Cok gecmis olsun. Uzun sure kullanildigini biliyorum, haftalarca... liposuctionda korse cok onemli aman doktorunuz cikarabilirsiniz demeden cikarmayin. Sanirim yikamadan yikamaya cikartiliyor.Selam herkese. Ben bel karin lipo oldum 3. günüm. Bana korse giydirmisler dizimin altina kadar, bacak ve popomda birsey yapilmamasina ragmen. Bu korsenin bir deligi var, ordan drenler de geciyor, idrar hallediyorum ama büyük tuvaletimi yapmaya korkuyorum. Bu korse kac gün kaliyor biliyormusunuz?
Selam herkese. Ben bel karin lipo oldum 3. günüm. Bana korse giydirmisler dizimin altina kadar, bacak ve popomda birsey yapilmamasina ragmen. Bu korsenin bir deligi var, ordan drenler de geciyor, idrar hallediyorum ama büyük tuvaletimi yapmaya korkuyorum.
Korsesiz olmuyor maalesef, genelde bacaksız veriyorlar ama doktor bacaklı uygun gördüyse vardır bir bildiği .2 aydan önce çıkacağını sanmıyorum.Doktorunuza sorun derim ☺
Selam herkese. Ben bel karin lipo oldum 3. günüm. Bana korse giydirmisler dizimin altina kadar, bacak ve popomda birsey yapilmamasina ragmen. Bu korsenin bir deligi var, ordan drenler de geciyor, idrar hallediyorum ama büyük tuvaletimi yapmaya korkuyorum. Bu korse kac gün kaliyor biliyormusunuz?
EyvahKorsesiz olmuyor maalesef, genelde bacaksız veriyorlar ama doktor bacaklı uygun gördüyse vardır bir bildiği .2 aydan önce çıkacağını sanmıyorum.Doktorunuza sorun derim ☺
çok geçmiş olsun 3 günündesin arkadaşım bir gün nasıl geçti 2 gün nasıl geçti çok merak ediyorum devlet Hastanesi'nde mi özel hastanede mi oldun hastanede kaç gün yaptın şu an nasılsın benim de bir kaç günüm kaldı ameliyat olmama İnşallah 27 Mart ve devlet hastanesinde olacağım
Tesekkür ederim sizede gecmiş olsun. Ayaklarim ödemden çok şiş, ne kadar sürer bu şişlikler, sizde nasildi? Ödem olmasa bu korse kullanilir, zatende ödem için giymek zorundayizMerhaba canim oncelikle cok gecmis olsun . Bende ayni senin gibi karin ve bel lipo oldum bendede ayni korseden var bacaklarima islem olmadigi halde . Tuvaletten yana sikinti olmuyo rahat olabilirsin benim bugun 37.gunum falan. Doktor 8 hafta kullanmami soyledi bana .Az kaldi benim korsemi cikarmama.
Yarin ucçak yolculugu yapacağim, varis coraplarını korsenin üzerinden giyebilirmiyim, bilginiz varmı?Korsesiz olmuyor maalesef, genelde bacaksız veriyorlar ama doktor bacaklı uygun gördüyse vardır bir bildiği .2 aydan önce çıkacağını sanmıyorum.Doktorunuza sorun derim ☺
Giyebilirsiniz tabiYarin ucçak yolculugu yapacağim, varis coraplarını korsenin üzerinden giyebilirmiyim, bilginiz varmı?
Direnler özel hstanede ise 2 günde devlet hst de 6 gün sonra cikiyo diye biliyorum. Değişiklik gösterebilir tabiiKorse kullanım süresi?
Drenlerin kalma süresi?
Bunlar doktora göre değişmekte sanırım..
Merhaba, daha önce de yazmıştım,ara ara sayfayı girip okumaktayım.
İstanbul anadolu yakası karın germe için doktor arayışım var idi. Bir doktor ile görüştüm;yağ fazlam olmadığını ve sadece karın germe ile 1 gece hastanede yatış ve 1 gün dren devamında tabırcu dendi.
Sigara kullanıyorum işlemden 1 ay önce bırakmalıymısım.
Başka da bir şey sormadım.Siz deneyimli üyelere sormak istediğim var mı detay araştıracağım beklenti vs ne demeliyim doktora?
merhaba, yaklaşık 1,5 sene önce yarım karın germe olmuştum ve liposuctiona İhtiyaç duyulmamıştı bende de. Doktorunuzun size söylediği gibi 1 gece hastanede kaldım, taburcu olurken direnlerim çıkarıldı. Yağ alınmadığı için ağrı, sızı, morluk vs. Hiç sorun yaşamadım. 2. gün ayağa kalktım, 5. Gün kontrolüme araba kullanarak kendim gittim, üstelik meme ile birlikte ameliyat olmuştum. Sigarayı da tüm uyarılara ve bilmeme rağmen maalesef tamamen bırakamamıştım, azalttım yalnızca. Umarım siz de rahat bir süreç geçirirsiniz, doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun yeterKorse kullanım süresi?
Drenlerin kalma süresi?
Bunlar doktora göre değişmekte sanırım..
