Siz kaç kilosunuzYok sanmam ameliyat ertelenmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kaç kilosunuzYok sanmam ameliyat ertelenmez.
Siz kaç kilosunuz ögrenebilir miyimMaximum 4 saat sürer dedi bende bilmiyorum. İçimden bir ses erkene al demeye başladı sanki yasaklar arttıkça bizim işte kalacak gibi görünüyor
Ben 53-54 arası değişiyorum. 34 bedenim ama şu var pantolonlarımın önünde bir balon taşıyorum gibi hissediyorum. 2 sezeryan sonrası olan buSiz kaç kilosunuz ögrenebilir miyim
Doktorum nisan ayı gibi kararlar alınırsa bir anda hayati olmayan ameliyatlar özel hastanelerde dahi iptal edilebilir dedi. Gel haftaya yapalım diyor ama biraz daha düşünmeliyim sanırımYok sanmam ameliyat ertelenmezsen
Yok sanmam ameliyat ertelenmez.
Siz kaç kilosunuzSiz kaç kilosunuz ögrenebilir miyim
Ben 53 kiloyum boyum 160 cm benim yan taraflarım yağlı göbeğimde de yağ var ama asıl sıkıntı göbek derim asağı sarkık. Öyle sarkık ki afedersin şeyim görünmüyor. Oyuzden sezeryan yerim hep pişik olur pişik kremi kullanırım.Siz kaç kilosunuz
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ayaga kalkarsın. Liposakşın yapıldı mı. Kaç kilo ile ameliyata girdin.Ben bugun Bulent Tekerekoglu’na karin germe ameliyati oldum. Sabah 08:00’da girip 11:00’da ciktim. Ciktigimdan beri gayet iyiyim agrim sizim yok sadece cok ufak bi yanma hissiyati var. Ama sinek isirmis gibi. Bakalim ileriki gunlerde beni neler bekliyor:)
Evet hem belime hem yanlarima hem sirtima yapildi. 57 kg ile girdim. 3.5 kg yag ve deri toplami dedi bakalim. Yuzum cok sis ayni sekilde sanirim vucudumda odemli. Bol su iciyorum 4 kere sonda degisti su saate kadar.Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ayaga kalkarsın. Liposakşın yapıldı mı. Kaç kilo ile ameliyata girdin.
Masallah masallah. Geceyi nasıl geçirdin ağrıların falan olmadı değilmi uyuyabildin mi.İkinci gunum, Sabah 06:30’da sondami cikardilar az once doktor geldi karnima bakti hersey yolunda ben de turk kahvesi iciyorum. Yarin sabah cikisim yapilacak ve direnlerim cikarilacakmis. İns hersey yolunda gider.
Durumun nasıl?İkinci gunum, Sabah 06:30’da sondami cikardilar az once doktor geldi karnima bakti hersey yolunda ben de turk kahvesi iciyorum. Yarin sabah cikisim yapilacak ve direnlerim cikarilacakmis. İns hersey yolunda gider.
Valla uyudum ameliyat yerlerimMasallah masallah. Geceyi nasıl geçirdin ağrıların falan olmadı değilmi uyuyabildin mi.
Artık olacak okadar sabret. Çok şükür ki ameliyattan çıktın artık sıra bende yarın benim gunum inşallah bende az agrıyla komplikasyon olmadan çıkarım.Valla uyudum ameliyat yerlerim
Agrimiyor ama sirtim boyle yatmaktan agirdi
Cerrah kimdi?Kesinlikle önermem, hem sonuç kötü oldu hem de bakteri kaptım 8 aydır uğraşıyorum
Bende cok merak ediyorum.....yorumlar?kizlar dr leyla arvas a gidip memnun olan var mi?
Çok geçmiş olsun. Nasılsınız şimdi. Ben de bu hafta Bülent beyden randevu almayı düşünüyorum. Karın germe lipo ve meme protez için. Bana süreçle ilgili bilgi verirseniz sevinirimBen bugun Bulent Tekerekoglu’na karin germe ameliyati oldum. Sabah 08:00’da girip 11:00’da ciktim. Ciktigimdan beri gayet iyiyim agrim sizim yok sadece cok ufak bi yanma hissiyati var. Ama sinek isirmis gibi. Bakalim ileriki gunlerde beni neler bekliyor:)