Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İyi akşamlar diliyorum ben Gazi tıp fakültesinde İnşallah 27 Mart'ta olacağım orada plastik cerrahi bölümü'ne giderek randevu alabilirsiniz veya 444 48 48 nolu telefondan plastik cerrahiden randevu alırsanız ilgileniyorlar fiyatı da gayet uygun gittiğiniz zaman gereken bilgiyi size verirler ben henüz olmadım bu konuda çok tecrübeli değilim dualarınızı bekliyorum

Allah şimdiden bol şifa versin. Umarim fazla acınız olmaz. Ameliyat yakin bana en iyi tecrube siz olursunuz artik. Takipteyim sizi. Sonrasini da paylasirsiniz benimle. Bol şans simdiden
Peki ameliyati ankarada olan arkadaslar var mi bilgi istesem?

Benim fikrim bizzat hastaneye gidip doktordan bilgi almanız en güzeli o kafanızda en azından netleştirilmiş olursunuz daha sonra da olan veya olacak arkadaşlardan buradan bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Ama önce bence karar verin

Alıntı yaptığımı zannederek cevap yazmıştım ama becerememişim.Çok teşekkür ederim cevabınız için

Benim sıvı biriktiği dönemde çok daha fazlaydı. Sıvı birikmesi durduktan sonra o şişliklerin inmesi de yavaşlayıp sabitlendi gibi geldi .Yavaş da olsa razıyım.düzelmeye devam etsin yeter ki .

Senin durumun nasıl oldu Beyza hanımcım ,sıvının ağırlık hissi azalıyor mu ?

Canım aynen iyi geliyor ama kokusu çok ağır..sana da öyle geliyor mu? Çıkmıyor da yıkanan camasirdan

Beyzacim benim nerdeyse 25 gün büzgü büzgü idi...yeni yeni açıldı ...tamamen gececek emin ol

Dikislerin izinden tedirgin olanlara oneri: Contractubex. Uzun zamandir kullaniyorum, neredeyse operasyonumun 15. gununden itibaren, dikis hattim inanilmaz sekilde incelip rengi acildi ve cizgi haline geldi. Gerci benim dikislerim gercekten cok duzgundu, sanki karsilikli dokular yapistirilmis gibi bir ic estetik dikis yapilmisti. Dikis alanim cok fazla oldugundan bu dikis stili onemliydi benim icin de, zira meme altindan koltuk altina kadar iki tarafli dikis hattim var maalesef. Doktorunuzun onerisi elbette onceliginiz olsun fakat kol germe operasyonumda kantaron ve noscar onerilmisti, bilseydim boyle bir kremin varligini simdi parmak gibi kalin ve bicimsiz izlerim olmayacakti kollarimda o kadar net bir iyilesmeye sahidim bugun itibariyle... doktorunuza teyid ettirip oyle kullanmanizi oneririm.

Sayfanin arama butonuna, "Ankara devlet estetik"yazip aratin bir cok konu acilmis arastirin. Hakkinizda hayirli olan olsun insaallah. Sevgiler.

Maalesef bugün de sıvıyı bosaltirmak için hastaneye gideceğim,insallah bu son olur çünkü 4. Kez olacak benim toplamda bosalttirdigim sıvı,ama karnimin görüntüsünden çok cok memnunum,hatta bi sorunla ugrasmuyor olsam çok cabuk iyilesti bile diyebilirim, ağrı sızı iismi çoktan gecti elhamdülillah,birde su isten kurtulayım fıstık gibi olacak

"Super, her seye ragmen iyi ki olmussunuz, keske meme de mi ciksaydi aradan diyesim geliyor "

diye Beyza icin alintilayip eklemistim fakat ne hikmetse alintiladigim bolumde kaybolmus yazdigim... bir turlu denk dusuremiyorum nedense alintili paylaşımlara cevaplarimi. Kullanim ozurlu oldum iyice

