Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ameliyat olan arkadaşlar göbek deliğiniz iyileşti mi . benimki yaklaşık iki ay oldu ama halen iltihaplı gibi görünüyor. sizlerinki nasıl...bir de karındaki hissizlik ne zaman geçecek .. hisleniz geri geldimi... dikiş izlerinin geçmesi için doktor bana kenacort A verdi sizler ne kullanıyorsunuz lütfen yazın..herkese geçmiş olsun....

evt aklıma gelenlerı paylasıyorumm:) artık bıraz daha dık yurumeye calısın dedı doktorum zor gıbı gelıyor bana yıne egılıyorum yaaa:) ama genel olarak karnımı begendım dumduz ve gobek delıgım cok hoş duruyor 3 dür pansuman yapıyor doktorum ve pazar gunude yapacak agrım yok denecek kadar az fakat tek sorun egık yurumek bılemıyorum o benı zorluyor henuz krem vermedı dıkıslerım ıcın snaırım izler ıcın krem verecektır..ödemler ınner ınmez yenı kıyafetler alıcam sabırsızlanıyorum...38 bedendım ama gobusum vardı:)

1971sibel çok geçmiş olsun ameliyatını izmir de mi oldun hangi doktora gittin canım.ben izmir de yaşıyorum bebek düşündüğüm için ameliyatımı erteledim ama doğumdan 1 yıl sonra mutlaka gidip ameliyat olmak istiyorum tabiiki de sarkık bir karınla yaşanacak gibi deil :KK43: ya bilmiyorum ama ameliyat sonrası dümdüz bir karın gördükten sonra o çekilen acılar bence acı olmamalı gülü seven dikenine katlanır bence..:) tekrardan çok çok geçmiş olsun bence yeni görüntünün tadını çıkar darısı başımıza inş. :)

1971sibel çok geçmiş olsun ameliyatını izmir de mi oldun hangi doktora gittin canım.ben izmir de yaşıyorum bebek düşündüğüm için ameliyatımı erteledim ama doğumdan 1 yıl sonra mutlaka gidip ameliyat olmak istiyorum tabiiki de sarkık bir karınla yaşanacak gibi deil :KK43: ya bilmiyorum ama ameliyat sonrası dümdüz bir karın gördükten sonra o çekilen acılar bence acı olmamalı gülü seven dikenine katlanır bence..:) tekrardan çok çok geçmiş olsun bence yeni görüntünün tadını çıkar darısı başımıza inş. :)

eger bır daha bebek dusunmuyorsan ol derım cunkı gerılen karınla yenı bır hamıleleık mumkun degıl,,evt ılk 4 gun zor sonrası kolay sayılır eger bakanın varsa sorumlulukların azsa,darısı sana.izmirde oldum cemil tugay beye ve su an menunumm daha beklıcem tam sonuclar odemler cekılınce ve ızler gecmeye baslayınca cıkacak ama karnıma baktıgımda belım ıncelmıs ve dumduz bır karın var goguslerımde dolgun ve dık olmus yanı hoş duruyor beklıyorum ama yınede benn:))))

Ameliyat olan arkadaşlarımız çok geçmiş olsun.Aralıklı okudum yorumları.Ben karın germe vücut şekillendirme ile ilgili istanbuldan dr tavsiyelerinizi istiyorum.Birde merak ettiğim ne kadar kilo gidiyor ve belde ne kadar incelme oluyor.

