Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba
Dün ameliyatımi oldum çok şükür kesinlikle korktuğum gibi olmadı.dun komple yatırdılar bus abah kalktım ilk defa oturmak yasak, yürüyüp dönüp yatağa uzanıyorum bacaklarda yastık sırt hafif kalkık vaziyette.
Ağrı kesici ara ara veriyorlar, dün bütün gün uyudum desem yeridir gece bı öksürük krizi geldi öldüm öldüm duruldum oksurmemek için ve tuttukca da kötü oldum. Bugün sonda ve bacaklarda varis için olan makine çıktı direnler yarın çekilecek ve eve gideceğim. Dgr düzgün yağ çıkmamış ama oldukça deri çıkmış doktorum yarın sabah gelecek ayağa kalkar kalkmaz ilk isim aynaya bakmak oldu göbeğim dümdüz bayıldım kesinlikle herşeye değer. En sikintilisi boyum uzun ve çok eğilmek gerek gerisi problem değil gibi şimdilik

Çok gecmıs olsun
Nasıl yatıyorsunuz, ayaklarınızı uzatıyor musunuz hıc hayal edemıyorum bu durumu ya du bakalım
Buarada kızlar cinsellik ne kadar yasak???
Benim ikinci ayım dolmak üzere 3 aralıkta oldum kombine.. Bir haftadır yan yatıyorum.. Bir ay boyunca sırt üstü ve bacaklarımın tam dizimin altlatına yastık koyup uyudum tam uzatamadım hiç. Cinsel lik için dr danışınız kişilerde farklılık gösterebilir

Doktorum bana dün yan yatabilirsin dedi ama yatabilecegimi hiç sanmiyorum.bir kaç saat evvel ağrım oldu kas ağrısı gibi ilk defa. En son ağrı kesici üzerinden 6-7 saat geçmişti iki saat erken parol serumu verdiler şimdi gece yarısı narkotik bi ağrı kesici verecekler güzel uyku yapıyor o .birde yarın eve çıkmadan ondan vereceklermis hayırlısıyla inşallah karsi oda da bir kiz karın gerdirme oldu bugün uyandığında çok kustu akşam üstü de bayılmış yatakta onlara şahit olunca da kendimi çok kastım. Öksürme hissi çok korkutuyor beni ama yinede en zoru kesinlikle eğik yurmek korse batiyo ayrı bel agriyo ayrı oturmak zaten hiç konforlu değil şimdilik yarın 3.gun olacak çok sukur

Doktorum bana dün yan yatabilirsin dedi ama yatabilecegimi hiç sanmiyorum.bir kaç saat evvel ağrım oldu kas ağrısı gibi ilk defa. En son ağrı kesici üzerinden 6-7 saat geçmişti iki saat erken parol serumu verdiler şimdi gece yarısı narkotik bi ağrı kesici verecekler güzel uyku yapıyor o .birde yarın eve çıkmadan ondan vereceklermis hayırlısıyla inşallah karsi oda da bir kiz karın gerdirme oldu bugün uyandığında çok kustu akşam üstü de bayılmış yatakta onlara şahit olunca da kendimi çok kastım. Öksürme hissi çok korkutuyor beni ama yinede en zoru kesinlikle eğik yurmek korse batiyo ayrı bel agriyo ayrı oturmak zaten hiç konforlu değil şimdilik yarın 3.gun olacak çok sukur
Çok geçmiş olsun sürecini burdnabyazarmisin ne güzel inşallah çabuk toparlar sin

Selamlar eve çıktım ama drenler çıkmadı. Bir kaç gün daha kalacak gibi duruyor, sizlerde hiç oturmadiniz mi evde kizlar iyi hissetsen bile yatmaktan başka bişey yapmayacaksın şimdi ameliyatı atlattin ama en önemli iyileşme surecindesin dedi. Arabada eve gelirken çok zorlandım aman Allah'ım diyorum

Çok geçmiş olsun Sevcan benim 9 günüm ilk günden beri oturabiliyorum kombine ameliyat olmama rağmen ama yan yatmak kesinlikle yasak doktorum 10. Gün itibari ile dik yürümeye başlayabilirsin dedi 🙏🏻 Karnımdaki ödemin tamamen geçmesini bekliyorum Venüs tepesinden mini bir lipo yapıldı bana dikiş yerimle birleştiği için çok şiş görünüyor sizlerde göründü nasıl acaba? Tek ödemli benmiyim ☺️☺️
birde memenin küçülüp dikleşme sonrası yuvarlak bir görüntü bekliyordum henüz çok yeni biliyorum ama ödemler geçtikten sonraki görsel nasıl olacak acaba ☺️

