Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba bugün kombine ameliyat Hanım'ın 20 günü göbek deliği ve karın ameliyat bölgesinden su ve irin geliyor sizlerde de oldumu doktorun endişe etmeyin korkacak bir şey yok pansuman yapın dedi bu beni çok korkuttu canım da sıkılıyor haliyle havalar da çok sıcak bu tür sıkıntıları yaşayan oldu mu aranızda

Benim dikiş yerinde hala bandaj gibi olan o küçük yapışkanlar duruyor. Kontrole gittiğimde değiştiriyorlar. Dün eevde kendim batikonla dikiş yerini silip yeniledim.
Bu bandajlar ne zaman çıkar ve dikiş için hangi kremi kullanmamı önerirsiniz?

Bende henüz öyle bir durum olmadı, sadece göbek deliğim kızarık ufak ufak kabuklanmalar oluyor. Onunda iyileşmeye başladığını düşünüyorum.
Dr normal diyorsa çokta önemli bişey yoktur diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar ben de tam karın germe ve yanlara lipo oldum bugün 4. günüm drenler bugün çıktı. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım aşırı korkmuştum son dakikaya kadar vazgeçmeyi bile düşünmüştüm ama korktuğun kadar olmadı .Doktorumdan çok memnun kaldım, beni çok sakinleştirdi, her aşamasında yanımdaydı sürekli benimle irtibat kurup korkmamak gerektiğini anlattı,başka doktor olsa benim gibi bir hastayı ameliyat etmezdi diye düşünüyorum. Kontrole gittiğimde fotoğrafları alıp öncesi sonrasını yüklerim buraya.Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım

günaydın merhaba kasık altında iltihap ve göbek deliğinde iltihapla birlikte sarılı sulu kanlı akıntı geliyor doktoruma soruyorum endişe etmeyin pansuman yapın diyor ne bir krem verdi ne bir ilaç verdi ne bir antibiyotik verdi gerçekten canım çok sıkılıyor kantaron yağı sürmenin öneriyorlar ama hiçbir şeyi önermediği için kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-10-21-14-23-495_com.whatsapp.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 136
Merhaba benimde ameliyatın 15. Günündeyim.sizin bu görüntünüz beni çok endişelendirdi,üstelik dikişlerde de yer yer açılmalar var sanki.bence acilen Müdahele edilmesi lazım bunu doktor muhakkak görsün .o yağları insanlar iz iyileşmesi için sürüyor,ama sizin karnınızda bildiğin açık yara var,dikiş iyileşmesi olmamış.Normal süreçte böyle bir görüntü asla olmuyor onu söylemeliyim

Gunaydin. Enfekte olmus dikisleriniz ve akinti seromayi getirdi aklima. Acilen hekiminize gidin randevu vermeyebilir ama gidin kotu gorunuyor antibiyotik verir belki halini gorunce yaranin... ben fito kullandim uzun sure yara yerlerindeki bakterileri temizliyordu. En korktugum manzarayi gordum su an sizde, hijyene dikkat edin ama hemen bugun gidin bi cozumune baksin.

Pazartesi çağırdı bakalım pazartesi gideceğim inşallah

Başından beri böyle miydi, yoksa sonradan mı bu şekilde oldu? Gerçekten kötü görünüyor, umarım bir an önce çözüm bulurlar

Pazartesi çağırdı bakalım pazartesi gideceğim inşallah
Bana 1 ay boyunca bişey kullanma, bandajları arada değiştirip pansuman yap dediler. 1 aydan sonra bakacaklar sonrasında dikiş izi için krem önerdi.
Çok üzüldüm, neden bu şekilde sizi geçiştirio pansuman yap diyorlar ki, gerçekten çok zor bir süreçmiş ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…