Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sende anesteziden onay aldım önceki gün hastaneye gittim tahlillerimi gösterdim sadece siyah %100 pamuk iç çamaşırı istediler bir gün önce yemek yemeden sabah 7 de geleceğim hastaneye tabii heyecanlıyım korku da var heyecan da var endişe de var Rabbim inşallah ferahla çıkarsınız bu ameliyattan hepimizi

Bas konus ile gönderince mesajım karışık çıkmış umarım anlaşılmıştır ben de hastaneye gidip onay aldım demek istedim

Herkese merhaba,
Çok uzun zaman önce sitenin aktif kullanıcılarındandım. Sonrasında kişisel nedenlerle eski hesabımı kullanmayıp yeni hesap açtım ama onu da aktif kullanmadım. Dolayısıyla sitenin yeniliklerinden bihaberim ne yazık ki.
Bu kadar zaman sonra yeniden yazma sebebim, karın germe+meme dikleştirme+liposuction kombine ameliyat olmak istemem. Son 50-60 sayfayı okuyabildim, her birinize samimi ve yol gösterici paylaşımlarınızdan dolayı kendi adıma öncelikle çok teşekkür ediyorum.
Başka bir şehirden gelerek İstanbul Anadolu yakasında veya Ankara’da operasyon olma niyetindeyim. Sanırım özel mesaj gönderemiyorum bu yüzden buradan genel olarak sormak durumunda kaldım Doç. Dr. Murat Sarıcı’ya ameliyat olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkür ediyor, operasyon olmuş olanlara acil şifalar ve güzel bir iyileşme süreci, olacaklara kolaylıkla ve tez zamanda atlatmalarını diliyorum.

Illa siyah ic camasiri olmasi gerekmiyor, benimkiler beyazdi korkmayin diye biz kac kere soylesek de sizin icin deneyimlenmemis muamma bir ameliyat elbette tedirgin olacaksiniz fakat cok yukari tirmanmasina izin vermeyin anksiyeteye donusmesin lutfen. En fazla 4 gun sonra iyilesme baslayacak, o da drenler oldugu icin oyle... zaten agri kesiciler de o 4 gunu iyi gecirmenizi saglayacak, biz de kolaylik icin dua edecegiz size

Leyla hnm nasil oldunuz, ne durumda dikisleriniz, umarim her sey yolunda gitmistir. Sevgiler

Yok rahatım bu aralar heyecan da var çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için önerileriniz ve nasihat larınız için

Beyza hanım nasıl oldu acaba hiç ses soluk yok Beyza hanım unuttunuz buraları inşallah iyileştiniz

Mora terapi yi eşim denedi ilk bir hafta idare etti 15 gün sonrada geri başladı geçici çözüm malesef
10 yıl önce eşim ve ben Mora ile bırakmıştık.Allen carr seminerleri ile bırakan arkadaşlarım var.Onlar kilo da almadı . Kitabı da var ama seminer salonunda 5-6 saat süren programın daha etkili olduğu söyleniyor.İsterseniz bir araştırın .

Amin .Ben de son güne kadar çok heyecanlanmıştım ama son gün birden geçiverdi .Sizinki daha erken geçsin inşallah.Siyah çamaşırı betadine lekesi olabilir diye istemişlerdir.Aslında korkacak hiç bir şey yok ama korkuyoruz işte .Ameliyat sonrası ağrı hiç olmadı bende ama doktorumu da ağrı kontrolü için tembihlemiştim.Hassas mideniz varsa bulantı olmaması için de doktora durumunuzu iletin.Ona göre tedbirlerini alsınlar.

Merhaba arkadaşlar,
Ocak ortasında ameliyat olanlar dikiş izleriniz ve ödem ne durumda?
Ben sanki daha fazla ödemliyim .İzler de 1 haftadır hiç bir şey süremediğim için aynı . Kantaron ile açılmaya başlamıştı ama yoğunluktan ihmal ettim .Sizin durumlarınız nasıl ?

Teşekkürler allen carr semineri bi araştırıyım onu ilk sizden duydum

teşekkür ederim evet söyledim mide için koruyucu vereceğiz dediler ama korktum işte bir an

Merhabalar,
İstanbul'da Dr. Selçuk Aytaç'ta operasyon geçiren oldu mu acaba?
Benimde problemim doğum sonrası rejim ve spora rağmen geçmeyen sarkıklık
Çok korkuyorum ama yarın için randevu aldım gidip kontrol olacağım..

Istanbuldaki bazi doktorlar ile gorustum bu forumda ogrendigim isimler 24-25 bin araliginda rakamlar verdiler. Bu rakamlar normalmi ameliyat olan arkadaslar cevap verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…