Çok geçmiş olsun Sevcan benim 9 günüm ilk günden beri oturabiliyorum kombine ameliyat olmama rağmen ama yan yatmak kesinlikle yasak doktorum 10. Gün itibari ile dik yürümeye başlayabilirsin dedi 🙏🏻 Karnımdaki ödemin tamamen geçmesini bekliyorum Venüs tepesinden mini bir lipo yapıldı bana dikiş yerimle birleştiği için çok şiş görünüyor sizlerde göründü nasıl acaba? Tek ödemli benmiyim ☺️☺️
birde memenin küçülüp dikleşme sonrası yuvarlak bir görüntü bekliyordum henüz çok yeni biliyorum ama ödemler geçtikten sonraki görsel nasıl olacak acaba ☺️
Beni oturtmuyor zaten korse batıyor nasıl oturulacak anlayamadım korse cırtlı çok sıkı göğüs altından dikiş üstüne kadar
Drenler durduğu için genital bölgede bakamadım henüz ama gerdirme sonrası onunda biraz yukarı çıkacağını söylemişti doktorum.hic aklıma gelmedi doğrusu
Senin drenlerne zaman cikmisti? Benim sırtımin dümdüz olması lazımmış yatarken ki yatarken ki frenleri cekebileyim dedi hastanede sanırım çok düz yatmamışim. Karnımı görmedim eşin gördü dumduzdu ama bantliydi hep diyor.birde ben sırtımı gördüm sırtım morarmış kollarımın alt kısımları ne alakaysa.
Ödemi henüz anlamıyorum ama tartıda 1_2 kilo fazla çıktı kilom. Göğüse gelince iyi ikisine dayaniyosun rahatsızlık hissi zira ikiside belki drenlerim çıksa ve oturmam serbest olsa daha rahat olurum yatmaktan gözüm karariyo 😂

Merhaba çok teşekkür ederim bugün 6. Gün kontrolüm vardı bantlarım yenilendi sertlik ödemdenmiş sorun yok dedi harika bir iş çıkarmış doktorum öyle mutluyum ki 🤩😍 karınımıda gördüm 2 sezaryen doğum yaptım ben iz yok denebilirdi hatta hiç belli değildi ondan biraz daha alttan kesilmiş ve sadece incecik bir çizgi bel kemiklerimde bitiyor göbek deliğim şimdiden harika görünüyor yattığım yerden görebilidiğim kadarıyla tabi 🙈 haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var bantlar tamamen çıkacak 🙏🏻
Banyo oldun mu sen buarada canım ?

Selamlar eve çıktım ama drenler çıkmadı. Bir kaç gün daha kalacak gibi duruyor, sizlerde hiç oturmadiniz mi evde kizlar iyi hissetsen bile yatmaktan başka bişey yapmayacaksın şimdi ameliyatı atlattin ama en önemli iyileşme surecindesin dedi. Arabada eve gelirken çok zorlandım aman Allah'ım diyorum
Hayırlı olsun umarım kısa sürede toparlarsınız😀merak etmeyin gergin daha iyi olacaksınız. Direnleriniz çıkınca daha da rahat edersiniz.öksürme hissi maalesef kötü oluyor. Beni ameliyattan sonra bir soğuk bastı dondum sonra da bir sıcak bastı anlatamam nasıl ama bende çıplak yattım sonra da biraz nezle gibi olmuştum. Ay o öksürük hissi birşey değil siz hapşırmayı görseniz.ağzım bozuk değildir ama her seferinde küfür ediyordum. Ama 2. Ayım olmak üzere iyi ki olmuşum bu ameliyatı herşeye değiyor

Tam olarak ferahlama ne zaman olacak peki, öksürme sigaradan dolayı şiddetli olacak gibiydi balgamlı dedim lanet olasıca sigaraya bir daha asla başlamamak gerek. Doktorum bir hafta sonra diklesebilirsin 7-10 gün arasında işine dönebilirsin dedi ama ben 18.gun dönmeyi düşünüyorum. Şuanda tek hedefim drenlerin cikmasi ve serbestçe oturmak 😂

