Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok gecmıs olsun
Nasıl yatıyorsunuz, ayaklarınızı uzatıyor musunuz hıc hayal edemıyorum bu durumu ya du bakalım
Buarada kızlar cinsellik ne kadar yasak???
Yan yattım biraz uyumuşum cenin pozisyonu al demişti doktor anca öyle az uyumuşum. Biz 1 ay ilişkiye girmicez doktor demedi ama ben emin olmadan giremem

Çok şükür oldum canım güzel geçti şuan için arada sızlama var ağrı yok drenlerim sızlıyor onlardan da yarın sabah kurtulucam hayırlısı ile iyi ki olmuşum diyorum baya inceldim
Çok çok sevindim iyi olmana. Tekrar geçmiş olsun canım. İmkanin olursa before-after yapar misin benim için?

Çok gecmıs olsun
Nasıl yatıyorsunuz, ayaklarınızı uzatıyor musunuz hıc hayal edemıyorum bu durumu ya du bakalım
Buarada kızlar cinsellik ne kadar yasak???
Benim Doktorum 1ay cinsellik yasak dedi.6 haftaya kadar da sizin göbeğinizi zora sokacak bir pozisyon ve ağırlık olmamalı asla dedi(içeride de dikişler var).uyumak ilk 3-4 gün işkence kafa yukarıda ayaklar v şeklinde kıvrılı ama sonra alışıyorsunuz ve çok rahat uyuyorsunuz. Ben uyku konusunda çok hassas biriyim daha 5ay önce omurilik ameliyatı oldum uykumu tam alamazsam rahat yatamazsam vertigo gibi oluyorum. Ama ben bile bu işi hallettim çok güzel alıştıysam siz hayli hayli yatarsınız korkmayın. Ay ne güzel zayıfsınız da bu ameliyatı 60 kg altına yapmaktan çok büyük zevk alıyorum çünkü sonuç beni memnun ediyor,manken gibi oluyor hasta demişti doktorum. Çok güzel olacaksınız. Korkmayın kaygılanmayın. Ben bu formun 2000 küsür sayfasını hatmettim adeta ama şunu gördüm herkesin ameliyatı herkese özel ve değişik sonuçları oluyor. İlk 2gün size bu güzel yorumları yaptığım için bana küfür edersiniz belki ama 3-4. Gün teşekkür edersiniz. Acılar dayanılmayacak gibi asla değil,yatmakta zor değil. Şimdiden geçmiş olsun

Aslında bugün cekilicekti drenlerim ama ben bir daha kalmasını talep ettim geliyor çünkü kırmızı kan hala yarın sabah cekicek
Canım ben şunu fark ettim drainler ne kadar çok kalırsa o kadar çabuk iniyor şişlik ve ödemler.yurtdışında karın germe olan insanlar en az 1 hafta 10 gün drain takiyorlar ve çok çabuk ödemi atıp düz bir karna sahip oluyorlar

Canım ben şunu fark ettim drainler ne kadar çok kalırsa o kadar çabuk iniyor şişlik ve ödemler.yurtdışında karın germe olan insanlar en az 1 hafta 10 gün drain takiyorlar ve çok çabuk ödemi atıp düz bir karna sahip oluyorlar
Yarın çekelim dedi doktorum 5.gun olmuş olacak canım ne derse onu yapıyorum şuan bir arkadaşımda 6.gun çekildi çok şükür ödemi birikmemis icinde

Kızlar dikisleriniz ne durumda benim yarın drenler cikicak ve dikişler acilicak çokmu kötü bir görüntü oluyor 4.gunden selam olsun herkese

Kızlar dikisleriniz ne durumda benim yarın drenler cikicak ve dikişler acilicak çokmu kötü bir görüntü oluyor 4.gunden selam olsun herkese
Benden az yağ alındığı için direnlere 2. Gün sıvı akışı durdu hastanedeyken alındı. O zaman da dikişlere bakamadım vallahi korkudan sanırım..10.gün kontrole gittiğimde açtılar ben ilk bi şoka girdim sanki, boylu boyunca kesiyle yüzyüze kalınca(yani başka türlü nasıl gereceklerse benim ki sadece takıntı ☺️) daha 1,5 ayda bayağı rengi değişti dönüştü güzel oldu.zamanla iyice solacağına eminim.

Evet canim çıkınca çok rahat edicem buna eminim sizlamalari ve hareket kısıtlamalarım biticek.
Cinsellik için hiç sormadım 1 2 ay yoktur sanırım
Cinsellik için iyice bekle canın acımasın. İyilesmene bak :) yazın fıstık gibi gezersin. Ah elimde olsa şuan Türkiye gelir yaparim :KK43:

Benden az yağ alındığı için direnlere 2. Gün sıvı akışı durdu hastanedeyken alındı. O zaman da dikişlere bakamadım vallahi korkudan sanırım..10.gün kontrole gittiğimde açtılar ben ilk bi şoka girdim sanki, boylu boyunca kesiyle yüzyüze kalınca(yani başka türlü nasıl gereceklerse benim ki sadece takıntı ☺️) daha 1,5 ayda bayağı rengi değişti dönüştü güzel oldu.zamanla iyice solacağına eminim.
Bende mi bakmasam napsam sabah bendede 800 gram yağ alındı şekerim ama hala geliyor korkuyorum içten kanama olmasın.
2 kilo da deri alınmış inşallah benimde rengi acilir

X