Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sevgilim ona tekrar dönüş yaptığınız için çok çok teşekkür ederim inanın bize ışık olduğunuz rahatlattığını elbetteki yapılacak ameliyatın çok riskli ve önemli bir ameliyat olduğunun farkındayız mutlu olarak girersek ameliyata mutlu olarak çıkacağımızı huzurlu olursak stressiz olursak mutlaka daha kolay iyileşeceğim diye düşünüyorum lütfen buradan ayrılmayın polyannacılık kısmına gelince sanıyorum bu size söylenmedi birkaç kişi veya üyeler biz de sancı olmadı biz gayet rahat geçirdik deyince polyannacılık yapmayın anlamında söyledi sevgili Beyza ama dediğiniz gibi birkaç kişi de olmayıp bir kişide nadiren görülebilen durumlar Beyza hanım da görülmüş bu herkes de görülecek diye bir şey yok Beyza hanıma çok çok geçmiş olsun onun durumu beni asla yıldırmıyor Allah'ın izniyle inşallah 27 Mart'ta ben de ameliyatı mı olmayı düşünüyorum sevgiler
Ne istediginizi biliyor olmaniz guzel, insan okuduklarindan eleyerek, suzerek cikarim yapar ve net kararini alip, kararinin ardinda da durur. Mantik, irade, akil bunun icin verilmistir insana... bu operasyonda neyin olma veya olmama ihtimalini bilmek icin doktor olmak gerekmiyor, biraz gozlem ve arastirma yeterlidir yuzeyel bilgi icin. Belli ki ön arastirmayi yapip ameliyat olgusunu zihninizde netlestirmissiniz. Umarim korktugunuzdan emin, umdugunuza da nâil olursunuz, mubarek üç aylara girdik duamiz bu olsun size de... hayirli haberlerinizi aliriz insaallah, sevgiler Fatma hanimcigim 🌺🙏😇

Not: Saglik nedeniyle cok aktif olamasam da yine de takipte olacagim op olacak arkadaslarimizi... bu arada boyun fitigi olanlar dikkat edin, eger korseniz omuzdan takmali ise sonuc bir felakete donusmeden fitik olan tarafin omuz askisini lutfen takmayin, benim su an maruz kaldigim siddetli agriya ducar olmayin, patlamis bir boyun fitigim varken maalesef takmaktan vazgecmedigim icin simdi kolumu kullanmakta zorlanacak duruma geldim. Zaten sorunu olmayanlar, korse kullanimina hassasiyet gostersin ki sorun yasamasin.

Eğer morluklar başından beri varsa iyileşmeye yavaş olduğu için morluklar da yavaş geçebilir .Ve muhtemelen lipoya bağlı olabilir .Bende hiç morluk olmadı ama cerrahi işlem sonuçta herkeste olması muhtemeldir . Biriken Sıvıya bağlı bir durum olduğunu sanmıyorum .Canım seni çok iyi anlıyorum.İnsan çok endişeleniyor.Ben içerdeki sıvıyı civa gibi ağır bir sıvı gibi hissediyordum. Yatınca bile ağırlığı ordan oraya hareket ediyordu.Yatınca dikişin bittiği yerde birikip sırtımda ağrı yapıyordu .Uyutmuyor ve nefes darlığı yapıyordu.Moralini bozma canım geçiyor. Perşembeye kadar sürekli yatıp mümkün olduğu kadar fazla uyursan sıvı çok azalabilir.Gerçi diren takılsa bile ne olacak,sonuçta iyileşmeyi desteklemek için yapılacak .Çok geçmiş olsun . Dualarımızdasın canım Allah acil şifa versin .❤❤❤
Çok teşekkür ederim.Evet,ayni söylediğinizi yaşıyorum,bir taraftan diğer tarafa donerken resmen sivi yer degistiriyor,ve gulle gibi ağır,uyutmuyor cidden! Şöyle soyleyebilirim ki; ne ameliyat dikişim,ne acısı şuann hiçbirini yaşamıyorum inanin içimdeki sıvı ile uğraşmak daha yiprattı beni😔

Ne istediginizi biliyor olmaniz guzel, insan okuduklarindan eleyerek, suzerek cikarim yapar ve net kararini alip, kararinin ardinda da durur. Mantik, irade, akil bunun icin verilmistir insana... bu operasyonda neyin olma veya olmama ihtimalini bilmek icin doktor olmak gerekmiyor, biraz gozlem ve arastirma yeterlidir yuzeyel bilgi icin. Belli ki ön arastirmayi yapip ameliyat olgusunu zihninizde netlestirmissiniz. Umarim korktugunuzdan emin, umdugunuza da nâil olursunuz, mubarek üç aylara girdik duamiz bu olsun size de... hayirli haberlerinizi aliriz insaallah, sevgiler Fatma hanimcigim 🌺🙏😇

