Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben bir ay önce karın germe ve meme dikleştirme aynı anda oldum.İlk hafta zordu ama gerçekten değdi.Kendime güvenim geldi.Spor yapan biri olarak karnımın sarkık olması beni demoralize ediyordu şimdi şükrediyorum...

Geçmiş olsun darısı başımıza.Doktorunuz aykut bey miydi.İzleriniz nasıl iz bantı varmış kullandımı ?Teşekkürler

Merhaba sibel güzel haberlerine sevindim.Doktotunun kullandıgı o bantlar süper benim yakında 3 ayım bitecek meme yaptırdım o bantlar kullanıldı sonuc iz nerdeyse sıfır.Cok şanslısın her doktor kullanmıyor sevgiler

Bantları ilk kez duydum.İz bantı falan mı nasıl bir şey merak ettim.Hoş daha dr karar vermedim istanbul da.En azından görüşmeye gittiğimde kullanıp kullanmadığını sorabilirim.

Bantları ilk kez duydum.İz bantı falan mı nasıl bir şey merak ettim.Hoş daha dr karar vermedim istanbul da.En azından görüşmeye gittiğimde kullanıp kullanmadığını sorabilirim.

Merhaba arkadaşım benim nisanda karın germe ameliyatım var. meme olalı 3 ay oldu ben son anda karından vazgecmiştim iz icin.Memede yaklaşık 20 gün 1 ay bu bantları kullandı doktorum sonuc gercekten cok iyi.Her doktorun teknigi ayrı senin doktorun kim

Merhaba arkadaşım benim nisanda karın germe ameliyatım var. meme olalı 3 ay oldu ben son anda karından vazgecmiştim iz icin.Memede yaklaşık 20 gün 1 ay bu bantları kullandı doktorum sonuc gercekten cok iyi.Her doktorun teknigi ayrı senin doktorun kim

Bilmiyorum ben herkeste kullanıldıgını sanıyordum, bu bantlar izlerin en aza indirgenmesını saglıyormuş, ne kadar kullanılırsa ıyımış..20 gun oldu haftada ılk zamanlar 2 gunde bır pansumandan sonra bantlarımı yenıledı doktorum ve su an haftada bır yenılıyor ve bu hafta son olarak gerek duyarsam iz kremı de verebılırım dedi..şu an hersey yolundaymıs sorun yok dedı ama ben ız konusunda hassas oldugum ıcın doktoruma cok rıca etmıstım izler benı rahatsız edermı dıye oda yanda kalan kısımlar tamamen sıfırlanır karın orta kısmındakıler beyaz bır cızgı halınde rahatsız etmeyen bır şekılde kalır dedı buda benı hıc rahatsız etmez zaten bıkını altıonda kalıyor tamamen ama şunu soyleyebılırım cok ılgılı bır doktor..izmirin en pahalı hastanesını tercıh edıyor diger doktorlar daha uygu hastanelerle calısmayı tercıh ederken o hastaların rahatı ve tercıhı öncelıgım dedı ben hastaneden cok menun kaldım acıkcası..Yavaş yavaş net sonuclara yaşlastım darısı size...

Bilmiyorum ben herkeste kullanıldıgını sanıyordum, bu bantlar izlerin en aza indirgenmesını saglıyormuş, ne kadar kullanılırsa ıyımış..20 gun oldu haftada ılk zamanlar 2 gunde bır pansumandan sonra bantlarımı yenıledı doktorum ve su an haftada bır yenılıyor ve bu hafta son olarak gerek duyarsam iz kremı de verebılırım dedi..şu an hersey yolundaymıs sorun yok dedı ama ben ız konusunda hassas oldugum ıcın doktoruma cok rıca etmıstım izler benı rahatsız edermı dıye oda yanda kalan kısımlar tamamen sıfırlanır karın orta kısmındakıler beyaz bır cızgı halınde rahatsız etmeyen bır şekılde kalır dedı buda benı hıc rahatsız etmez zaten bıkını altıonda kalıyor tamamen ama şunu soyleyebılırım cok ılgılı bır doktor..izmirin en pahalı hastanesını tercıh edıyor diger doktorlar daha uygu hastanelerle calısmayı tercıh ederken o hastaların rahatı ve tercıhı öncelıgım dedı ben hastaneden cok menun kaldım acıkcası..Yavaş yavaş net sonuclara yaşlastım darısı size...

sibel canim drenajin varmiydi ?