Son düzenleme:
evt aklıma gelenlerı paylasıyorumm:) artık bıraz daha dık yurumeye calısın dedı doktorum zor gıbı gelıyor bana yıne egılıyorum yaaa:) ama genel olarak karnımı begendım dumduz ve gobek delıgım cok hoş duruyor 3 dür pansuman yapıyor doktorum ve pazar gunude yapacak agrım yok denecek kadar az fakat tek sorun egık yurumek bılemıyorum o benı zorluyor henuz krem vermedı dıkıslerım ıcın snaırım izler ıcın krem verecektır..ödemler ınner ınmez yenı kıyafetler alıcam sabırsızlanıyorum...38 bedendım ama gobusum vardı:)

Senin adına cok sevindim arkadaşım, ben meme kücültme oldum sırada karın var biraz zaman gecmesi lazım. zaman zaman izlerinin hakkında bilgi verirsen cok sevinirim, izin cok uzunmu birde bayagı aşşagıdamı kalıyor izin sevgiler

Senin adına cok sevindim arkadaşım, ben meme kücültme oldum sırada karın var biraz zaman gecmesi lazım. zaman zaman izlerinin hakkında bilgi verirsen cok sevinirim, izin cok uzunmu birde bayagı aşşagıdamı kalıyor izin sevgiler

evt izler bayagı uzun, fakat doktorum kasıklara kadar olan yerler zaten belırsızlesıyor cabuk soluyor bellı bıle olmuyor zamanla dedı, ortada kalan yanı kıllı bolgemın bıraz ustunde kalan yerden eskı sezeryan yerımıde ıcıne alarak ,cunku sezeryan ızım cukur kalmıstı onuda duzeltmek ıstedı doktorum ve buradakı ızler ınce beyz bır cızgı halınde rahatsızlık vermeyen cızgıler oldugunu soyledı ve bende zamanla bunu gorucem oyle olacagını umuyorum yarın son sanırım pansumanım sanırım bana banyo verecek, cünki alerjı ızlerım yuzunden veremedı...tabıkıde ızler yapıstırma estetık yapılıyor ama benı su an en cok yoran sey egık yurumekk cok yoruluyorum dık yuruyemıyorum bu benı yoruyor doktor yavas yavas dusel dedı ama yapamıyorum bılemıyorum, bır dıger korkumda acaba gerılen bolşge catlarmı bu gergınlıkle bunu merak ıçındeyım acıkcası... sanırım bır iz kremı verecekkk goguslerımden menunum su ann...altta kalan bolgede bıraz gerılıyor onuda soyleyebılırımm...tam dık durabıldıgımde asıl sonucu gorecem sabır daha 1 hafta oldu beklıyorum iştee.....

ameliyat olan arkadaşlar göbek deliğiniz iyileşti mi . benimki yaklaşık iki ay oldu ama halen iltihaplı gibi görünüyor. sizlerinki nasıl...bir de karındaki hissizlik ne zaman geçecek .. hisleniz geri geldimi... dikiş izlerinin geçmesi için doktor bana kenacort A verdi sizler ne kullanıyorsunuz lütfen yazın..herkese geçmiş olsun....

ne zaman dık yurumeye basladınız tamkarın germemı oldunuz ,izler alttamı yoksa gıbege yakınmı buda etkılıyor yurumeyı cunkı gergınlık artıyor altta olunca.?

ne zaman dık yurumeye basladınız tamkarın germemı oldunuz ,izler alttamı yoksa gıbege yakınmı buda etkılıyor yurumeyı cunkı gergınlık artıyor altta olunca.?

üç hafta sonra dik yürümeye başladın. hiç dik yürüyemeyeceğimi sanıyordum ama yürünüyormuş. tam karın germe oldum ve göbek deliğim yukarda .izler tam kıllı bölgeyle bir hala çok kızarık krem kullanıyorum.

üç hafta sonra dik yürümeye başladın. hiç dik yürüyemeyeceğimi sanıyordum ama yürünüyormuş. tam karın germe oldum ve göbek deliğim yukarda .izler tam kıllı bölgeyle bir hala çok kızarık krem kullanıyorum.

sanırım yukarıdakı derı asagıya kayınca gobek delıgıde aynı yerde olmasına ragmen yukarda duruyor acaba vucut sımetrısını bozuyormu merak ettım cunkı ben henuz kendıme cıplak bakamıyorum sureklı korse gıyyorum ve egık durmaktan anlayamıyorum vucut sımetrımı kotu duruyorsa uzuluyorum tuscany:KK43:( bu gece 12de yattım bır usume tutttu bır agrım oldu atesım var gıbıydı hemen agrı kesıcımı ıcttım off cabuk gecsse 3 hafta egıkmı gezıcem ya belım koptuu?

