- 24 Ekim 2010
- 69
- 37
Cidden nasıl oldun beyzacimÇok yerinde bir karar olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden nasıl oldun beyzacimÇok yerinde bir karar olmuş
Teşekkür ederim usulen iyiyim diyeyim,zira 45 gündür hala sıvı belasiyla uğraşıyorum, üstelik ortada boyle ciddi bir salgın varken kendimi tehlikeye atip sürekli hastaneye gitmek dahada canımı sıkıyor evet buraya yazip insanların motivasyonunu düşürmektense baska konularda gezdiğim dogrudur!!!!!Nasıl oldunuz Beyza Hanım
Çok teşekkür ederim,halimi hatrimi sordugunuz için,klodet arkadaşa yazdigim şeyler sizin için de cevap olsun aynı şeyleri tekrar etmis olmayayimCidden nasıl oldun beyzacim
Benim de 2 ay oldu ... sıvı vs herhangi bir sorun yaşamadım. Ama hala inanılmaz gergin ve hissizim... kim ne dersen zormuş .... Allah size de yardim etsin. Kilo durumunuz nasılTeşekkür ederim usulen iyiyim diyeyim,zira 45 gündür hala sıvı belasiyla uğraşıyorum, üstelik ortada boyle ciddi bir salgın varken kendimi tehlikeye atip sürekli hastaneye gitmek dahada canımı sıkıyor evet buraya yazip insanların motivasyonunu düşürmektense baska konularda gezdiğim dogrudur!!!!!
Ozel hastaneler bir sure ameliyatlara devam etmisti, virus kapsami disinda tuttular kendilerini fakat bakanlik onlari da dahil etti acil durumlara o yuzden ameliyatlar durduruldu. Aslinda belki fiyatlar da dusecektir bu nedenle, cigrindan cikmis fiyatlar okumustum burada. Umarim bu teyakkuzda oldugumuz gunlerde herkes biraz kendisini masaya yatirir, kusurlarin telafisi olan guzel gunleri olur bu yorgun yerkuredeki insanin.Nasıl bir sessizliğe büründü güzel ülkem. Bu süreçte hayatın estetikten daha önemli olduğunu öğrendik.
Ameliyatlar ertelendi diye duymuştum beni pazartesi hastaneden yatış için aramasinlar mi? Sastim kaldim.
Henüz hiçbir kilo kaybi olmadı hatta daha da kilolu çıkiyorum tartıda,ama tek memnun edici yani artik yandan bakıldığında 6 aylik hamile gibi duran bir karnim yok hoş onca olumsuzluktan sonra onu da gözüm görmüyor desem yeridir,karnim taş gibi hissiz,yeryer şiş velhasıl sürekli sorguluyorum kendimi gerek varmiydi diyeBenim de 2 ay oldu ... sıvı vs herhangi bir sorun yaşamadım. Ama hala inanılmaz gergin ve hissizim... kim ne dersen zormuş .... Allah size de yardim etsin. Kilo durumunuz nasıl
özelden doktorun adını yazabilir misiniz? ....kızlar merhaba;
Bugun ameliyatımın 13.günü..
klasik lipo ve karın germe oldum...1 yıl cok arastırdım..lipofiz,lipomatik,vaser ,lazer vs vs hepsini arastırdım, istanbulda görüşmediğim dr kalmadı, hepsinden fiyat aldım,
sunu bilin ki nişanaası,atasehir,beşiktas,etiler vs gibi bilindik meshur yerlerden ve drlerden uzak durun ,herkes tutturabildigine fiyat söyluyor ve klasik lipo haric tüm kullanılan teknikler sorunlu..örnegin vazer yapıyor ama klasik lipo ile devam ediyor...bu korede cinde vs bulunmus makineleri turkiyeden baska yere satamıyor niye cunku ben avrupada yasıyorum, avrupada bu cihazlar yok ,neden cunku hepsi riskli...
demem o dur ki...şöhret olmus doktora ve yöntemlere güvenmeyin...
ben istanbul cevresi bir yerde dr buldum hem cok ekonomik hem dr hastane cokc cok iyiyidi..
şimdi biliniz ki bu operasyon komple karın altınız kesiliyor cook cook ciddi ve zahmetli...
özellikle öksüren ,sigara icen kesin olmasın zira bir kez "öhö"diyebilmek cok cokk zor ,hapşıracam veya yerken bogazıma birşet takılıp öhö diyecem diye birsey yemez oldum oylesine tahammul edilemez bir baskı olusuyor dikişler uzerinde..
bugun 13. gunum oyle dayanılmaz agrım olmadı amma yürümek ,yataktan kalkmak cok zor..
tavsiyem hastanede ve sonrası 15 gün size bakacak biri yoksa olmayın bu operasyonu ben elektrik süpüregsi yapayıom dedim olmadı..terasa bi kova su dökeyim dedim olmadı..
gitmeden önce operasyona göbek cevrem 93 cm idi..su an 63 cm...elime gelen o yag halkası yok gercekten dumduz bir karın oldu...
söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur....bu benim vefa borcum olsun bu siteye cunku tecrubeli kızlardan okudukca cok faydalandım..
herkese saglıklı gunler.