Selam doktorumun öyle işlerinin resimlerini gördüm ki toparlanamayacak meme yokmuş dedim:) Ama bahsettiğin doktorun dren koymamasını anlayamadım. Drenlerin olması yaranın iyileşme sürecini çok kısaltıyor. Sonuçta içerde devam eden az da olsa bir kanama var ve o kan olduğu gibi dışarı çıkıyor tamam kabul ediyorum dren hoş diil hele hele çıkarken yaşanan acı hiç diil ama faydası büyük:) Erhan Bey çok pahalı değil bence çünkü ben çok doktor araştırması yapıyorum yıllardır ortalamanın altında bir rakam veriyor iyi özel hastaneleri tercih etmesine rağmen. Ama Tuğrul Bey'de iyi bir doktor tabii. Allah kolaylık versin:)

o kadar cok okumusumkı yazılanları artık karıstırmaya basladım bıge sen ızmırdemı oldun doktorun kımdı bılıyorum yazmıssın ama ınan aklım artık corba oldu ben ızmırde yasıyorum karın ve gogus ıkısını bır arada olmak ıstıyorum ve bana fıyatta gerekıyor acıkcası cok fazlaysa olamam ve tabıkıde doktorlar nasıl ızmırde olan arkadaslar lutfen yardım edın artık cıkdırıcam az kaldı surdakı 500 msjı kac kere okudum anlatamam en ıyısı sormak dedım sonunda fıyatın ıcıne hastane de dahıldı kent hastanesınde olan bır arkadas vardı mısal onun ıcıne kent hastanesının ucretıde dahılmı ufff lutfen yarım edın :KK43: arıca mısal doktora gıttım anlastık ne kadar zaman sonra amelıyat olabılırım yanı tahmını ben olcaksam martta olmak ıstıyorum yaza kadar tamamen toparlanıyım dıye :S

Son düzenleme:
sibel canim drenajin varmiydi ?

Dren takıldı 2 gun hastanede kaldım ve drenlerim den gelen kanın rengının acılmasını bekledı doktor.. dren takılması hasta acısından ve sonrası ıcın cok ıyı ve drenler alınırken acımadı cunkı igne yaptıktan sonra cıkartıyolar..Ayrıca İzmir de amalıyat olan kişi bendim soran arkadaslar ıcın yazıyorum su an itibarıyle zor gıbı gorunen fakat zorlugu ılk 4 gun dıyebılırım ondan sonrası kolay acılarda buyutulecek cekılmeyecek acılar degıl..Sadece doktorunuzu ıyı secın yeter kasap cok ortada..Fiyat konusuna gelınce kişiye gore yapılan işleme gore degısıyor dıye bılıyorum, bazı kısılere lıpo daha cok yapılıyor buda fıyata etkı edıyor..ben özel bir fıyaat aldım fakat genel olarak lıpo dahıl karın amalıyatını doktorum 5 mılyara yapıyormus..

o kadar cok okumusumkı yazılanları artık karıstırmaya basladım bıge sen ızmırdemı oldun doktorun kımdı bılıyorum yazmıssın ama ınan aklım artık corba oldu ben ızmırde yasıyorum karın ve gogus ıkısını bır arada olmak ıstıyorum ve bana fıyatta gerekıyor acıkcası cok fazlaysa olamam ve tabıkıde doktorlar nasıl ızmırde olan arkadaslar lutfen yardım edın artık cıkdırıcam az kaldı surdakı 500 msjı kac kere okudum anlatamam en ıyısı sormak dedım sonunda fıyatın ıcıne hastane de dahıldı kent hastanesınde olan bır arkadas vardı mısal onun ıcıne kent hastanesının ucretıde dahılmı ufff lutfen yarım edın :KK43: arıca mısal doktora gıttım anlastık ne kadar zaman sonra amelıyat olabılırım yanı tahmını ben olcaksam martta olmak ıstıyorum yaza kadar tamamen toparlanıyım dıye :S

Canım öncelikle ben İzmir'de değil İstanbul'da geçirdim operasyonu ve oradaki doktorlar hakkında pek bi bilgim yok sadece burda okuduğum kadarıyla a çok haberdarım diyelim. Ama Sibel İzmir'de istersen ona bir danış doktoru kimmiş çünkü o çok memnun sonuçtan bildiğim kadarıyla kolay gelsin...

bigem çok saol :) sibel cim peki bana doktorunun adını ve hangı hastanede kaldıgını soylermısın ve hastane ucretı dahılmı mısal o 5 bıne haftaya doktora gıtmek ıstıyorum artık cunku

bigem çok saol :) sibel cim peki bana doktorunun adını ve hangı hastanede kaldıgını soylermısın ve hastane ucretı dahılmı mısal o 5 bıne haftaya doktora gıtmek ıstıyorum artık cunku

Bigemcim atlattık ne guzell.!!!

