%70 gidici.Aynen benimde karından aldığı yağları popoma koymuş, çok güzel duruyor ama bir kısmı gider dedi
Ben küçültme oldum. Zor ikisi birden. Sizinki kolay.Merhaba geçmiş olsun bnde tam.karin germe için fiyat aldim eski dr umdan göğüs için çıkan yağı enjekte edeyim dedi kararsizim gogus e etkisi olurmu fikirlerinize ihtiyaç im var
Bende henüz öyle bir durum olmadı, sadece göbek deliğim kızarık ufak ufak kabuklanmalar oluyor. Onunda iyileşmeye başladığını düşünüyorum.Merhaba bugün kombine ameliyat Hanım'ın 20 günü göbek deliği ve karın ameliyat bölgesinden su ve irin geliyor sizlerde de oldumu doktorun endişe etmeyin korkacak bir şey yok pansuman yapın dedi bu beni çok korkuttu canım da sıkılıyor haliyle havalar da çok sıcak bu tür sıkıntıları yaşayan oldu mu aranızda
günaydın merhaba kasık altında iltihap ve göbek deliğinde iltihapla birlikte sarılı sulu kanlı akıntı geliyor doktoruma soruyorum endişe etmeyin pansuman yapın diyor ne bir krem verdi ne bir ilaç verdi ne bir antibiyotik verdi gerçekten canım çok sıkılıyor kantaron yağı sürmenin öneriyorlar ama hiçbir şeyi önermediği için kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdımKizlar, bugun 19 gunluk bir meme kucultme/diklestirme sonucu gordum, muhtesem otesiydi. Sahsen o doktoru onceden tanisaydim kesin ona gider op yaptirirdim. Yok boyle bir sey dikisler zaten incecik cizgi ve gogus sanki protez varmis gibi dolgun ve yusyuvarlak. Kendi dokusunu protezmiscesine kullanmis... inanin bayildim sonuca.
Merhaba benimde ameliyatın 15. Günündeyim.sizin bu görüntünüz beni çok endişelendirdi,üstelik dikişlerde de yer yer açılmalar var sanki.bence acilen Müdahele edilmesi lazım bunu doktor muhakkak görsün .o yağları insanlar iz iyileşmesi için sürüyor,ama sizin karnınızda bildiğin açık yara var,dikiş iyileşmesi olmamış.Normal süreçte böyle bir görüntü asla olmuyor onu söylemeliyimgünaydın merhaba kasık altında iltihap ve göbek deliğinde iltihapla birlikte sarılı sulu kanlı akıntı geliyor doktoruma soruyorum endişe etmeyin pansuman yapın diyor ne bir krem verdi ne bir ilaç verdi ne bir antibiyotik verdi gerçekten canım çok sıkılıyor kantaron yağı sürmenin öneriyorlar ama hiçbir şeyi önermediği için kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Gunaydin. Enfekte olmus dikisleriniz ve akinti seromayi getirdi aklima. Acilen hekiminize gidin randevu vermeyebilir ama gidin kotu gorunuyor antibiyotik verir belki halini gorunce yaranin... ben fito kullandim uzun sure yara yerlerindeki bakterileri temizliyordu. En korktugum manzarayi gordum su an sizde, hijyene dikkat edin ama hemen bugun gidin bi cozumune baksin.günaydın merhaba kasık altında iltihap ve göbek deliğinde iltihapla birlikte sarılı sulu kanlı akıntı geliyor doktoruma soruyorum endişe etmeyin pansuman yapın diyor ne bir krem verdi ne bir ilaç verdi ne bir antibiyotik verdi gerçekten canım çok sıkılıyor kantaron yağı sürmenin öneriyorlar ama hiçbir şeyi önermediği için kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Pazartesi çağırdı bakalım pazartesi gideceğim inşallahMerhaba benimde ameliyatın 15. Günündeyim.sizin bu görüntünüz beni çok endişelendirdi,üstelik dikişlerde de yer yer açılmalar var sanki.bence acilen Müdahele edilmesi lazım bunu doktor muhakkak görsün .o yağları insanlar iz iyileşmesi için sürüyor,ama sizin karnınızda bildiğin açık yara var,dikiş iyileşmesi olmamış.Normal süreçte böyle bir görüntü asla olmuyor onu söylemeliyim
Başından beri böyle miydi, yoksa sonradan mı bu şekilde oldu? Gerçekten kötü görünüyor, umarım bir an önce çözüm bulurlargünaydın merhaba kasık altında iltihap ve göbek deliğinde iltihapla birlikte sarılı sulu kanlı akıntı geliyor doktoruma soruyorum endişe etmeyin pansuman yapın diyor ne bir krem verdi ne bir ilaç verdi ne bir antibiyotik verdi gerçekten canım çok sıkılıyor kantaron yağı sürmenin öneriyorlar ama hiçbir şeyi önermediği için kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Bana 1 ay boyunca bişey kullanma, bandajları arada değiştirip pansuman yap dediler. 1 aydan sonra bakacaklar sonrasında dikiş izi için krem önerdi.Pazartesi çağırdı bakalım pazartesi gideceğim inşallah
Bugün ameliyatının 21 günü o iltihap son 6 gündür varBaşından beri böyle miydi, yoksa sonradan mı bu şekilde oldu? Gerçekten kötü görünüyor, umarım bir an önce çözüm bulurlar
Canım Antalyadaysan bir de Avni Hakan Ölmeztürk ‘ü araştır 5 gün önce karın germe yanlara lipo oldum çok memnun kalsın.Gülsüm tetik karın germe ameliyatı olan varmı Antalya
Sonuc nedir, doktor ne dedi?Bugün ameliyatının 21 günü o iltihap son 6 gündür var
Selamlar,gittinizmi doktora ne olacakmış dikişlerin hali ne dedi ,çok merak ettim,son durumunuz nePazartesi çağırdı bakalım pazartesi gideceğim inşallah
merhaba teşekkür ediyorum doktora gittim dikişlerimi tekrar dik de canım çok acıyor şu anSelamlar,gittinizmi doktora ne olacakmış dikişlerin hali ne dedi ,çok merak ettim,son durumunuz ne
Allah allah hani normaldi hani bişey yoktu ,sinir olmamak mümkün değil.umarım bu kez sorun olmaz güzelce iyileşirsiniz.allahtan acil şifalar diliyorummerhaba teşekkür ediyorum doktora gittim dikişlerimi tekrar dik de canım çok acıyor şu an
Çok teşekkür ederim şu an hala sancım çok dikiş yerleri sancıyorAllah allah hani normaldi hani bişey yoktu ,sinir olmamak mümkün değil.umarım bu kez sorun olmaz güzelce iyileşirsiniz.allahtan acil şifalar diliyorum