Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Istanbuldaki bazi doktorlar ile gorustum bu forumda ogrendigim isimler 24-25 bin araliginda rakamlar verdiler. Bu rakamlar normalmi ameliyat olan arkadaslar cevap verebilirmisiniz?
Ben geçen sene Dr. B'den teklif almıştım. çok yüksekti fiyatlar ve euro olarak hesaplanıyordu. Dr. B imkansızdı, şimdi aynı hastanede Selçuk Bey'den fiyat alacağım. 30.000 civarı idi.

Istanbul asya ve avrupa. Burdan ogrendigim doktorlar. Ustelik karin germede meme protezde ayni fiyat. 24 bin eya 25 bin.

Merhabalar,
İstanbul'da Dr. Selçuk Aytaç'ta operasyon geçiren oldu mu acaba?
Benimde problemim doğum sonrası rejim ve spora rağmen geçmeyen sarkıklık :KK43:
Çok korkuyorum ama yarın için randevu aldım gidip kontrol olacağım..
Bence once tekrar hamilelik dusunup dusunmediginizden emin olup sonrasinda operasyon dusunun... eger dusunuyorsaniz yeniden deforme olacak bir bolgeye mudahale ettirmek hem caniniza hem paraniza yazik olur.

Istanbul asya ve avrupa. Burdan ogrendigim doktorlar. Ustelik karin germede meme protezde ayni fiyat. 24 bin eya 25 bin.
Tek bolge fiyatiysa cok fazla... ben super uygun fiyata olmusum demek ki, minnet duymaliyim doktoruma cunku karin+meme dikleştirme+liposuction 3'u 1 arada yapti... doktor ismi ve fiyat aciklamama kuralımı ihlal etmek istemiyorum ama baya uygunmus benimki 😏 bence tanınmış doktordansa ozellikle docent bir dr secin taninmis olmasi gerekmiyor, yoksa cogu tuccar, tutturabildigine fiyat biciyorlar hastalara...

Meme protrz arti karin germe olsan 50 bin birde endo olayim dersen 75 bin guncel rakamlar bu sekilde oturdum aradim hepsini. Ankara daha uygun fiyatlardabu arada.

Meme protrz arti karin germe olsan 50 bin birde endo olayim dersen 75 bin guncel rakamlar bu sekilde oturdum aradim hepsini. Ankara daha uygun fiyatlardabu arada.
Cok sacma yahu, bu ne... vallahi şok oldum, 15 Ocak'ta Istanbul'da donanimli ve huzur veren bir hastanede ameliyat oldum, ustelik 5 gun yattim doktorum ilave 3 gunun parasini bile istemedi ve "sizin gereken butun ameliyatlarinizi yaparim, cabuk iyilesen iyimser bir hastasiniz" dedi. Kendinize lutfen insafli bir doktor bulun, olmadi devlette olun ameliyatinizi yedirmeyin paranizi...

Tek bolge fiyatiysa cok fazla... ben super uygun fiyata olmusum demek ki, minnet duymaliyim doktoruma cunku karin+meme dikleştirme+liposuction 3'u 1 arada yapti... doktor ismi ve fiyat aciklamama kuralımı ihlal etmek istemiyorum ama baya uygunmus benimki 😏 bence tanınmış doktordansa ozellikle docent bir dr secin taninmis olmasi gerekmiyor, yoksa cogu tuccar, tutturabildigine fiyat biciyorlar hastalara...
Bolge derken sehirden bahsetmedim, vucudun bolgelerinden (meme-karin-kol-uyluk-popo-yuz) bahsetmistim 😊

Ben geçen sene Dr. B'den teklif almıştım. çok yüksekti fiyatlar ve euro olarak hesaplanıyordu. Dr. B imkansızdı, şimdi aynı hastanede Selçuk Bey'den fiyat alacağım. 30.000 civarı idi.
İstanbul demek ki fiyatları çok fazla ben Ankara'da oturuyorum Ankara'da en yüksek fiyat 20 bin lira Ferruh Bingül de o da onun dışında 7000 lira 8000 lira 15 gün 14000 10.000 o şekilde devam ediyor Ankara daha uygun demek ki...

İstanbul demek ki fiyatları çok fazla ben Ankara'da oturuyorum Ankara'da en yüksek fiyat 20 bin lira Ferruh Bingül de o da onun dışında 7000 lira 8000 lira 15 gün 14000 10.000 o şekilde devam ediyor Ankara daha uygun demek ki...
Istanbul'da da var Fatma hnm o miktarda yapanlar, isin kasabi/tuccari olmayanlari aramasini bileceksiniz nerede ünlü isim var gitmeyeceksiniz! Benim akrabam plastik cerrah Nisantasi'nda gitmedim kendisine, instagramdan buldum doktorumu 'iste bu' deyip biraktim kendimi maharetli ellerine... aksayan yerleri bile tatli bir sohbetle halledebiliyoruz saygi cercevesinde.

:anneadayı: bütçe çok önemli. ben de özelde olmayı çok isterdim istedim de ancak Ankara'da pahalı benim için 10 bin lira da pahalı 20.000 lira da pahalı arkadaşlar devlet hastanesinde olmaya karar verdim inşallah Allah utandırmasın Güzel sonuçlar alırım inşallah.ablam Gaziantep'e gitti Ankara'dan Ömer Berberoğlu ne oldu sonuç muhteşem 13 bin lira verdi

:anneadayı: bütçe çok önemli. ben de özelde olmayı çok isterdim istedim de ancak Ankara'da pahalı benim için 10 bin lira da pahalı 20.000 lira da pahalı arkadaşlar devlet hastanesinde olmaya karar verdim inşallah Allah utandırmasın Güzel sonuçlar alırım inşallah.ablam Gaziantep'e gitti Ankara'dan Ömer Berberoğlu ne oldu sonuç muhteşem 13 bin lira verdi
Iyi hekim her yerde iyi hekimdir, her sehirde vardir basarili, isini iyi yapanlar... iyi yapmis ablaniz...