Karşıyakalı arkadasım ne şanslısın sızın orda Kent hastanesı var ve cok guzel bakıyolar.. Doktorum Cemil Tugay
alsancakta ve simdiye kadar hıc olumsuz bır elestırı almadım bu doktor hakkında bende menunum..Evet ben kombin
amalıyat oldum o yuzden fiyatı etkılemıs olabılır fakat bıldıgım kadarıyla cok kılolu kısılerde fıyat degısıyor onlarda daha cok ugrasmak gerekıyormus..ama yınede 5 mılyar olarak bılıyorum ama yınede pazarlık edebılırsın diye dusunuyorum gercı ben hıc yapmadım yeterkı guzel olsun para nasılsa bulunur ama bu amalıyatı tekrar olmak mı asla ıstemem.. Haa diceksın ki.; cokmu zor ılk 4 gun zordu bakıma ıhtıyac duyuyor ınsan
benımannem gelıp baktı 1 hafta bana daha sonra 2 cocukla bız ıdare ettık su an yavas yavas forma gırıyorum..
Diceksın ki tavsıye edermısın ben menun kaldım ,ama sen bılırısın ..3 yıldır araştırıyordum kac doktora gıttım
benı hıc bırısı tatmın etmedı ve halam bı takım amalıyatlar oldu ufuk beye hıc menun kalmadı onun dısında bır kac doktorada gıttım yada olmus kısılerı gordum benı tatmın etmedı...Cemıl beye 2 arkadasım amalıyat oldu menun kaldılar bende bundan cesaret aldım ve gozumu kapattım yattım şansıma dedim,sonuctan şükür menunum...Her kese fııtık oldum dıyorum söyleme geregı duymuyorum kuaforum bıle merak etmıs cunkı pek dısarı cıkmak ıstemedım arada arakadaslarıma gıttım bu da yettı bana:))

Bigemcim atlattık ne guzell.!!!

Karşıyakalı arkadasım ne şanslısın sızın orda Kent hastanesı var ve cok guzel bakıyolar.. Doktorum Cemil Tugay
alsancakta ve simdiye kadar hıc olumsuz bır elestırı almadım bu doktor hakkında bende menunum..Evet ben kombin
amalıyat oldum o yuzden fiyatı etkılemıs olabılır fakat bıldıgım kadarıyla cok kılolu kısılerde fıyat degısıyor onlarda daha cok ugrasmak gerekıyormus..ama yınede 5 mılyar olarak bılıyorum ama yınede pazarlık edebılırsın diye dusunuyorum gercı ben hıc yapmadım yeterkı guzel olsun para nasılsa bulunur ama bu amalıyatı tekrar olmak mı asla ıstemem.. Haa diceksın ki.; cokmu zor ılk 4 gun zordu bakıma ıhtıyac duyuyor ınsan
benımannem gelıp baktı 1 hafta bana daha sonra 2 cocukla bız ıdare ettık su an yavas yavas forma gırıyorum..
Diceksın ki tavsıye edermısın ben menun kaldım ,ama sen bılırısın ..3 yıldır araştırıyordum kac doktora gıttım
benı hıc bırısı tatmın etmedı ve halam bı takım amalıyatlar oldu ufuk beye hıc menun kalmadı onun dısında bır kac doktorada gıttım yada olmus kısılerı gordum benı tatmın etmedı...Cemıl beye 2 arkadasım amalıyat oldu menun kaldılar bende bundan cesaret aldım ve gozumu kapattım yattım şansıma dedim,sonuctan şükür menunum...Her kese fııtık oldum dıyorum söyleme geregı duymuyorum kuaforum bıle merak etmıs cunkı pek dısarı cıkmak ıstemedım arada arakadaslarıma gıttım bu da yettı bana:))

unuttum,doktorum benden ucretı hastanede, asıstanı aldı ıster kart verıyosun ıster nakıt. o andan ıtıbaren hastaneye hıc para harcamıyosun 2 gunde yatsan 3 gunde yatsan doktorun sorumlu hepsı bu ucrete dahıl..