İstanbul da ameliyat olan arkadaşlar tavsiye edceğiniz dr.Karın germe göz kapak ameliyatları için istiyorum.Uzun zamandır okuyorum yorumları.
İstanbulda ameliyat olan arkadaşlarımız.limon77 arkadaşımız çok bilgilendirme yapmış sağolsun.Bir arkadaşımda Selahattin Yaman tavsiye etti
(göğüs olmuş) İstanbul da ameliyat olan arkadaşlar bu listeye adlarını,hangi doktora olduklarını ne zaman olduklarını,ne amelyatı ve memnuniyetlerini yazarsa sanırım 444 sayfayı dr.isimlerini aramak için okumak zorunda kalmaz.Ben okurken kim kimdi kime olmuştu vs.kafam karıştı :))) Şimdiden teşekkürler.Ameliyat olmuş arkadaşlarımıza geçmiş olsun.Olacakların da Allah yardımcısı olsun.Allaha emanet olun.

esko1822- Tayfun Aköz
enyrose- Eser Aydoğdu
Limon77- Fuat Yüksel

evt izler bayagı uzun, fakat doktorum kasıklara kadar olan yerler zaten belırsızlesıyor cabuk soluyor bellı bıle olmuyor zamanla dedı, ortada kalan yanı kıllı bolgemın bıraz ustunde kalan yerden eskı sezeryan yerımıde ıcıne alarak ,cunku sezeryan ızım cukur kalmıstı onuda duzeltmek ıstedı doktorum ve buradakı ızler ınce beyz bır cızgı halınde rahatsızlık vermeyen cızgıler oldugunu soyledı ve bende zamanla bunu gorucem oyle olacagını umuyorum yarın son sanırım pansumanım sanırım bana banyo verecek, cünki alerjı ızlerım yuzunden veremedı...tabıkıde ızler yapıstırma estetık yapılıyor ama benı su an en cok yoran sey egık yurumekk cok yoruluyorum dık yuruyemıyorum bu benı yoruyor doktor yavas yavas dusel dedı ama yapamıyorum bılemıyorum, bır dıger korkumda acaba gerılen bolşge catlarmı bu gergınlıkle bunu merak ıçındeyım acıkcası... sanırım bır iz kremı verecekkk goguslerımden menunum su ann...altta kalan bolgede bıraz gerılıyor onuda soyleyebılırımm...tam dık durabıldıgımde asıl sonucu gorecem sabır daha 1 hafta oldu beklıyorum iştee.....

cevabın icin sagol canım, sen daha görmedin degilmi, izini ilk ne zaman göreceksin nasıl oldugunu bana yazarmısın düz ince bir cizgimi, büzüşük lük varmı, ne olur merak ediyorum,bu ameliyatı olacak biri olarak meme kolay bende oldum cok memnunum.Canım bence ufak ufakda olsa zorla dik yüremek icin,haberlerini bekliyorum.

çok gecmiş olsun hissizlik biraz uzun sürebilir, ben yag aldırdım bacagımın bir yeri hala hafif uyuşuk gibi, normal dedi doktorum bunu kafaya cok takma, ama göbek deligini bence sor doktoruna ne den uzamış iyileşmesi canım

cevabın icin sagol canım, sen daha görmedin degilmi, izini ilk ne zaman göreceksin nasıl oldugunu bana yazarmısın düz ince bir cizgimi, büzüşük lük varmı, ne olur merak ediyorum,bu ameliyatı olacak biri olarak meme kolay bende oldum cok memnunum.Canım bence ufak ufakda olsa zorla dik yüremek icin,haberlerini bekliyorum.

