- 29 Kasım 2008
- 15
- 0
- 42
ses ver bıgem nasılsın aynı zamanda amalıyat olmusuz paylasımlarını beklıyorum lutfen yaz arkadasım?
Buralardayım çok sık girmiyorum nete ara ara bakıyorum. İyiyim çok şükür ya hafiften dik yürümeye başladım hatta bugün ilk defa kendi başıma duş aldım çok mutlu oldum:) Çok ağrım sancım olmamıştı zaten ama dik durmaya korkuyordum ödemler hafif hafif gidiyor farkediyorum hergün düzenli duş alıyorum ve korsemi tekrar giymeden önce sırtımı mutlaka bepanthen le kremliyorum çünkü korse beni kaşındırıyor ve onunla rahatlıyorum. Onun dışında iyiyim çocuklar annemde kalıyorlar dolayısı ile çok uğraş gerektirecek birşeyim de olmuyor. Dün akşam bir çılgınlık ettim ve yemeğe gittim:) yamuk yumuk yürümem dışında rahattım yedik kalktık zaten ben de bi hava almış oldum. Yat kalk ye bu aralar tüm aktivitem bundan ibaret ve korkmaya başladım alınan tüm yağlar geri gelecek diye:) bir hafta sonra çok uzun olmayan yürüyüşlere çıkabileceğimi söyledi doktorum. Korse genişlemeye başladı L bedendi M almam gerekiyomuş artık. Benden haberler bu kadar sen nasılsın? Annen gidince çok zorlandın mı?