- 4 Eylül 2009
- 124
- 141
- 42
Ben de internetten çarelere bakıyorum.bulursam haber veririmBolca dua edin
Teşekkürler en çok istediğim şey göbekten kurtulmak ama en açız noktam da sigara kendimce bi çare arıyorum inşallah bitakabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de internetten çarelere bakıyorum.bulursam haber veririmBolca dua edin
Teşekkürler en çok istediğim şey göbekten kurtulmak ama en açız noktam da sigara kendimce bi çare arıyorum inşallah bitakabilirim
Inşallah kurtuluruz bende arastiryorumBen de internetten çarelere bakıyorum.bulursam haber veririm
Rabbim umarim kolaylik sunar da sigarayi birakir operasyonu da normal seyrinde atlatirsiniz.Bolca dua edin
Bas konus ile gönderince mesajım karışık çıkmış umarım anlaşılmıştır ben de hastaneye gidip onay aldım demek istedimSende anesteziden onay aldım önceki gün hastaneye gittim tahlillerimi gösterdim sadece siyah %100 pamuk iç çamaşırı istediler bir gün önce yemek yemeden sabah 7 de geleceğim hastaneye tabii heyecanlıyım korku da var heyecan da var endişe de var Rabbim inşallah ferahla çıkarsınız bu ameliyattan hepimizi
Sigara bırakmada Allen Car seminerleri ve Mora terapi oldukça başarılı .Ben de internetten çarelere bakıyorum.bulursam haber veririm
Mora terapi yi eşim denedi ilk bir hafta idare etti 15 gün sonrada geri başladı geçici çözüm malesefSigara bırakmada Allen Car seminerleri ve Mora terapi oldukça başarılı .
Illa siyah ic camasiri olmasi gerekmiyor, benimkiler beyazdi korkmayin diye biz kac kere soylesek de sizin icin deneyimlenmemis muamma bir ameliyat elbette tedirgin olacaksiniz fakat cok yukari tirmanmasina izin vermeyin anksiyeteye donusmesin lutfen. En fazla 4 gun sonra iyilesme baslayacak, o da drenler oldugu icin oyle... zaten agri kesiciler de o 4 gunu iyi gecirmenizi saglayacak, biz de kolaylik icin dua edecegiz sizeSende anesteziden onay aldım önceki gün hastaneye gittim tahlillerimi gösterdim sadece siyah %100 pamuk iç çamaşırı istediler bir gün önce yemek yemeden sabah 7 de geleceğim hastaneye tabii heyecanlıyım korku da var heyecan da var endişe de var Rabbim inşallah ferahla çıkarsınız bu ameliyattan hepimizi
Leyla hnm nasil oldunuz, ne durumda dikisleriniz, umarim her sey yolunda gitmistir. SevgilerBenim en büyük derdim tuvalet çok zorlaniyorum sürekli temiz tutmaya çalışıyorum korkuyorum allahın izniyle bi herşey yoluna gireydi vala allah hepimizin yardımcısı olsun yuvalarım geldikçe canım sıkılıyor moralim bozuluyor bende bacaklar sargılı hala oturmak imkansız gibi bi rahatlayamadım büyük tuvalet işi hele çok zor bacak germe olanlar bilir anliyordur şuan eminim tek tesellim öyle mi kalsaydı bu yazda kendini saklayarak istediğini giyemeyerekmi geçseydi az dişini sık inşallah sonrası ferah rahat olacak diyorum bütün gün evde günler hergun daha iyileşecek geçsin umudumuz
Yok rahatım bu aralar heyecan da var çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için önerileriniz ve nasihat larınız içinIlla siyah ic camasiri olmasi gerekmiyor, benimkiler beyazdi korkmayin diye biz kac kere soylesek de sizin icin deneyimlenmemis muamma bir ameliyat elbette tedirgin olacaksiniz fakat cok yukari tirmanmasina izin vermeyin anksiyeteye donusmesin lutfen. En fazla 4 gun sonra iyilesme baslayacak, o da drenler oldugu icin oyle... zaten agri kesiciler de o 4 gunu iyi gecirmenizi saglayacak, biz de kolaylik icin dua edecegiz size
Rica ederim. Olup kurtulun insaallah, sonrasinda mutlu olunYok rahatım bu aralar heyecan da var çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için önerileriniz ve nasihat larınız için
10 yıl önce eşim ve ben Mora ile bırakmıştık.Allen carr seminerleri ile bırakan arkadaşlarım var.Onlar kilo da almadı . Kitabı da var ama seminer salonunda 5-6 saat süren programın daha etkili olduğu söyleniyor.İsterseniz bir araştırın .Mora terapi yi eşim denedi ilk bir hafta idare etti 15 gün sonrada geri başladı geçici çözüm malesef
Amin .Ben de son güne kadar çok heyecanlanmıştım ama son gün birden geçiverdi .Sizinki daha erken geçsin inşallah.Siyah çamaşırı betadine lekesi olabilir diye istemişlerdir.Aslında korkacak hiç bir şey yok ama korkuyoruz işte .Ameliyat sonrası ağrı hiç olmadı bende ama doktorumu da ağrı kontrolü için tembihlemiştim.Hassas mideniz varsa bulantı olmaması için de doktora durumunuzu iletin.Ona göre tedbirlerini alsınlar.Sende anesteziden onay aldım önceki gün hastaneye gittim tahlillerimi gösterdim sadece siyah %100 pamuk iç çamaşırı istediler bir gün önce yemek yemeden sabah 7 de geleceğim hastaneye tabii heyecanlıyım korku da var heyecan da var endişe de var Rabbim inşallah ferahla çıkarsınız bu ameliyattan hepimizi
Teşekkürler allen carr semineri bi araştırıyım onu ilk sizden duydum10 yıl önce eşim ve ben Mora ile bırakmıştık.Allen carr seminerleri ile bırakan arkadaşlarım var.Onlar kilo da almadı . Kitabı da var ama seminer salonunda 5-6 saat süren programın daha etkili olduğu söyleniyor.İsterseniz bir araştırın .
teşekkür ederim evet söyledim mide için koruyucu vereceğiz dediler ama korktum işte bir anAmin .Ben de son güne kadar çok heyecanlanmıştım ama son gün birden geçiverdi .Sizinki daha erken geçsin inşallah.Siyah çamaşırı betadine lekesi olabilir diye istemişlerdir.Aslında korkacak hiç bir şey yok ama korkuyoruz işte .Ameliyat sonrası ağrı hiç olmadı bende ama doktorumu da ağrı kontrolü için tembihlemiştim.Hassas mideniz varsa bulantı olmaması için de doktora durumunuzu iletin.Ona göre tedbirlerini alsınlar.