- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
İyi akşamlar diliyorum ben Gazi tıp fakültesinde İnşallah 27 Mart'ta olacağım orada plastik cerrahi bölümü'ne giderek randevu alabilirsiniz veya 444 48 48 nolu telefondan plastik cerrahiden randevu alırsanız ilgileniyorlar fiyatı da gayet uygun gittiğiniz zaman gereken bilgiyi size verirler ben henüz olmadım bu konuda çok tecrübeli değilim dualarınızı bekliyorumMerhabalar arkadaşlar. Baştan sona yorumlarınızı okudum. 37 yasindayim gebelikler sonrasi olusan catlaklardan bi gobek olustu. Zayifken cok dert etmedim ama biraz kilo alinca ve yas ilerledikce gobegim sarkmaya basladi ve artik iyice goruntuden rahatsizim. Bir suredir karin germe ve lipo operasyonlarini arastiriyorum. Malum bu iste deneyim yasayanlarin düşünceleri cok onemli. Suan 73 kiloyum ve karnimdan kurtulmak istiyorum. Ankarada ikamet ediyorum. Ozel hastanede operasyon yaptiracak kadar maddi olanagim yok. Bu isi devlet hastanesi univ hastanesi gibi uygun maliyetli ve basarili bir operasyonu nerelerde yaptirabilirim? Ve bu hastanelerde ortalama maliyet ne olur? Beni aydinlatabilirseniz cok sevinirim arkadaslar