Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yag enjekte etmeyi doktorum tavsiye etmedigi gibi yapmayi da reddediyor. "Neticede kok hucre enjekte edilen kotu bir hucre yapilanmasi varsa yayilmasini saglar" gibi bir seyler soyledi. Cunku alinan yaglar yeniden bir islemden gecip inceltiliyor ya da saflastiriliyor diyelim, ondan sonra enjekte ediliyor. Protez ise kas altina yerlestirildigi icin agri yaptigi soyleniyor. Protez icin derinizin saglikli olmasi gerekiyor, bazi deriler elastikiyetini kaybettigi icin protez sonrasi sarkabiliyor. Meme dokunuz yeterliyse en iyisi meme diklestirme ama onda da dikis miktari fazla... hakkinizda hayirli olan karariniz olur insaallah. Sevgiler.

selamlar, bende 11 Nisan tarihinde karın germe oluyorum
Bu işlemi geçiren arkadaşlar genel anestezi mi oldunuz, epidural mi
Genel anesteziyle yapilan bir ameliyattir, epiduralle yapildigini hic duymadim. Uzun suren bir operasyonu epiduralle yapmazlar sanirim. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Bende laser lipo ve karin germe oldum 6 gun önce . Karnim cok şiş. Dik yuruyemiyorum. Bel agrisina tutuldum ameliyattan sonra. Bu karin şişliği nasil gecicek bilemiyorum. Dr hic bahsetmedi bunlardan(
Cok gecmis olsun. Anlattiginiz seyler cok normal henuz surecin basindasiniz. 15 Mart'ta 2 ay dolacak ve hala gobek alti baya sis, korse degisikligi yaptik bakalim daha ne kadar surecek. Odem alt tarafta toplanmis dedi doktorum... yani biz bile odemle henuz basa cikamadik, zaten ilk 6 ayda sekillenip iyilesme saglanirmis. Artik dik yuremeye yavas yavas baslayabilirsiniz açı degistirerek...Sabirli olun, sureci bilincli gecirin. Sevgiler.

Bu açıdan hiç düşünmemiştim dr larda söylemedi hatta alınan yağ yüzüme enjekte edilcekti.. Çok fazla dokum yok aslında üstler boş tam protezlik ama kapsül olayından tedirgin oluyorum kendi yağım daha güven veriyor İz olayı kötü evet Aslında sadece areoladan da yapan hekimler var iz gizleniyor bu şekilde..

selamlar, bende 11 Nisan tarihinde karın germe oluyorum
Bu işlemi geçiren arkadaşlar genel anestezi mi oldunuz, epidural mi
Karın germede genelde kaslar da onarıldığı için bilincin açık olması iyi olmaz kasların kendini tamamen bırakmış olması lazım ki sağlıklı bir sonuç elde edilsin o yüzden lokal yapmıyorlar diye biliyorum

Yeni op olmayi dusunen arkadaslar, lutfen ulkedeki bu corona virüsü teyakkuzu sona erince olmayi tercih edin, hastane sartlari simdilik bu duruma uygun degil, hele ki devlet... ben ozelde operasyon gecirdim, ilk iki gun her sey yolundaydi fakat benim oldugum kata influenza hastasi bir cok cocuk alinmis, koridorda yurumem icap ettigi icin bir anda yuksek ates ve bogaz yanmasi oldum. Acilen tetkikler yapildi Allah'tan zaturre filan cikmadi ama bazi oludumlar vardi filmde. Lutfen riske etmeyin. Corona 1-2 baslayip hemen sayi 9'dan sonra 1500 olmus diger ulkelerde... seyri bu sekilde bu salginin, Allah muhafaza etsin.

Areola'dan yapmak zor bazen protezin baskisindan dolayi tam o bolgeden dikisler atiyor ve tutmuyor. Diklestirme de hic sanmiyorum areola'dan olsun potluk olur, ecis bucus olur dikisi zannimca. Protez takilacaksa koltuk altindan yapanlar var memede hic iz olmuyor ama dr bu konuda yetenekliyse yapabilir.