Selam arkadaşlar..

Bundan 3 hafta once ,uzun yıllar düşünmek neticesında karar verdım ve amalıyat oldum..Önce doktorumla ön görüşme yaptım anlattım isteklerımı şikayetlerimi..

Oda bana neyi nasıl yapacagını izah etti. Benimki kucuk olan goguslerımı buyutmek ve catlak ve yumusak olan karnımı toplatmaktı.. Doktorum eger duz bır karın istıyorsan bu amalıyat ancak seni tatmın eder demıstı ve hemen karar verdım doktorumdan gun alıp ılk adımı attım..

Bir gun önce doktorumun asıstanı benı arayıp geceden bır sey yıyıp ıcmememi istedi. ve sabah hastaneye gelmemı ıstedı. Hastaneye gıttıgımde doktorumun asıstanı karsıladı bizi ,heyecanlıydım:) Ve amalıyattan once odemeyı
ıstedı asistan hanım:) verdık...

Daha sonra anestezı uzmanı benı muyane ettı ve olabılır onayı verdı ve bız odamıza cıktık..Güzel bir odaydı
yanınızda sadece eşofmanınız alın kişisel temizlık malzemelerınız alın yeter.Kendi Pijamamı bıle gıymedım ,hepsı poşetlenmıs halde pijama havlu , terlık hepsı tek tek poşetlenmıs temız halde odanızda mevcut.ve süreklı gelıp ustınuzu degıstırıyor hemşireler..Hatta kişisel temızlık ıhtıyacınız olup olmadıgını bıle soruyolar gerekırse sacınızı bıle yıkıyolar.))

Herneyse:; doktorum geldi, sadece iç çamasırınız kalsın dedı ve fotograflarımı çekti..yüz hariç:)
Daha sonra çizim yaptı nerden kesılecek :KK43:ona göre bir iç çamaşırı gıyın) ona gore çizdi..daha sonra bır hemsire geldı ve moral iynesi yaptı ve benı amalıyat haneye getırdıler ..Girdıgımde bir kalabalık benı beklıyordu uuuuuuu curcuna:) ve bende gayet neşelıydım hatta espırı bıle yapmısım ama doktorumun gulumsemesını hatırlıyorum veeeeeeeeeeeee sesler geldı sibell uyannnnnnnnnn:))) ahh daha uyusaydım yaa
odamdaydım...Bir acı hıssettım vebı yatagıma aldılar yatagımın arkasını kaldırdılar ayaklarımın yukarda olması gerektıgı ıcın yatagımı ona gore ayarladılar..Hemen doktorum geldı bana 3-4 gun egık gezmen şart dedı
wc ıhtıyacı dışında kalkmamaı ıstedı ..Bden sadece wc için kalktım. Dren takılmıstı ve sonda takılıydı ılk gun hıc kalkmadım sonda vardı 2. gun sondayı cıkardılar..drenleri 2. gecenın sonunda akşam ustu cıkarıldı.Agrım coktu evt ama agrı kesıcıler cok kuvetlı, serumla bırlıkte verıldıgı ıcın cokta çekılmıcek gıbı degıl..Zaten uyandıgınızda korsenız gıydırılmiş şekılde uyanıyosunuz..sonra alısıyorsunuz bu korseye cıkaramıyosunuz..

Beni en cok üzen şey öksürük oldu,sigarayı 3 hafta once bırakmıstım ama narkozdan sonra sıgara ıcenlerde oksuruk oluyormuş..En can acıtıcı sey oksuruktü..Korkum kaslarımdakı dikişlerın kopmasıydı ,doktorum bunlar saglam dıkısler korkma dedı..Asist şurup ve kabız lık ıcın şrup verdıler cunkı wc cıktıgımda yapamıyordum:)offf (BENDE bant alerjısı cıktı birde.. onlarda canımı yaktı doktorum cok alerjık bır vucudun var dedı bantlayamadılar benı o yuzden:)

