşyat ortamından ilk hafta balgam ve öksürük oluyor. sürekli su içtim. izlerim de inşallah sorunsuz iyileşir. 15 şubatta tekrar kontrolüm var. üzerleri sürekli su geçirmez ten rengi bantla kaplı.İlikli kemik suyu tüketmeye bende başladım..eğer deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Eskiden cok asimetri vardı bende dogal halinde biri baya büyüktü yani. Şu an rahatsız eden bir durum yok asimetri konusunda bir görüntü algılamıyorym varsa da .Kızlar meme kucultme oldunuz asimetri mi var
Peki dik oluyormu silikonsuz.. Bende cok korkuyorum ne güzel atlatmıssınız darışı başıma inşallahEskiden cok asimetri vardı bende dogal halinde biri baya büyüktü yani. Şu an rahatsız eden bir durum yok asimetri konusunda bir görüntü algılamıyorym varsa da .
Ne zaman iz kremler e başlayacaksın.. Ve ilişki ne kadar süreli yasak.. Cok sagol bilgilendırmelerın için inşallah bende cok memnun olurum korkuyorum cok sankı olmayacakmısım memnun gibiben çok ayrıntılı yazdım kendim de ödem vs çok aradığım için. normalde de 38 bedendim. bel bölgem yağlıydı. gögüs göbek deliği ve az altı kemiklere denk gelen yerlerden 5 er cm inceyim şu an. ameliyattan çıktığımda öncesiyle aynı ölçülerdeydim ama o gergin deri ve görüntü bile o kadar farkediyor ki eşim o sonuca bile oha olmuştu. bugün 21. gün ve 36 beden pantolondan 0 deri taşması ve çok fit bir görüntü. ödem hala var. forumdan arkadaşlardan 1 ay bitince ödem masajı olup sonra çok daha gzl durduğunu yazdı biri. biri de 3 ay hiç ölçme ondan sonra tam oturuyor dedi. 6.8. aydan sonra çok daha memnun olan da var. bilmiyorum benim bünyemden mi dr dan mı ben şu an bile çok memnunum. bence net 2 hafta bakım gerekiyor. wc ye vs hep kendim gittim ve yıkandım. ameliyat sonrası ilk yürürken ben de baş dönmesi vs de olmadı. 2. gün çıkarken direnlerim çıktı 1. gün sonunda hepsi sarı olmuştu zaten. öksürmek hapşırmak gülmek en büyük acı. burqdan bir arkadaşın dediği gb karnıma yastıkla bastırıp öksürdüm. boğaza sokulan boru yüzünden sanırım ve amelşyat ortamından ilk hafta balgam ve öksürük oluyor. sürekli su içtim. izlerim de inşallah sorunsuz iyileşir. 15 şubatta tekrar kontrolüm var. üzerleri sürekli su geçirmez ten rengi bantla kaplı.
Oluyor ama dr önemli canım. Bir de üst bölgen boş degilse daha da iyi olur. Eger alt bölüm yayvansa meme alt kısımda tabanı daraltması daha iyi oluyormus benim daraltılmadı mesela standart oldu isterdim öyle olsun. Ama eski halini düşününce amannn iyiki yaptırdıö diyorum. Boş yere senelerce onları bohca gibi taşımışım:))Peki dik oluyormu silikonsuz.. Bende cok korkuyorum ne güzel atlatmıssınız darışı başıma inşallah
Üstü dolu degıl sizin nasıldı.. peki alt kıamın daraltılması ne oluyor ilk defa duydum acıklarsanız doktoruma soyleyetım belkı ole yaparOluyor ama dr önemli canım. Bir de üst bölgen boş degilse daha da iyi olur. Eger alt bölüm yayvansa meme alt kısımda tabanı daraltması daha iyi oluyormus benim daraltılmadı mesela standart oldu isterdim öyle olsun. Ama eski halini düşününce amannn iyiki yaptırdıö diyorum. Boş yere senelerce onları bohca gibi taşımışım:))
Doktora belirtmek mi gerekiyor belirtmeden daraltılmıyormu sız belırttınızmıOluyor ama dr önemli canım. Bir de üst bölgen boş degilse daha da iyi olur. Eger alt bölüm yayvansa meme alt kısımda tabanı daraltması daha iyi oluyormus benim daraltılmadı mesela standart oldu isterdim öyle olsun. Ama eski halini düşününce amannn iyiki yaptırdıö diyorum. Boş yere senelerce onları bohca gibi taşımışım:))
Merhabalar ameliyat oldunuz mu Hüseyin beye bende bu ay olacağım çok korkuyorumBen de Huseyin Kandulu’ya olucam galiba karin germe. Yorumlarinizi ve sonucu yazabilir misiniz?
