Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cinsellik için iyice bekle canın acımasın. İyilesmene bak :) yazın fıstık gibi gezersin. Ah elimde olsa şuan Türkiye gelir yaparim
Tabiki 1 ay zaten doktor yasağı var canım ondan sonra ben kendimi ne zaman hazır hissedersem dikişler duruma bakarım.
Umarım sizde biran evvel olursunuz

Drenlerimi aldırdım korkutugum gibi bir acı olmadı şükür pansuman etti göbek deligim ve kesimi gördüm lipo yerlerimi temizledi şükür iyiitim şimdi

İnternetten ameliyat sonrası resimlere bakınca o dikişler içimi gıcıkladı, bele kadar kesilenler varmıs. Umarım öyle olmaz. Sanırım bu kesi bölgenin ne kadar yayılmış olduğuna bağlı.

Kaldı son 4 gün.
Ameliyattan sonra 5. gün evde bir kaç gün yanlız kalıcam gündüz saatleri, umaırm yataktan kalkmak cıkmak oturmak cok zor olmaz. Bırde hala nasıl uyuyacagım konusunu hıc anlamadım ben dızden bacaklarımı kırarak uyurum dıye dusunuyordum

Çok gecmıs olsun sanırım 6. gunden yazıyorsun. Umarım hersey guzel olur ve bu yaptıgım seye cektıgımız acıya deger sonuc.
Gobek delıgının nasıl kapandıgınıda hıc anlamıyorum orayıda mı alıyorlar :) o kadar nasıl gerılıyoruz bılmıyorum. Buarada hastane ıcın 2 tane pıjama takımı ve bır tanede cıkıs ıcın esofman almayı dusundum yanıma. Umarım boyel şaftım fılan kayık olmam, meme ameliyatından cıkıp 2 saat sonra sacımı basımı duzeltmıstım. Karın bolgesını sezeryandan bılıyorum ama sızce sezeryan mı zor bu germemı?

Sağol canım umarım evet ama bence değer.
Göbek deliği yer değişiyor daha minnacık bir güzel delik yapıyorlar.
Çok geriyorlar ilk 4 gün aşırı gergin oluyor karın yavaşça zamanla sanırım açılıyor benim öyle oldu şimdi sadece yatarken o gerginliği hissediyorum
Ben pijamayi gecelik aldım elbise yani iyiki öğle almisim drenler aşağıdan sarkıyor çünkü meme ameliyatim bende sizin gibiydim ama biraz daha agiriydi ağrı yoktu ama karın kas gerginliği yanma ve karın deride ki o gerginlik hissi yüzünden biraz daha zoru diyebilirim.
Sezeryaniniz nasıldı bilmem ben sezeryandan ertesi günü elektrik süpürgesi açıp yemek yapan kadınım herkesin bünyesi çok farklı mesela benim doktorum ertesi sabah geldiğinde bu ameliyattan bahsediyorum aaa elif hanım harikasınız ama çok dik yürüme az eğil dedi 1 hafta eğik yürümek şart karın kas için .
Ben sizi daha kotu bulacagimi umuyordum neden hocam dedim 800 gram yağ + 2 kilo deri aldım zor bir ameliyatti baya uğraştım ama görüncek çok begeniceksiniz denmişti eve döndüm kendim yatıp kendim kalkmaya yürümeye hatta wc ye kendim gittim o yüzden herkesin ağrı eşiği farklıdir

Benım sezeryanlarım asırı rahat gectı kuzum, ben ılk sezeryanda 3. gun eve gelıp evı supurmustum. 2. sezeryan daha sıkıntılıydı ama ıshal olmustum gaz sancısı olmustu sadece onun dısında ne evde ne hastanede esım dısında kımsenın kalmasına gerek kalmamıstı. canım cok tatlı degıl herhalde dıye dusunuyorumama yaygaracıyım. forumda cok fazla basarısız amelıyat okudum canımda sıkıldı
2 gun hastanede kalacagım ben yanı cuma olacagım, pazar ogleden sonra eve gonderıcem dedı. dırenlerın sarkması kısmı gecelıkten bır yere takmıyrlar mı? benım gecen sene memedeyken pıjemanın ceplerıne koymuslardı :) bu defa belkı pıjemanın altına ceplere koyarlar dıye dusunmustum.
Acaba bende de o kadar derı var mı ya ben valla karnıma dogru duzgun bakmıyorum bıle , yenı yenı bakıyorum vedalasacagım dıye.

Meme amelıyatındayken doktor banada cok kızmıstı sen napıyosun cafetaryaya ınmıssın senın kas altı amelıyatın oldu agrın hıc mı yok demıstı kı 14 subatta oldum ben amelıyatı esımle bu konusmayı odada dınlerken 12 saat gecmıstı amelıyat uzerınden, kart oynuyorduk :)
ay ınsallah senın gıbı olurum ya ınsallah
hamılelıklerde cok kılo aldım ıkıncı dogumda 24 kılo aldım ve hızlıca verdım kıloları ama ddaha dogumdan cıktıgımda gobegımde bır terslık oldugunu anlamıstım. gobek olması gereken yerde degıldı o sıslıkın gobek delıgınden asagılardaydı ne oldu boyle dedım hemsıre bebegın cok buyuktu dedı 3800 dogdu bebek, sag taraf daha ıyıyken sol taraf daha sarkık benım.