Bu arada belki benim doktorum benim icin o cumleyi kurmus olabilir bilemem yag enjeksiyonu konusunda, ikna icin yeni konustuk bunu, ameliyat sonrasi.

Bu arada yag enjeksiyonu sonrasi memede kalan miktar yuzde 30, yuzde 70 eriyip yok oluyor, net bilgi... emege ve paraya yazik...

merhaba,süreç 14 hatta 21 gün olabilir.teyakkuz ne kadar yerinde bir bilebilseydik,kimine göre abartı...
Konu sağlık ve estetik amaçlı olunca beklemek mantıklı..bu durumda da mayıs dönemine kalmak can sıkıcı.

Bu dunyayi ele geciren bir salgin, nasil seyredecek bilemeyiz, saglik bakanligi yapmasi gerekeni yapti bundan sonrasi millete kalmis. Siz de kendi sagliginizdan sorumlusunuz birey olarak. Aciliyeti olmayan bir operasyon icin caninizi riske atmayiniz. Sonbahardan sonra havalar sogumaya baslayinca olursunuz. Durum oyle bir hâl alir ki ne yapacaginizi sasirirsiniz. Bir yakinim bir ayligina Amerika'dan geldi, simdi donmesi gerek fakat Amerika, Avrupa'ya ucuslari kapatti... yani program yaparsiniz fakat dengeler degisir birden, ozel hastanede olacaksaniz belki oralar da kullanilacak bi sekilde... bence korkulu ruya gormektense uyanik kalmak onemli...

Maalesef ki ben de süre yaklaştıkça korkuyorum elbette ancak birkaç doktora sordum böyle bir risk yok rahat olun yazdı bana ileriki tarihe alsak bile bu seferde sıcaklarda olmak çok zor yaz sıcaklarında iyileşmesi zaman alabilir tevekkül edip �nşallah deyip dua edip gideceğiz bakalım ama tabii ki seyrede bakacağım yani durum kötüleşirse birkaç kişide daha olursa sayı artarsa virüs sebebiyle ben de şu an için olmaktan vazgeçeceğim

Benden uyarmasi, karar sizindir elbette...

Gerçekten yıllarca düşünüp düşünüp tam karar vermişken corona engelinin çıkması çok can sıkıcı,
Benim operasyon olacağım hastane sadece estetik operasyon yapıyor, normal hastalar gelmiyor ama acil durumda açılır mı veya benim bağışıklığım düşer sonrasında ihtimal artar mı diye düşünüyorum. Henüz hastaneden geri dönüş alamadım.
Sigarayı bırakalı 6 gün oldu ve en zorlayan kısım bu sanırım :/
Umarım bir an evvel Corona nın çaresi bulunur, en az hasarla sağ salim şu dönemi atlatabiliriz..

Ben ilkinde dr pek hoşuma gitmedi vazgeçtim şimdi de 4 aya olacaktim sigara yi bırakamadım ama psikoloji olarak hazirlamistim kendimi ama hastane ortami aksama kadar kac kisi girip cikiyor mecbur olan bi amaliyat olmadigi için sağlığınızı tehlikeye atmaya degmez simdi degil de bi kaç ay sonra oluruz sonucta ağir bi amaliyat bunye zayif düşecek

Benimde muhtemelen Nisan sonuna kalacak, hala operasyon yapıyoruz ama refakatçi almamaya çalışıyoruz dedi. günde 1-2 tane için son 2 hafta kala hiç içme dedi.
Günde 1-2tane içicem çünkü tarihte havada kaldı şuan

Selam, inşallah 1-2 de kalır maalesef eskiye dönülüyor;tecrübemle sabit.
Operasyonu Ertelemek daha mantıklı mayıs hatta sıcaklardan dolayı eylül,ekim benim adıma böyle en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…