Evet hersey yolunda doktorum pansuman yaparken bakıyor ve sorular soruyorum karnımdakı dıkısler(yapıstırma) kaynamış sorun yok ve ince bir hat halınde ,sezeryan izi kadar olan yer dısındakıler zaten kaybolucakmıs ordakı doku kendını cok cabuk yenılıyormuş,kalan sezeryan izimin oldugu yer ise 15 cm kadar olan kısımda incecik beya bir cizgi halınde gorunecekmış, cok muhım degıl bu zaten çatlaklarımız bızı rahatsız edıyorken bır çizgının ne önemi olabılırki! Bugun doktorumu soru yagmuruna tuttum,bendeki tek sorun bant yapıstıramıyor olmaları buda derrıdekı gogus kısmımdakı bolumlerın gerılmesıne sebeb oluyor sutyen rahatsız edıyor ayrıca cunki gazlı bezler kayıyor dıkıslerımın hemen ıyılesmesını engelııyor..karnım gayet ıyı imiş sadece sutyenın dokundugu yerler acıyor doktorum o bolumlerı kremlıyor..Ayrıca iz kremı hakkında bilgi sitedım verecekmısınız dedım, iz kremı herkese ıyı gelmeyebılıyormuş ,bazı kısılerde bu tam tersi bir etkide yapabılıyormuş,gerek duyarsam verebılırım ama su an ıcın hayır dedı..dik yurmende sakınca yok dedı ve bugun dum duz yattım gayet ıyı de uyudum:)su an gogus altındakı dıkısler benım canımı acıtıyor karnımdasorun yokk...sanırım karnıma odaklanıp goguslerımı unutmusttum..korseyı takmamızın sebebı ödemlerin inmesi ve karnınn acı hıssını azaltılmasıymışş..Şimdilik bu kadar...izlerim dümdüz büzüşüklük yok ve bıkınımın altında kalan bolgede,sanırım ıplı bıkını bıle gıyebılırım ayrıca gobek delıgım guzel eskısını hatırlayınca burusuk bır gobek delıgım vardı sıkdıkı ıce gomuk ve dumduz gergın, şu an ıcın begendımm ,,,,, Daha sonra yıne yazarım...Şu cok onemlı bır sey doktorunuzun kendıne guvenıyor olması ve kendınden emın olması cok guzel.. Ayrıca ufuk bilkaya halam burnunu ve yuzunu gerdırdı hıc menun olmadı bununu 2 kere yaptı ve guzel olmadı, yuzunu gerdı ama bende pek begenmedım acıkcası izler hoş durmuyordu, mennun olmadıgımız kişilerıde beyan etmek lazım sanırım ufuk bey fabrıkasyon calısıyor muayene ucretıde alıyormus.Bu bana cok ters gelıyor 150 mılyon danısmanlık parası malıyat olunca duseceklermı,insan ıkna edılmek ıstıyor <zaten danısarak karar vermek ıstıyor doktordan elektırık almakta onemlı ........

Cok güzel anlatmışsın vallahi cok sevindim senin adına ,evet doktorun iyi iş cıkarmış,incecik düz cizgi büzüşme yok göbek deligin iyi, ay daha ne olsun darısı başıma sevgiler.

kızlar ben 5 gün önce ameliyat oldum,şöyle anlatayım göbeğim zaten sarkıktı biraz 5 ay önce doğum yaptım,göbek deliğim dışa doğru kaldı diye devlet hastanesinde genel cerraha gittim,fıtığın var acil ameliyat dedi,seninkini estetik gibi yapıcam dedi tamam dedim ameliyata girdim,fıtığıma yama yaptı,kaslarımda yırtıklar varmış onları dikmiş,karnım sağa sola yayılmış onları toplamış,karnımın ortasından sarkık kısmı bir karış tamamen alıp karın gerdirme yapıp ortadan dikti,yeni bir göbek deliği yaptı ayrıca..dikişlerimi 3 gün sonra alacakk,ben çok memnun kaldım,hem karın gerdirme hem fıtık ameliyatı oldum,genel cerrah bildiğiniz estetik yaptı ve 1 tl dahi ödemedim....

X