- 14 Ocak 2015
- 19
- 17
- 39
Ameliyati olan arkadaşlar, yemek yedikten sonra sizinde karnınız patlayacak gibi oluyor mu ? Bazen benim oluyor da.... her şey yiyormusunuz .?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyati olan arkadaşlar, yemek yedikten sonra sizinde karnınız patlayacak gibi oluyor mu ? Bazen benim oluyor da.... her şey yiyormusunuz .?
Takip edin ara ara sorun doktorunuza. Uygun olursa yapar mutlakaDoktorum nisan ayı gibi kararlar alınırsa bir anda hayati olmayan ameliyatlar özel hastanelerde dahi iptal edilebilir dedi. Gel haftaya yapalım diyor ama biraz daha düşünmeliyim sanırım
Ben ameliyatımı oldum bitti gitti şükürTakip edin ara ara sorun doktorunuza. Uygun olursa yapar mutlaka
Geçmiş olsun canım nasılsın peki memnunmusun ağrın sizin drenlerin filan?Ben ameliyatımı oldum bitti gitti şükür
Çok geçmiş olsun kanama derken ameliyat kesilerindemiMerhaba, benim bugun 26. Gunum ve kanamam devam ediyor boyle bir sorun yasayan var mi?
Aslinda soyle demet hanim, ameliyat sonrasi hastaneden taburcu olurken direnlerim cikti. Ardindan karnimin sol tarafinda bi toplanma oldu doktora gittim dikisimin bi yerini acip kani bosaltti. 1 hafta sonra yine aynisi oldu bu sefer tekrar diren takti. Direnler cikti yine ayni sey gecen hafta yine bosaltti. En son cuma gunu yine bosaltti. Pazartesi yine randevum var bosalticak cunku yine birikti. Siringayla yapamadigi icin dikisimi aciyor ayni yerden surekli. Bundan bagimsiz birde benim hala gobegim var odem degil odemlerim bitti gibi birsey bana yag dokusu var orada falan dedi ozaman alsaydiniz dedim ben niye ameliyat oldum karnim duz olsun diye sonucta. 6 ay sonra tekrar lipo yapariz dedi ama niye ben tekrar bunlarla ugrasayim ki? Yarin gittigimde tum sorunlarin hallolmasini isticem kismetÇok geçmiş olsun kanama derken ameliyat kesilerindemi
Çok geçmiş olsun inanın bilmeden konuşmak istemem daha önce okumadım ama bilen biri varsa aydınlatır belki sizi.. Ödem bende hala gitmedi hatta aşırı ödem var ne yapsam taş gibi karnım siz nasıl çare buldunuz ödeme? Birde bugun doktor görüşmeniz nasıl geçti doktor ne diyor bu duruma?Aslinda soyle demet hanim, ameliyat sonrasi hastaneden taburcu olurken direnlerim cikti. Ardindan karnimin sol tarafinda bi toplanma oldu doktora gittim dikisimin bi yerini acip kani bosaltti. 1 hafta sonra yine aynisi oldu bu sefer tekrar diren takti. Direnler cikti yine ayni sey gecen hafta yine bosaltti. En son cuma gunu yine bosaltti. Pazartesi yine randevum var bosalticak cunku yine birikti. Siringayla yapamadigi icin dikisimi aciyor ayni yerden surekli. Bundan bagimsiz birde benim hala gobegim var odem degil odemlerim bitti gibi birsey bana yag dokusu var orada falan dedi ozaman alsaydiniz dedim ben niye ameliyat oldum karnim duz olsun diye sonucta. 6 ay sonra tekrar lipo yapariz dedi ama niye ben tekrar bunlarla ugrasayim ki? Yarin gittigimde tum sorunlarin hallolmasini isticem kismet
Ozelden yaziyim sizeÇok geçmiş olsun inanın bilmeden konuşmak istemem daha önce okumadım ama bilen biri varsa aydınlatır belki sizi.. Ödem bende hala gitmedi hatta aşırı ödem var ne yapsam taş gibi karnım siz nasıl çare buldunuz ödeme? Birde bugun doktor görüşmeniz nasıl geçti doktor ne diyor bu duruma?
