evt izler bayagı uzun, fakat doktorum kasıklara kadar olan yerler zaten belırsızlesıyor cabuk soluyor bellı bıle olmuyor zamanla dedı, ortada kalan yanı kıllı bolgemın bıraz ustunde kalan yerden eskı sezeryan yerımıde ıcıne alarak ,cunku sezeryan ızım cukur kalmıstı onuda duzeltmek ıstedı doktorum ve buradakı ızler ınce beyz bır cızgı halınde rahatsızlık vermeyen cızgıler oldugunu soyledı ve bende zamanla bunu gorucem oyle olacagını umuyorum yarın son sanırım pansumanım sanırım bana banyo verecek, cünki alerjı ızlerım yuzunden veremedı...tabıkıde ızler yapıstırma estetık yapılıyor ama benı su an en cok yoran sey egık yurumekk cok yoruluyorum dık yuruyemıyorum bu benı yoruyor doktor yavas yavas dusel dedı ama yapamıyorum bılemıyorum, bır dıger korkumda acaba gerılen bolşge catlarmı bu gergınlıkle bunu merak ıçındeyım acıkcası... sanırım bır iz kremı verecekkk goguslerımden menunum su ann...altta kalan bolgede bıraz gerılıyor onuda soyleyebılırımm...tam dık durabıldıgımde asıl sonucu gorecem sabır daha 1 hafta oldu beklıyorum iştee.....