Yag enjekte etmeyi doktorum tavsiye etmedigi gibi yapmayi da reddediyor. "Neticede kok hucre enjekte edilen kotu bir hucre yapilanmasi varsa yayilmasini saglar" gibi bir seyler soyledi. Cunku alinan yaglar yeniden bir islemden gecip inceltiliyor ya da saflastiriliyor diyelim, ondan sonra enjekte ediliyor. Protez ise kas altina yerlestirildigi icin agri yaptigi soyleniyor. Protez icin derinizin saglikli olmasi gerekiyor, bazi deriler elastikiyetini kaybettigi icin protez sonrasi sarkabiliyor. Meme dokunuz yeterliyse en iyisi meme diklestirme ama onda da dikis miktari fazla... hakkinizda hayirli olan karariniz olur insaallah. Sevgiler.Uzun araştırmalardan sonra Samsun'da abdominoplasti için özelde 10.000-15.000 tl den aşağı fiyat veren olmadı ben de elimdeki paranın hepsini oraya vermektense tıp fakültesindeki randevumu beklemeye karar verdim 4-5000 tl arası orada dr um ameliyatı öne çekebilirim dedi nisan da görüşmem var bakalım yine uygun fiyat alırsam meme büyütmeyi de istiyorum veya sadece dikleştirme ve yağ enjeksiyonu olabilir yine bana beklemeler düştü nasip diyorum bir de şu virüs olayı var bir yönden daha iyi oldu buarada alerji testleri yaptryrm aynı şeyi yaşamak istemem tekrar Araştırmadaki doktorum bütün insiyatifi anestezi uzmanına bırakınca vazgeçtim hevesim kaçtı artık