Evet canım 6. Gün izin verildi ertesi gün yıkandım tabi 2 kez saçımı eğerek yıkamıştı eşim duramazdım yoksa 🙈 duş sonrası bantları fönle kuruttuk göbek deliğine antibiyotikli krem sıkıp pamuk koyduk doktorum o şekilde yapmamı istedi 😊
Benim bugün saçımı hastanede boneyle yıkadılar ne değişik bı stil ama temiz temiz korkuyorum en azından vücudumuzda hep sildiler. Ama genede bı saftim kayık anlatamam biraz evvel oje aldım yanıma oje süreyim dedim sonrada s.carim ojesine diye fırlattım kenara 🤓😂 gün be gün selametteyim inşallah

Kızlar iki gün mü kaldınız hastanede
Bide yanınızda refakatciniz varmiydi karın germede refakatçi olmadan olur mu sizce

Kızlar iki gün mü kaldınız hastanede
Bide yanınızda refakatciniz varmiydi karın germede refakatçi olmadan olur mu sizce
Ben cuma girdim ameliyata bilerek zorlu süreç hastanede geçsin diye 3. Gün taburcu oldum pazartesi sabahı ve eve geldikten sonra iyileşme süreci hızlandı diyebilirim yanınızda kesinlikle biri kalmadı kaldırırken sürekli sırtınızdan destek alacaksınız malesef 😞

Ben cuma girdim ameliyata bilerek zorlu süreç hastanede geçsin diye 3. Gün taburcu oldum pazartesi sabahı ve eve geldikten sonra iyileşme süreci hızlandı diyebilirim yanınızda kesinlikle biri kalmadı kaldırırken sürekli sırtınızdan destek alacaksınız malesef 😞
Teşekkürler cevp için

Tam olarak ferahlama ne zaman olacak peki, öksürme sigaradan dolayı şiddetli olacak gibiydi balgamlı dedim lanet olasıca sigaraya bir daha asla başlamamak gerek. Doktorum bir hafta sonra diklesebilirsin 7-10 gün arasında işine dönebilirsin dedi ama ben 18.gun dönmeyi düşünüyorum. Şuanda tek hedefim drenlerin cikmasi ve serbestçe oturmak 😂
Oturarak işe 18. Gün dönebilirsiniz. Bende ilk haftanın sonu dikleştim. Zaten ilk haftanın sonu dikleşme ile bir ferahlama başlıyor. 15. Günden sonra herşey hızlanmaya başlıyor. 4-5 hafta civarı ben ameliyat olduğumu unuttum.annem yaşadığı şehre döndü,tam üstüne yatılı yardımcımız ayrıldı,biri bebek olan olan 2çocuğumla kaldım. Birde evden çalışıyorum.katmerli kadayıf oldu bu sıkışıklık, ben ameliyatı unuttum günlük telaşe ile daha bi hızlı döndüm normal hayata. Bu ameliyatta en gıcık ama en önemli şey zaman herşey zamanla yola giriyor. Mesela ben hala istediğim forma ulaşmadım.zaten 34 beden giyiyordum lipo yapılmadı göbeğe sadece yanlara çok çok az gram cinsi yapıldı. Ben daha kalın belli geliyorum kendime,göbek yok tabi. Doktorum bekle diyor hala ödem var 8.aydan sonra herşey daha farklı olacak diyor. Ama o 2sezeryanın hatırası sarkmış derinin gitmesi çok güzel 😃

Hanımlar merhaba
Uzun zamandır forumlarda yazışmamıştım. Sarkık göbeğim sebebiyle daha önce çok ameliyat olmak istedim ancak cesaret edemedim. Şimdilerde ameliyat tanısı konulan iki miyomum var hazır onlar alınırken karnımı da toparlatayım dedim 🤗 en sorunlu bölgem de ne kadar zayıflarsam zayıflayım bir türlü gitmeyen simitlerim 😩
Umarım hepimiz sağlıkla olup kurtuluruz

Ameliyat raporunda gördüğüme göre 350gr yağ alınmış benden doktorum zaten hiç yağ çıkmadı çok zayifsin dedi sonrasında ama ne kadar deri çıktı bilmiyorum. Bir iki foto çektim belim incecik gözüküyor drenler çıkınca bir iki kot denemek istiyorum mom jeans bir türlü hakkını verecek şekilde kaldıramıyordum öncesinde 🤤
Buarada ne hastanede ne evde biri olmadan olmaz ben tek başıma yardimsiz yatabiliyorum ama asla kalkamam kalkmam koltukta açmadan yatıyorum bu sebeble yatmak çok kolay ama kalkmak için sürece ihtiyaç var şimdi eşim ise gidecek ve bir kaç saat sonra annem gelecek ve öğlene doğru çocuklar gelecek umarım beni rahat bırakırlar küçüğüm daha 3 yaşında korkutuyor beni 🤓

X