Merhaba benim de 45 gün oldu. Biraz şişliklerim var daha yeniyim. Fakat şunu sormak istedim. Kesi izinin başlangıç ve bitiş yerleri çok kabarık duruyor.sizde de var mıydı ilk zamanlar? Ve belim çok incelmiş gelmiyor. Tam sonucu ne zaman gördünüz? Başlarda benim gibi kalın mıydınız?merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Merhaba nerede ameliyat oldunuz dok kimdimerhaba, yaklaşık 1,5 sene önce yarım karın germe olmuştum ve liposuctiona İhtiyaç duyulmamıştı bende de. Doktorunuzun size söylediği gibi 1 gece hastanede kaldım, taburcu olurken direnlerim çıkarıldı. Yağ alınmadığı için ağrı, sızı, morluk vs. Hiç sorun yaşamadım. 2. gün ayağa kalktım, 5. Gün kontrolüme araba kullanarak kendim gittim, üstelik meme ile birlikte ameliyat olmuştum. Sigarayı da tüm uyarılara ve bilmeme rağmen maalesef tamamen bırakamamıştım, azalttım yalnızca. Umarım siz de rahat bir süreç geçirirsiniz, doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun yeter şimdiden geçmiş olsun
Üzüldüm canım , inşallah herşey bittiğinde iyi ki yaptırmışım diyeceğin günlere kavuşursunTeşekkür ederim usulen iyiyim diyeyim,zira 45 gündür hala sıvı belasiyla uğraşıyorum, üstelik ortada boyle ciddi bir salgın varken kendimi tehlikeye atip sürekli hastaneye gitmek dahada canımı sıkıyor evet buraya yazip insanların motivasyonunu düşürmektense baska konularda gezdiğim dogrudur!!!!!
Valla benim dikiş yerlerimde öyle,hatta korkuyorum böyle kalacak diye koyu morumsu, kırmızımsı bir haldeler! Birde benim iç dikislerimdeki misinamsi şeyler derimin altından elime geliyir ve korse takınca canımı acıtıyor resmen diken gibi batiyor ic dikisinizde böyle bir sorun yasadiniz mi? Birde benim karnım hala şiş, liposuction yapilan yerlerim yaglandi sanıyorum bu süreçte ye ic yat yani onca sıkıntıyı boşa cektim gibi duruyor simdilik, sıvıya gelince hala devamAynı dönem ameliyat olduğumuz arkadaşlar , iyileşme durumlarınız nasıl.dikişleriniz ne durumda. Benim 3 ay olacak 4 gün sonra . Dikişler Hala kırmızı , pek krem falan da sürmedim. 1 aydır korse de takmıyorum. Saldım gitti ipin ucunu . Uykusuz kalınca ödem oluyor sonra geçiyor . Onun dışında pek ödem yok gibi ama egzersiz yapmadan istediğim gibi de olmayacak sanırım. Sizlerde durum nasıl ?
Canım ben senden sonra idim sanırım 2.5 ay oldu sanırım. Potluk yok. Dikisler gayet iyi kaynadı ama kırmızı tabi... korse takmıyorum ama ödemin yok. Çünkü inan açımAynı dönem ameliyat olduğumuz arkadaşlar , iyileşme durumlarınız nasıl.dikişleriniz ne durumda. Benim 3 ay olacak 4 gün sonra . Dikişler Hala kırmızı , pek krem falan da sürmedim. 1 aydır korse de takmıyorum. Saldım gitti ipin ucunu . Uykusuz kalınca ödem oluyor sonra geçiyor . Onun dışında pek ödem yok gibi ama egzersiz yapmadan istediğim gibi de olmayacak sanırım. Sizlerde durum nasıl ?
Ozelden foto atabilirimCanım ben senden sonra idim sanırım 2.5 ay oldu sanırım. Potluk yok. Dikisler gayet iyi kaynadı ama kırmızı tabi... korse takmıyorum ama ödemin yok. Çünkü inan açım
Merhabalar sizin ameliyat sonrasi halinizi gorebilir miyim,kendiminkiyle mukayese edebilmek adina,yakin zamanlarda ameliyat olmuşuzOzelden foto atabilirim
Tabii özelden atayimMerhabalar sizin ameliyat sonrasi halinizi gorebilir miyim,kendiminkiyle mukayese edebilmek adina,yakin zamanlarda ameliyat olmuşuz