Eve geldım hemen kendımı yataga attım..Insanın evı gıbısı yokmuşş...Daha sonra 2 gun sonra muayenehaneye pansumana gıttım .Ama şu egık gezmek okadar zor ki; 15 gun ben zorlandım dık yuruyemedım hala eskısı kadar dık degılım sankı bıraz kambur luk var:)ama yavaş yavaş düzelıyorsunuz deri elastıkıyetını kazanıyor..Karnınızı hısetmıyorsunuz his yokk...ödemler yavaş yavaş ınıyor 15 gun oldu ve ılkkes kıyafetlerımı gıydım ..zor gunleri atlattıgım ıcın cok menunum şimdik yazı ıple çekıyorum...izleri merak edıyorum yaza kadar ne kadar sılıklesecek merak edıyorum...Göbek delıgım gayet guzel begendım..Ama sonucları daha guzel gormek ıcın bu ayı bıtırmem gerekecek asıl ıyılesme 1 aydan sonra gozle gorulecekmıs,kılo almamayada dıkkaet etmek gerekıyormusş..Ksaca böyle yanısabır gerektıren bir amalıyat ve estetık amalıyatların ıcınde en zoru bu kızlar...//GEÇMİŞ OLUR INŞALLAH HEPİNİZ İÇİN...//

Henüz karar vermedim hala araştırıyorum.Tabiki istanbul avrupa yakası için dr. yorumlarınızı bekliyorum:)))

Son düzenleme:
sibelcim çok saol şuanda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı dıyebılırım ben 24 yasındayım ve evli değilim ailemle yasıyorum bakım acısından sorun olmıycagını sanıyorum acıyada alısıgım denebılır 1 yıl once zor bır kıst amelıyatı oldum :) 112kıloydum sımdı 69 kıloyum kılo vermekten olusan bı yıpranma var ondan bende cok ıstıyorum amelıyat olmayı :)ama senın ıyı olduguna cok sevındım 15gun dayandıktan sonra kalkıp normal gunluk hayatına rahat devam edebılmek cok guzel :)

arkadaslar sibele katiliygrum bende gögüs ameliyatinda kenthastanesinde oldum sibelin dedigi gibi cok lüks ve güzel bir hastane her sey posetliydi terlik disfircasi gibi ordan cok memnun kaldim bende mart gibi düsünüyorum karingerme operasyonu izmirde cemil tugaya gidicem bir kac kes sekreter kizlarlan görüstüm herkes cok iyi bend cok arasdirdim nede olsa güzel olmamizi istiyoruz ama kararimi verdim ve izmirde olucam cemil beyde :) simdiden korkmaya basladim ama ve 5 kilo vermeye calisicam ameliyat gününe kadar :)

Estetik operasyonlarda kullanılan teknık yapıştırma yoksa cok iz kalır tatlım, ama bunun yanında destek ıcın guvenlık sıbobu dıyormus buna doktorlar bır kac tane dıkıs belırlı yerlere atıyolar..

sagol sibel :) saten cemil beyin yanina gittigim zaman iyice sorucam :) yinede tesekürler burda her seyi bukadar ayrintilarinla anlatdigin icin insanin ici rahatliyor :)

sagol sibel :) saten cemil beyin yanina gittigim zaman iyice sorucam :) yinede tesekürler burda her seyi bukadar ayrintilarinla anlatdigin icin insanin ici rahatliyor :)

Ben okadar ıyı anlıyorum ki olmak ısteyen arkadaslarımı!.! korkularını, şüphelerini...Ben cok uzun yıllardır cesaret edemıyordum, taki bu sene bana bir şey oldu ve kararımı pat dıye verdım,size yardımcı olduysam ne mutlu bana..Bende cok uzun uzun okudumolan arkadasların tecrubelerını, sonucta en zor amalıyat karın germe dıye bıldıgımız ıcın ya kotu olursa karkusu insanı ürkütüyor..Ürkme
uyuyor uyanıyosun bitti.!! iş doktorda acılar çekılmıcek acı degıl..cemil beye adımı verebılırsın sibel dersen tanır:)3 hafta oldu benım ve henuz tamamen ıyılestım denmez ama dık yuruyorum kıyafetlerımı gıyıyorum, gezıyorum, acım hıc yok sadece gergınlık hıssı var
keske çatlaklarım hiç olmasaydı cunkı bende cok oldugu ıcın gobek delıgımın ustundekıler kaldı , aşagıya ındı yanı ama ben buna razıyım.. Şimdiden gecmıs olsun...

X