Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet devlet hst de inşallah 27 sinde olacağım.
Egitim ve arastirma hastanesiyse bastan savma yapacaklarini sanmiyorum. Sadece liposuction pek yapmiyorlar diye biliyorum. Genelde o tarz egitim yerlerinde daha farkli vakalar icin plastik cerrahi operasyonlar yapsa da bu tarz estetikler de yapiliyor. Yarin ameliyat olacaksiniz bence bu konuda karariniz net ise artik tevekkul etmelisiniz... Rabbim muhafaza eylesin, olacak olan problem inanin ozelde de cok oluyor... Allah yolunda ilerletip sonuclandirsin.

Amin inşallah. Gazi üniversitesi tıp fakültesi nde olacak ins.

Öncelikle geri gelmenize çok sevindim Dünki şoku üzerimden atmaya çalışırken hala aynı hastanede ameliyat olmak isteyip istemediğimi düşünüp duruyorum aynı travmayı tekrar yaşamak istemiyorum açıkcası.. Özelde sadece karın germe veya meme protezi yaptırmaya meyilliyim.. 2 'si birarada olması iyi olmycaktı belki diyorum bilmiyorum sürekli sorguluyorum acaba hangisi olmalı diye hayrı da şerri de göremez oldum Buarada 8 mayısta da tıp fakültesinde ameliyat tarihim vardı iptal etmemiştim ameliyat olmadan ne olur ne olmaz diye gerçekten iyi bir yönlendirmeye çok ihtiyacım var vücudumda hala çizimlerin izi var psikolojim bozuldu

Doktorunuza güveniyorsanız ve iletişiminiz de iyiyse dert edecek hiç bir şey olduğunu sanmıyorum.Üniversite hastanelerine güvenmeyeceğiz de nereye güveneceğiz.Herşey gönlünüze göre olur inşallah.

Ben de kantaron yağı kullanıyorum , bayağı fark ettiriyor.Dikiş izinin rengi açılmaya başladı.Daha da 1 hafta oldu ve günde 1 sürebildim . Sabah akşam sürülse daha da iyi sonuç alınabilir gibi geldi . Yalnız bende dikiş üzerinde ödeme bağlı şişlik var hala .sanki dikiş bölgesi iple boğulmuş gibi .benim gibi olan var mı ? (16 ocakta ameliyat oldum )

Teşekkürler canim iyi dileklerin icin, şimdi yine sıvıyı aldirdim eve dönüyorum, miktar gecen sefere gore 10 cc daha eksik iyi gidiyor dedi,umarim.hersey yolunda gider artik bende keyfini mutlulugunu yaşarım
Bir anda kesildi benimki, inşallah seninki de son olur canım .

Tesekkur ederim. O halde karin germe ozelde olun zira daha teferruatli, liposuction filan... haftalarca korse giyilecek bir ameliyat Mayis ayinda yapilirsa zaten zahmetli bir operasyon, sikintiyi arttirirsiniz bence... zahmetli olan agrisi, acisi degil surec uzun ve asla sicakta yapilmamali. Mayis serin gecse de korse iki aya yakin kullaniliyor ve surecin zorlugu bu... memeyi bir sureligine erteleyin bence, en kolay olan op o bence, protezsiz diklestirme yaptirdim hic agrili degildi. Oncelikle tarih ve doktor isini netlestirip ardindan o gune kadar unutun, gunluk mesgalenize donun. Hakkinizda hayirlisi olsun. Sevgiler.

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun.inşallah herşey istediğiniz gibi olur.ben de 1 yıl önce karın germe oldum,o boğulmuş gibi dikiş tamamen geçiyor,hatta benim kenarlarda kulakçıklar oluşmuştu o bile düzeldi.ama o dikişin altında ve üstünde olan kesi yerinden kaynaklı şişlik 1 yılda bile hala tam geçmedi.bu arada benim yağ oranım çok düşük olmasına rağmen,yani yağ değil o bölgedeki iyileşme sürecine bağlı olan şişlik.umarım anlatabilmişimdir.

Doktorunuza güveniyorsanız ve iletişiminiz de iyiyse dert edecek hiç bir şey olduğunu sanmıyorum.Üniversite hastanelerine güvenmeyeceğiz de nereye güveneceğiz.Herşey gönlünüze göre olur inşallah.
Çok haklısınız. Virüsün adının çok geçtiği şu günlerde tedirginim haliyle. Rabbime tevekkül ile teslim olacağım başka çaresi yok . İnşallah güzel günler bekler ülkemizi.

Fatma hanım inşallah yarın güzel haberlerinizi alırız mübarek günde Sakın stres yapmayın benim gibi sonucu düşünün
Sizi de ben yaniltmis oldum sanirim bu kadar kaygili olusundan, sanki cok yakin bir ameliyat tarihi gibi geldi bana, oysa daha once Fatma hnm tarihi yazmis, yaşlılık iste

Şuan benimde dikişlerim o halde,yemin ederim o kaygıyı yaşıyordum,dedim bari bunlar bu halde kalmasa, zaten 10 kişiden 2 sinin yaşadığı bir durumu yaşıyorum, birde bu eksik kalsin diyordum ki duygularima tercüman bir soru olmuş Neyse ki geciyormus, arkadaşın söylediği kadariyla

Ben Subat'ta saniyordum.
Şubat olsun istedim ama Gazi tıp fakültesi o kadar yoğun ki plastik cerrahi alanında anlatamam.3 4 ay sonra sana atarlar diye düşünüyor Ken 27 Mart'ta gün verdiler artık bir şey kalmadı birkaç gün sonra Mart başlıyor �nşallah hayırlısıyla olup bitirmeyi sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla istediğim şekli kavuşmayı Rabbim nasip etsin hayırlı kandiller diliyorum bu arada herkese her Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu kandili gecesi hürmetine

Âmin insaallah... Hakkinizda hayirli olan neyse o olsun. Hayirli kandiller.

Merhabalar arkadaşlar. Baştan sona yorumlarınızı okudum. 37 yasindayim gebelikler sonrasi olusan catlaklardan bi gobek olustu. Zayifken cok dert etmedim ama biraz kilo alinca ve yas ilerledikce gobegim sarkmaya basladi ve artik iyice goruntuden rahatsizim. Bir suredir karin germe ve lipo operasyonlarini arastiriyorum. Malum bu iste deneyim yasayanlarin düşünceleri cok onemli. Suan 73 kiloyum ve karnimdan kurtulmak istiyorum. Ankarada ikamet ediyorum. Ozel hastanede operasyon yaptiracak kadar maddi olanagim yok. Bu isi devlet hastanesi univ hastanesi gibi uygun maliyetli ve basarili bir operasyonu nerelerde yaptirabilirim? Ve bu hastanelerde ortalama maliyet ne olur? Beni aydinlatabilirseniz cok sevinirim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…