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,inşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.ama inanın şaşırdım bu mesajınızı okuyunca 6 gün bu ameliyat için çok ama çok erken,erken bile değil daha başlangıçtasınızhiç öncesinde süreci araştırmadınız mı?ben ameliyat olalı 2 sene oldu ben hala iyileşme sürecindeyim dikiş yerlerindeki dokularım iyileşiyor hala,bu plastik cerrahinin en zor ameliyatlarından biri.ona göre süreci değerlendirmek lazımMerhabalar ben de 6 gun once karin germe ve meme buyutme oldum. Karnim cok şiş hala normal mi bu? Hic agrim yok parol yetiyor ama dikis yerlerim yaniyor acıyor. Ve korsemi hala degistiremiyorum. Çıkarırsam bir daha giyemem gibi? Banyo yapamiyorum bu beni rahatsiz ediyor siz nasil hallettiniz?
Merhaba 5 aralıkta ameliyat olmuş biri olarak size ben cvp vereyim. Ben bu ameliyata 53 kg 34 beden ile girdim. Amacım mükemmele ulaşmaktı yani. Dönüşümlü low carb ve keto olarak beslenen biriyim. Yağ oranım çok düşük.ama 2 sezeryanın sonucu ayva göbeğim vardı.o da yağ değil deri sarkmasıydı.benim sadece yanlara lipo yapıldı ama doktorum o kadar az yağ vardı ki ölçmedik bile dedi. Şimdi gelelim sonucu ben henüz sonucu göremedim. Neredeyse 2ay olacak ama hala benim hayallerimdeki görüntüye kavuşmuş değilim. İyileşme sürecinde olduğumu ve sonucu 6-8 aydan önce göremeyeceğimi söylüyorlar bekliyoruz yani. Ameliyatın iyileşme sürecine gelirsek. Canım hiç tatlı değildir ve acı eşiğim çok çok kuvvetlidir ona göre değerlendirin.Sanırım en zor gün ilk gündü. 2.gün itibariyle kendi tuvaletine gidebilmiş biri olarak söylüyorum en az 1hafta evde biri olsa iyi olur. Bazı arkadaşlar hemen ayağa kalkamayabiliuor. Uzun süre de ayakta durup kendi işinizi(yemek hazırlama v.s )yapmanız ilk hafta gerçekten zor. 11. Gün işe başlama zor belki 21. Gün olabilir. Ben 15. Gün araba kullandım kontrole gittim ama bir anda karnıma bıçak gibi bir ağrı saplandı yani basit bir direksiyon manevrası sebep oldu düşünün. Bir sürü ameliyat geçirmiş biri olarak( estetik değil sağlık sorunlarından kaynaklı ameliyatlar) şunu söyleyebilirim; Bu ameliyat sadece ilk bir iki gün zor sonra atlatınca herşey bitiyor. Ama bu iyileşmeyi bekleme süreci o beni mafetti sonucu hemen görmek istiyor insan,çok sabır gerektiriyor.birde drenler konusuna takılmayın bazı insanların 1 hafta kalır bazılarının 2gün benden çok yap alınmadığı için 2. Gün sıvı gelmedi ve çıkarıldı.buradan okuduğum şeylerden ötürü çok korktum 2. Gün erken mi sıvı birikmesi yaşar mıyım diye ama şükür öyle bir şey olmadı.siz kendinizi doktorunuza bırakın onlar size göre herşeyi ayarlıyor. Evet bazen vücuttaki dokularla alakalı komplikasyonlar olabiliyor ama onları da hallediyorlar herşeyin çözümü var. Şimdiden geçmiş olsun.korkmayın.sadece ameliyat sonrası bol bol dinleninSelamlar,
Arkadaşımın hesabından yazıyorum.