Istanbul'da da var Fatma hnm o miktarda yapanlar, isin kasabi/tuccari olmayanlari aramasini bileceksiniz nerede ünlü isim var gitmeyeceksiniz! Benim akrabam plastik cerrah Nisantasi'nda gitmedim kendisine, instagramdan buldum doktorumu 'iste bu' deyip biraktim kendimi maharetli ellerine... aksayan yerleri bile tatli bir sohbetle halledebiliyoruz saygi cercevesinde.
.merhaba bana özelden doktorunuzun ismini yazabilir misiniz rica etsem

.merhaba bana özelden doktorunuzun ismini yazabilir misiniz rica etsem
Merhaba.
Bu konuda aciklama yapmama karari aldim, cunku bende basari saglanir ama tavsiye ettigim kiside isler yolunda gitmeyebilir, oncelikle bu yuzden oneri olarak isim vermek istemiyorum lutfen beni mazur gorun. Sonrasinda ozellikle bu sayfada doktor reklamina girecek boyutta oneriler goruyorum ve bunu dogru bulmadigim icin kendimi de o kategoriye sokmama adina dikkatli davraniyorum. Ben instagramda araştırarak doktorumu buldum, lutfen siz de ayni yolu deneyin, karsiniza cikacaktir mutlaka... Sevgiler.

Bende laser lipo ve karin germe oldum 6 gun önce . Karnim cok şiş. Dik yuruyemiyorum. Bel agrisina tutuldum ameliyattan sonra. Bu karin şişliği nasil gecicek bilemiyorum. Dr hic bahsetmedi bunlardan:KK43:(

Ben lipo ve karin germe oldum 6 gun önce. 2 gece hastanede yattim. Evden su, tuvalet kağıdı(hastaneninki kötüydü) , en az 2-3 pijama olsun çünkü kan ve sıvı akintisi cok oluyor. Pijamalarin önden düğmeli olsun. Yanında biri kalması şart. İnsan kimildayamiyor sancidan ve dikişten. Ameliyattan once buzluga biraz yemek yap koy çünkü 6 gündür annem olmasaydi ben yemek yapamiyorum. Ayakta duramiyorum.

Tesekkur ederim. O halde karin germe ozelde olun zira daha teferruatli, liposuction filan... haftalarca korse giyilecek bir ameliyat Mayis ayinda yapilirsa zaten zahmetli bir operasyon, sikintiyi arttirirsiniz bence... zahmetli olan agrisi, acisi degil surec uzun ve asla sicakta yapilmamali. Mayis serin gecse de korse iki aya yakin kullaniliyor ve surecin zorlugu bu... memeyi bir sureligine erteleyin bence, en kolay olan op o bence, protezsiz diklestirme yaptirdim hic agrili degildi. Oncelikle tarih ve doktor isini netlestirip ardindan o gune kadar unutun, gunluk mesgalenize donun. Hakkinizda hayirlisi olsun. Sevgiler.
Uzun araştırmalardan sonra Samsun'da abdominoplasti için özelde 10.000-15.000 tl den aşağı fiyat veren olmadı ben de elimdeki paranın hepsini oraya vermektense tıp fakültesindeki randevumu beklemeye karar verdim 4-5000 tl arası orada dr um ameliyatı öne çekebilirim dedi nisan da görüşmem var bakalım yine uygun fiyat alırsam meme büyütmeyi de istiyorum veya sadece dikleştirme ve yağ enjeksiyonu olabilir yine bana beklemeler düştü nasip diyorum bir de şu virüs olayı var bir yönden daha iyi oldu buarada alerji testleri yaptryrm aynı şeyi yaşamak istemem tekrar 😒 Araştırmadaki doktorum bütün insiyatifi anestezi uzmanına bırakınca vazgeçtim hevesim kaçtı artık ☹️

Ben lipo ve karin germe oldum 6 gun önce. 2 gece hastanede yattim. Evden su, tuvalet kağıdı(hastaneninki kötüydü) , en az 2-3 pijama olsun çünkü kan ve sıvı akintisi cok oluyor. Pijamalarin önden düğmeli olsun. Yanında biri kalması şart. İnsan kimildayamiyor sancidan ve dikişten. Ameliyattan once buzluga biraz yemek yap koy çünkü 6 gündür annem olmasaydi ben yemek yapamiyorum. Ayakta duramiyorum.
Geçmiş olsun nerede oldunuz ameliyatınızı?

Bende laser lipo ve karin germe oldum 6 gun önce . Karnim cok şiş. Dik yuruyemiyorum. Bel agrisina tutuldum ameliyattan sonra. Bu karin şişliği nasil gecicek bilemiyorum. Dr hic bahsetmedi bunlardan:KK43:(
Merhabalar,
Benim neredeyse 5 ay olacak aynı işlemlerden geçeli, hâlâ ödem var karnımda. Gerçi kişiden kişiye de değişebilir ama daha zamana ihtiyacınız var diye düşünüyorum. Acil şifalar🙏

selamlar, bende 11 Nisan tarihinde karın germe oluyorum
Bu işlemi geçiren arkadaşlar genel anestezi mi oldunuz, epidural mi

X