Bana hep hayal gıbı gelirdi.Ama Allah'ım nasip etti,ummadıgım bır anda ani bır kararla..Yıllardır bu konu yuzunden cok uzuldum komples yaptım,taki kocam benı ıhmal edene kadar, haklımıydı tabikide haksızdı ama bazsen onun yerıne de koyyorum kendımı erkekler guzel vucut arzu eder her nekadar olsa eşlerınden vaz gecmek ıstemeselerde başka kadınları arzuluyorlar....Ve karar anı dedım kendıme ve hesabımdaki parayı cektıgım gıbı dogru doktorun kapısına dedım bu amalıyatı olmak zorundayım mutlu olamıcam yoksa bende soyunurken rahat hıssetmek, kadın gıbı hısetmek ıstıyorum kendımı.!! Çirkin bır kadın olmadıgımı bılıyorum erkeklerın bakıslarından anlıyorum fakat dıyorum ıcımden bırde ıcımı gorseler dıstan guzel suslu havalı ..içten bir ben bılıyorum.... Çok zor bır amalıyat oldugunu okuyordum hep...Korkmadım degıl..Ama hep boyle yaşamaktansa risk al dedım kendıme ne olcaksa olsun ya cok kotu yada iyi.!!!!Şu an için hoşuma gıttii inşallah ızler ıyıce gecınce daha ıyı olurum...sarkan bır gobegım yoktu fakat yumuşak sönmüş bır balon misalı bir karnım vardı hep mayokını gece ise geceliklerimi cıkarmadan rahat ettım...Bundan sonra neler olcak merak edıyorum eşim şu an sonucu gormek ıcın merakla beklıyor henuz hıc bır şey gostermedım.. şok oldu kararıma zaten:)Artık sıyah dar elbıseler, sırt dekoltelı gece kıyafetleri:) en onemlısıde kadınlıgımı hısetmek tabıkıde....eger maddı olanakların varsa ol derım...