2.5 ay dr un kontrolündeyim daha birşeye başlatmadı. lazer yapıyorız demişti bana kremlerden pek sonuç yok gb konuşmuştu. 15 şubatta randevum hala bant var üzerinde. ilişki konusunu ben sormadım ama kendini incitecek şeyler yapmadıkça yasak olacağını sanmıyorum. ben umduğumdan çok daha memnunum.25 gün falan oldu ama memeler karın falan çok iyiNe zaman iz kremler e başlayacaksın.. Ve ilişki ne kadar süreli yasak.. Cok sagol bilgilendırmelerın için inşallah bende cok memnun olurum korkuyorum cok sankı olmayacakmısım memnun gibi
Nasıl bir bantti acaba ? Sargı bezleri mi yoksa daha küçük bantlar miydi ?Merhaba iki hafta önce karın germe oldum, dikiş üzeri bantlıydı, bugün tam orta yerden sarı akıntı oldu, bandı kaldırdım toplu iğne başı kadar bir yer sarıydı batikonla temizledim altı siyah benzer birşey yaşayan var mı? Dr çok önemsemedi nekrozdur geçer dedi
Sargı bezi.Nasıl bir bantti acaba ? Sargı bezleri mi yoksa daha küçük bantlar miydi ?
Selam canım. Geçmiş olsun size de. Benim 16 günüm hala dik yürüyemiyorum. Siz kaçıncı günü dik yürüdünüz?eşim yaptığı için dikkat edemedim. qma ete yüklenme dedi dr un hemşiresi. kemik suyu hazjrlamıştım ilk günler ondan içtim. bugün 20. gündü yarın daha sağlıklı yaşamaya başlayacağım.
bnm 7 saat sürmüş. çıkınca daha titreme gelmeden örtü altına sıcak hava üfleyen bir boru soktular çok seri ısındım ben. hastahane çok önemli bence ben çok memnunum. ameliyattan dolayı çok yemeyince diyetisyen geldi beğenmediniz mi vs neden bitirmediniz diye. hemşirelerden anesteziden vs çok memnun kaldım. 2 gece yattım ben direnlerimde sorun yoktu çıkarıldı öyle taburcu oldum ben. karın germem, belden lipo, meme küçültme 38 bin çdedim. bandaj deyişmeye dr a gidiyorum 2.5 ay sözlerinden çıkmam kafama göre bitki çayı fln yasak. ödemlere masaj yapma elleme dedi. yarın 20. gün bakacağım kaç cm değişmiş ölç
Merhaba doktorunuz kim acaba2.5 ay dr un kontrolündeyim daha birşeye başlatmadı. lazer yapıyorız demişti bana kremlerden pek sonuç yok gb konuşmuştu. 15 şubatta randevum hala bant var üzerinde. ilişki konusunu ben sormadım ama kendini incitecek şeyler yapmadıkça yasak olacağını sanmıyorum. ben umduğumdan çok daha memnunum.25 gün falan oldu ama memeler karın falan çok iyi
20. gün yürüdüm. 10 şubatta 1 ay olacak şu an bayağı rahatım ama çok dolanınca karın kasjm yorulup bir garip oluyor hala. hapşırma öksürme gb durumlarla hala karnımı tutuyorum. korseye devam. hala ödem var. he gögüs kol yönleri hala kolu çok kaldır vs durumlarında rahatsızlık oluyor.Selam canım. Geçmiş olsun size de. Benim 16 günüm hala dik yürüyemiyorum. Siz kaçıncı günü dik yürüdünüz?