29 Ocak'ta karın germe ve lipo ameliyatım var.
Doktorum cok ıyı doktorlardan bırı olduguna ınanıyorum, daha oncede meme protezı yaptırdıgım ıcın yenı bır hastaya uyguladıkları fıyatı bana uygulamadılar 25 bın lıraya yapacak operasyonu. 2021 yılbası hastane zamlarınıda yansıtmadı.
Ben 1.71 boyunda 57 kıloyum. Oldukca zayıfım ama alt gobegım var, catlakta var sarkmada var ıccamasırımın uzerınde gobek gıbı bısey var.
Gobek delıgınde fıtık var, gobek delıgı yenıden acılacak, kaslar dıkılecek belden lıpo yapılacak ve karın gerılecek. Aslında ben bu amelıyatı asla lıposuz yapmıyorum gobek dumduz olunca yanların kalmasını ıstemem dedı. Catlak gorunumunun ne kadarı gıdecek asırı merak edıyorum. Ama bana catlaklara takılma gobek delıgınden asagısını komple cıkaracagım dedı.
Korseyı onlar temın edıyor 11. gun ıse baslamak durumundayım. Masa bası bır ıs. Amelıyatın 4. gununden sonra evde yalnız kalmak zorundayım.Bana vermek ıstedıgınız bır tavsıye var mı? onden acılır ıkı takım pıjema ve cıkıs ıcıne esofman takımı goturmeyı dusunuyorum. Canım cok tatlımıdır bılemıyorum ben protez amelıyaından 9 da cıkıp 1 de hastanenın cafetaryasına ınmıs bır ınsanım , kontrole topuklu ayakkabı etekle gıtmıs bırıyım ve resmen raporlu gecırdıgım surecı gezerek gecırmıstım. Buda boyle olabılır mı yoksa bastan bunu kabul edıp zor gececek mı demelıyım?
Evde tek basıan yatıp kalkmak zor oluyor mu? meme amelıyatında sırttan desteklenmek gerekıyordu, pantolonunun dugmesını kapatmak zordu.
Buarada protez ıcınde damla model 430 cc, kas altı yapılmıstı. Cok memnunum goruntuden daha kucuk olsaydı kesınlıkle memnun olmayacaktım , yapay bır goruntude kesınlıkle yok neredeyse 1 sene olacak zaten bu operasyonuda gecırelı.
Yorumunuz ıcın tesekkur ederım.Merhaba 5 aralıkta ameliyat olmuş biri olarak size ben cvp vereyim. Ben bu ameliyata 53 kg 34 beden ile girdim. Amacım mükemmele ulaşmaktı yani. Dönüşümlü low carb ve keto olarak beslenen biriyim. Yağ oranım çok düşük.ama 2 sezeryanın sonucu ayva göbeğim vardı.o da yağ değil deri sarkmasıydı.benim sadece yanlara lipo yapıldı ama doktorum o kadar az yağ vardı ki ölçmedik bile dedi. Şimdi gelelim sonucu ben henüz sonucu göremedim. Neredeyse 2ay olacak ama hala benim hayallerimdeki görüntüye kavuşmuş değilim. İyileşme sürecinde olduğumu ve sonucu 6-8 aydan önce göremeyeceğimi söylüyorlar bekliyoruz yani. Ameliyatın iyileşme sürecine gelirsek. Canım hiç tatlı değildir ve acı eşiğim çok çok kuvvetlidir ona göre değerlendirin.Sanırım en zor gün ilk gündü. 