Buarada şuanda 57 kıloyum boyum 1.71
Allah'ım pısman etmesın ınsallah. Esım gecende gorsellerden google'dan before after bakarken bu ızler ne boyle dıye bı tepkı verdı baktıgımız kısının bele kadar kesısı vardı bırazda yukardaydı sanırım. Umarım bu ızler konusunda da sıkıntı yasamayız

Buarada senın dırenlerının uzun kaldıgını okudum, benım memede eve cıkarken cekılmıstı. Ödem daha az olacaksa dırenler kalsın dıye teklıf ederım :)

Buarada senın dırenlerının uzun kaldıgını okudum, benım memede eve cıkarken cekılmıstı. Ödem daha az olacaksa dırenler kalsın dıye teklıf ederım :)
Drenler ödem için kalıyor şekerim memede iken bende ertesi gün çekilmişti.
Bu karın germe de normal 5.gun alindi işte benim bazılarının 1 hafta kalıyormuş.
Dren kalması iyi içerdeki pis kan temizliyor.
İnşallah seninde iyi geçer ben hastanede 1 gece kaldım .
Eşim de izler konusunda çok çekiniyordu ama doktorum incecik yapmış görünce şok oldum o yüzden önemli olan doktoru bulabilmekte.

Direnler cekılınce cok rahatlıyor ınsan ama faydası olacaksa kalmasını soylerım cunku kanama durumuna baglı ama cıkarken cekebılırım demıstı, du bakalım ınsallah hayırlısıyla gırıp cıkmak nasıp olsun

Merhaba geçmiş olsun doktorunuz kimdi acaba

Selam arkadaşlar bende cuma günü karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum üstlerde boşluk olacağı içinde 195 cc protez eklendi ameliyatım 6 saat sürmüş 3 saatte yoğun bakımda kalmışım ilk 2 gün fazlaca zorladı ama ağrı konusunda değil sürekli aynı yatış pozisyonu sebebi ile popo-bel-sırt kısmım tutulmuş gibi ağrıyordu diren sadece karnımda vardı 2. Gün çekildi ve 3. Gün sabah taburcu oldum.
eve çıktıktan sonra daha iyi hissetmeye başladım
Bir kaç sorum olacak arkadaşlar sağ meme üstüm taş gibi ve koltuk altıma doğru sızlıyor hareket ettirmemeye çalışıyorum solda göğüs ucuma doğru hafif sızı oluyor sanki birşeyler kımıldıyor içinde
karnımı eve döndükten sonra hiç açmadım korse var malum korkuyorumda açıkçası baya baya şiş balon gibi hissediyorum pubis bölgemde aynı şekilde dikişle birlikte patlayacak gibi görünüyor normal mi bu durum? Bu arada bende 170 boy 57 kilo ile girdim ameliyata şu an 61 kilo çıkıyorum fazlaca ödem var sanırım yarında kontrolüm var umarım bir aksilik yoktur

Çok gecmıs olsun öncelikle
Meme dikleştirme kısmını bilmiyorum ama büyütme amaclı protezım var benımde, kayaları uzerıme baglamıslar gıbıydı bır kac gun kas altı oldugu ıcın butun kol hareketlerınde kesıyı veya protezı hıssedıyordum ama gecıyor memedekı odemde acıkcası artık yumusacıklar, ama ılk 1 ay hele hıc bısey bekleme tasss gıbıler :) dıklestırme bu sekılde mı oluyor bılmıyorum ama

Buarada cok sordum ama yatıs pozısyonunu ınt uzerınden gordum, meger yatmıyormusuz oturacakmısız umarım rahat ederız :)
Buyuk gun yarın, bıraz evvel arzum'a da mesaj attım ama sızede yazayım ınstagramdan bır kadının dıkısını gordum o kadar uzun kı poposunun yarısına kadar desem abartmıs olmam
Hakketten bu uzunluk dogru mu? bana ıkı tane sezeryan kesın gıbı uzunlukta olacak demıstı buda ıkı kemık arasına denk gelıyor hesabıma gore

Merhaba çok teşekkür ederim bugün 6. Gün kontrolüm vardı bantlarım yenilendi sertlik ödemdenmiş sorun yok dedi harika bir iş çıkarmış doktorum öyle mutluyum ki karınımıda gördüm 2 sezaryen doğum yaptım ben iz yok denebilirdi hatta hiç belli değildi ondan biraz daha alttan kesilmiş ve sadece incecik bir çizgi bel kemiklerimde bitiyor göbek deliğim şimdiden harika görünüyor yattığım yerden görebilidiğim kadarıyla tabi haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var bantlar tamamen çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…