Beyza hanım ben de bu sayfayı çok kullanmayı bilmiyorum ama özelden keşke resminizi görebilsem aslında özelden resme nasıl bakılıyor nasıl resim atılır onu da bilmiyorum ama

Beyza hanım ben de bu sayfayı çok kullanmayı bilmiyorum ama özelden keşke resminizi görebilsem aslında özelden resme nasıl bakılıyor nasıl resim atılır onu da bilmiyorum ama
Benim profilimin üzerine tiklayin izlemeye alin,hatta ozelden mesaj atın,gonderirim hic dorun degil,zira bu sayfaya yorum yaparken özellikle bu konuda en çok muzdarip oldugum konu buydu,resim konusunda kimse payladimda bulunmadi,saygi duyarim tabiki de kişisel tercihleridir, lakin insan merak ediyor, nasıl bir donucla karşı karşıya kalacağı konusunda,ve iste o zaman kendi kendime söz verdim,isteyen mersk eden tüm arkadaşlara bu konuda mutlaka ılımlı yaklaşıcagima...

Canım aynen iyi geliyor ama kokusu çok ağır..sana da öyle geliyor mu? Çıkmıyor da yıkanan camasirdan
Canım kokusu markasına göre değişiyor . Bazı markalar hiç kokmuyor. Ben art de Huile markasını kullanıyorum . Aromaterapide iddialı bir markadır.Ama onun da bazı serileri daha keskin bazıları nerdeyse kokusuz oluyor. Zeytinyağında maserasyon yöntemiyle yapılan bir yağ olduğu için koku da değişiyor. Yani zeytinyağının rafine edilme farkından kaynaklı bir durum.Aslında bu markanın iz için özel bir formülü var ama kokusu yüzünden kullanamıyorum.Kokuya sabredersen sonuç alırsın. doktor reçetesi ile eczacıların karışım hazırladığı tıbbi aromaterapi ürünüdür. Araştırmak isteyen olursa diye buraya yazayım dedim .

Az kaldı canım , hepsi unutuluyor inan ki .Fıstık gibi olacaksın

Önceki sayfalarda sonuç alamadım diye yazanları görünce almamıştım.silikon bantı da çok kullanamadım kaşıntıdan dolayı.2 hafta sonra çıkardım. Memnunsanız deneyim bende .teşekkür ederim

Bu yasima kadar cok fazla operasyon gecirdim, hepsinde de uzun uzadiya bitmeyen serumlar, artik bitsin de kolumu rahatca kullanayim derdim. Fakat ilk defa bu operasyonumda her antibiyotik, agri kesici icin minik serumlar verildi ve cok sasirmistim. Konuyla direkt alakali bir durum mu bilemiyorum ama karin icinde sivi birikmesi olmasin diye mi verilmedi anlamadim, sivi birikenlere acaba fazlaca serum verilmis miydi aklimda deli sorular haftasonu sabahinin su saatinde gelip zihne takilmak da neyin nesi... insan iste surekli sorgulayarak ogrenerek varoluyor hayatta

Not: Baharin mujdecisi olan bir beyaz lâle, basini erkenden kaldirmis balkonumdaki saksinda, puslu havaya ve yagmura ragmen sanki "herkese gunaydin" diyor

Gunde iki kez sadece dikislerin uzerine abartmadan, dikis haricine surulunce cildi kurutup kepeklestirebilir. Zaten bir sonraki suruste yara hattinin da kepeklesip atildigini goruyorsunuz. Ben kalin bolgelere krem surerken hafifce masaj da yapiyorum kalinliga sirayet etsin diye... fakat scar kremleri kapanmis dikisleri de zamanla aciyor diye paylasimlar okudum burada, (bilmiyorum ne kadar dogru bilgidir) masaj kismini birakip sadece suruyorum artik. Tup bitene kadar kullanmam gerektiğini soyledi asistanimiz...

Çok tsk ederim. Doktorum ve bir çok doktor 2 aydan önce iz kremi önermiyorlar. Yars iyileşmesi acisindan. Ondan bu konuda inat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…