Yarım karın germe de sanırım göbek deliği şekillendirilmiyor.göbek deliğimin formu bozuk o sebeple tam uygulanacak.kilom da düşük(53)merhaba, yaklaşık 1,5 sene önce yarım karın germe olmuştum ve liposuctiona İhtiyaç duyulmamıştı bende de. Doktorunuzun size söylediği gibi 1 gece hastanede kaldım, taburcu olurken direnlerim çıkarıldı. Yağ alınmadığı için ağrı, sızı, morluk vs. Hiç sorun yaşamadım. 2. gün ayağa kalktım, 5. Gün kontrolüme araba kullanarak kendim gittim, üstelik meme ile birlikte ameliyat olmuştum. Sigarayı da tüm uyarılara ve bilmeme rağmen maalesef tamamen bırakamamıştım, azalttım yalnızca. Umarım siz de rahat bir süreç geçirirsiniz, doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun yeterşimdiden geçmiş olsun
Sigaraya çok hassas bakıyorlar bende iki ay önce olacaktim sigara yüzünden vazgeçtim riskleri yüksek bırakabilirseniz iyi olur 4 ayın sonuna olucam o zamana kadar nikotin bandı felan deneyip bırakmaya calisicamYarım karın germe de sanırım göbek deliği şekillendirilmiyor.göbek deliğimin formu bozuk o sebeple tam uygulanacak.kilom da düşük(53)
Süreciniz çok güzel geçmiş sevindim;darısı başıma
Nisan sonunda di mi? Sigarayı 1 ay öncesinden bırakmış olmalıymısız.ben de araştırıcam yöntemleri.Sigaraya çok hassas bakıyorlar bende iki ay önce olacaktim sigara yüzünden vazgeçtim riskleri yüksek bırakabilirseniz iyi olur 4 ayın sonuna olucam o zamana kadar nikotin bandı felan deneyip bırakmaya calisicam
Evet nisanın sonuna bir öncesinden diyorlar ama kendime hiç güvencim yok en azından iki hafta kalasını kurtarabilirsemo bile büyük başarı benim içinNisan sonunda di mi? Sigarayı 1 ay öncesinden bırakmış olmalıymısız.ben de araştırıcam yöntemleri.
En buyuk risk sigara iciyor olmak, doku toparlanmasini zorlastiriyor dikisleriniz acilabilir yaraniz iyilesmez. Nikotin bandi cozum degil, her gun bir miktar nikotini kimyaniz alacaksa bu kendinizi kandirmaktir. Lutfen sagliginizi riske etmeyin.Evet nisanın sonuna bir öncesinden diyorlar ama kendime hiç güvencim yok en azından iki hafta kalasını kurtarabilirsemo bile büyük başarı benim için
Sağolun tamamen nikotinsiz olmak gerekli anladığım,bilinçaltı terapi yöntemelrinden destek alabilirim.En buyuk risk sigara iciyor olmak, doku toparlanmasini zorlastiriyor dikisleriniz acilabilir yaraniz iyilesmez. Nikotin bandi cozum degil, her gun bir miktar nikotini kimyaniz alacaksa bu kendinizi kandirmaktir. Lutfen sagliginizi riske etmeyin.
Estagfirullah... burada bir magdure uye karin germe sikayetiyle konu acmis, sigara icip icmedigini bilmiyorum doktor hatasi olarak lanse etmis ama sebep ne olursa olsun yara kapanmamasinin seyrinin nereye dogru gittigine cok net bir ornekti paylastigi fotograflar... kimseyi korkutmak istemedigim icin direkt uye adi vermiyorum fakat sigara mevzuu cidden onemli ameliyat sonrasi icin. Aslinda yasaminiza bu kadar kiymayin, birakmanin zorlugu ortada biliyorum fakat lutfen gayretle yontem arayin... kurtulus ve saglik diliyorum sizler icin.Sağolun tamamen nikotinsiz olmak gerekli anladığım,bilinçaltı terapi yöntemelrinden destek alabilirim.
Kesi kucuk, rektus kaslarini dikmiyorlar, gobek deligine mudahale edilmiyor tamamen alt tarafa yonelik islem yari karin germe...Yarım karın germe de sanırım göbek deliği şekillendirilmiyor.göbek deliğimin formu bozuk o sebeple tam uygulanacak.kilom da düşük(53)
Süreciniz çok güzel geçmiş sevindim;darısı başıma
Bolca dua edinEstagfirullah... burada bir magdure uye karin germe sikayetiyle konu acmis, sigara icip icmedigini bilmiyorum doktor hatasi olarak lanse etmis ama sebep ne olursa olsun yara kapanmamasinin seyrinin nereye dogru gittigine cok net bir ornekti paylastigi fotograflar... kimseyi korkutmak istemedigim icin direkt uye adi vermiyorum fakat sigara mevzuu cidden onemli ameliyat sonrasi icin. Aslinda yasaminiza bu kadar kiymayin, birakmanin zorlugu ortada biliyorum fakat lutfen gayretle yontem arayin... kurtulus ve saglik diliyorum sizler icin.
Teşekkürler en çok istediğim şey göbekten kurtulmak ama en açız noktam da sigara kendimce bi çare arıyorum inşallah bitakabilirimEn buyuk risk sigara iciyor olmak, doku toparlanmasini zorlastiriyor dikisleriniz acilabilir yaraniz iyilesmez. Nikotin bandi cozum degil, her gun bir miktar nikotini kimyaniz alacaksa bu kendinizi kandirmaktir. Lutfen sagliginizi riske etmeyin.