2.gün itibariyle kendi tuvaletine gidebilmiş biri olarak söylüyorum en az 1hafta evde biri olsa iyi olur. Bazı arkadaşlar hemen ayağa kalkamayabiliuor. Uzun süre de ayakta durup kendi işinizi(yemek hazırlama v.s )yapmanız ilk hafta gerçekten zor. 11. Gün işe başlama zor belki 21. Gün olabilir. Ben 15. Gün araba kullandım kontrole gittim ama bir anda karnıma bıçak gibi bir ağrı saplandı yani basit bir direksiyon manevrası sebep oldu düşünün. Bir sürü ameliyat geçirmiş biri olarak( estetik değil sağlık sorunlarından kaynaklı ameliyatlar) şunu söyleyebilirim; Bu ameliyat sadece ilk bir iki gün zor sonra atlatınca herşey bitiyor. Ama bu iyileşmeyi bekleme süreci o beni mafetti sonucu hemen görmek istiyor insan,çok sabır gerektiriyor.birde drenler konusuna takılmayın bazı insanların 1 hafta kalır bazılarının 2gün benden çok yap alınmadığı için 2. Gün sıvı gelmedi ve çıkarıldı.buradan okuduğum şeylerden ötürü çok korktum 2. Gün erken mi sıvı birikmesi yaşar mıyım diye ama şükür öyle bir şey olmadı.siz kendinizi doktorunuza bırakın onlar size göre herşeyi ayarlıyor. Evet bazen vücuttaki dokularla alakalı komplikasyonlar olabiliyor ama onları da hallediyorlar herşeyin çözümü var. Şimdiden geçmiş olsun.korkmayın.sadece ameliyat sonrası bol bol dinlenin
İnşallah hersey isteginiz gibi olur. Ben de liposakşın ve karın germe ameliyatı oldum. Ben işe ancak 1 ay sonra başlayabildim. İnşallah siz hemen başlarsınızYorumunuz ıcın tesekkur ederım.
9 gun kalmıs durumda suanda artık operasyon ıcın.
Korse kullanmaya devam edıyor musunuz,ıstedıgım goruntuye henuz kavusamadım dedınız mesela gobegınız artık dumduz gozukuyor mu? nasıl oluyor veya cıplakken baktıgınızda ne goruyorsunuz ben resım goremedıgım ıcın sonrasında nasıl olacagını hıc ama hıc bılmıyorum. Umarım bır hayal kırıklıgı yasamam. Ben sızın akdar zayıf degılım muhtemelen ben bıraz daha yaglıyımdır dıye dusunuyorum kıyafetlerden bellı oluyor o kasların yırtıgından sarkan gobek mı desem derı mı desem ne desem oraya bılmıyorum. Varlıgını yok sayamadıgım bısey ıste benım ıcın.
11. gun ıse baslamam lazım konusu hala devam edıyor ama evde yalnız kalmayacagım esım ızınlerını ayarladı cok sukur. hastaneden eve cıkınca umarım hersey daha guzel olur bende sızın gıbı rahat atlatırım dıye umut edecegım.
29 da olacagım, 31 ocakta eve cıkmıs olacagım. Bır an evvel gecsın gıtsın gunler ınsallah
Isınız masa basımıydı buarada bu surec ıcın rapor mu kullandınız ızın mı kullandınız nasıl yaptınız?İnşallah hersey isteginiz gibi olur. Ben de liposakşın ve karın germe ameliyatı oldum. Ben işe ancak 1 ay sonra başlayabildim. İnşallah siz hemen başlarsınız
Evet masa başı benim yıllık iznim vardı hepsini aldım. İşyerinde hiç bir arkadaşımada ameliyat olucam falan demedim. 10 gun yada 15 gun sonra işe başlayanlar var ama iyiki iznimin hepsini almışım çünkü ben çalışamazdım.Isınız masa basımıydı buarada bu surec ıcın rapor mu kullandınız ızın mı kullandınız nasıl yaptınız?
Hadı 10 gun neysede 2. hafta mutlaka baslamam gerekır sorun olur sonuc olarak estetık operasyon dıye bıle yonetıcıler burun kıvırabılır