Not: Saglik nedeniyle cok aktif olamasam da yine de takipte olacagim op olacak arkadaslarimizi... bu arada boyun fitigi olanlar dikkat edin, eger korseniz omuzdan takmali ise sonuc bir felakete donusmeden fitik olan tarafin omuz askisini lutfen takmayin, benim su an maruz kaldigim siddetli agriya ducar olmayin, patlamis bir boyun fitigim varken maalesef takmaktan vazgecmedigim icin simdi kolumu kullanmakta zorlanacak duruma geldim. Zaten sorunu olmayanlar, korse kullanimina hassasiyet gostersin ki sorun yasamasin.
Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin💐

Çok geçmiş olsun,sizin adiniza sevindim,sizin kadar şanslı olmayi dilerdim 😔 şuan Çanakkale de başka bir plastik cerrahi kliniginde sira bekliyorum şuan,karnimdaki sividan kurtulmak için 😔
Benimde sıvı birikti karnımda. Zaten ilk hafta çok iyiydim. İkinci hafta kötü hissediyordum yürümem bile zorlaşmıştı Karnım o kadar gergindi ki dikişten bir yol bulup sıvı akmaya başladı. Vücut sıvısı aktı evet ama sağ tarafımda serum(lenf sıvısı) birikmiş. Enjektörle çekmeye çalıştı olmadı bastırarak akıntı olan delikten akıttı doktor. ağrı gerginlik yapıyor. Hergün haberleşicez doktorla. Şimdiye kadar ayaklanıp belki işe bile başlayabilirdim ama kısmet iyi oluruz inşallah.

Herkese merhaba,dün yatışım yapıldı bugün ise operasyon günümdü saat 12 de ameliyata alındım çizimlerim yapıldı damar yolu açıldı vs fakat yoğun stresten vücudumda kızarmam oldu ki öncesinde de kızaran biriydim fakat anestezi uzmanı durumu riskli görüp iptal etti ameliyatı şimdi dermatoloji dr görcek 2 hafta ilaç kullanıp tekrar aynı aşamalardn geçcem sanırım.. Moralim çok bozuk biryandan da hayırlısı diyorum ama şunu belirtmek isterim ki ufacık olumsuz bir yorum bile çok etkiliyor bu süreçteki insanları lütfen ürkütmeden yorum yapalım 🙏🏻

Benimde sıvı birikti karnımda. Zaten ilk hafta çok iyiydim. İkinci hafta kötü hissediyordum yürümem bile zorlaşmıştı Karnım o kadar gergindi ki dikişten bir yol bulup sıvı akmaya başladı. Vücut sıvısı aktı evet ama sağ tarafımda serum(lenf sıvısı) birikmiş. Enjektörle çekmeye çalıştı olmadı bastırarak akıntı olan delikten akıttı doktor. ağrı gerginlik yapıyor. Hergün haberleşicez doktorla. Şimdiye kadar ayaklanıp belki işe bile başlayabilirdim ama kısmet iyi oluruz inşallah.
Ahh sizede çok geçmiş olsun😔 geçecek inşallah bugünlerde geçecek,ama işte sabır lazım saniyorum ...

Herkese merhaba,dün yatışım yapıldı bugün ise operasyon günümdü saat 12 de ameliyata alındım çizimlerim yapıldı damar yolu açıldı vs fakat yoğun stresten vücudumda kızarmam oldu ki öncesinde de kızaran biriydim fakat anestezi uzmanı durumu riskli görüp iptal etti ameliyatı şimdi dermatoloji dr görcek 2 hafta ilaç kullanıp tekrar aynı aşamalardn geçcem sanırım.. Moralim çok bozuk biryandan da hayırlısı diyorum ama şunu belirtmek isterim ki ufacık olumsuz bir yorum bile çok etkiliyor bu süreçteki insanları lütfen ürkütmeden yorum yapalım 🙏🏻
Hakkınızda hayırlısı olsun!

Geçmiş olsun ,vardır bir hayır.Geç olsun güç olmasın ,Kolay bir süreç geçirin inşallah.

Geçmiş olsun ,inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.

Geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Cok gecmis olsun, umarim sizi daha fazla hirpalamadan cabucak sonlanir bu sorun. Iyi olun da ise nasilsa baslar ve telafi edersiniz acigi, once saglik. Sevgiler.

Sevgili Merkur55,
Su an ki psikolojinizi cok iyi anliyorum, ozellikle panik atak hastasi olarak o hissiyatin once ruhtaki yarattigi depremi ve sonra fiziksel gecise bir cok kez kendimde sahid oldugumu biliyorum. Strese pik yaptirmadigimiz surece, hersey sukunetle ve suhuletle yasanip bitiyor. Yine de lutfen bu iki haftayi yorum okuyarak degil farkli aktivitelerle gecirerek yok farzedin. Benim de son bir ayda yapmaya calistigim buydu operasyon oncesi. Zaten biliyoruz buyuk bir kesiye maruz kalacagimizi ama onun aci ve agrisini bertaraf eden bir cok onlemler var doktorun uyguladigi. Ben ilk iki gun o acilarin hicbirini hissetmedim. Onceden bu bilgiyi doktorum vermis olmasina ragmen, etrafta o kadar feryad eden vardi ki endiselenmemek mumkun degildi. Baktim olmuyor bu oyunu oynadim kendimle, film izledim, disari ciktim mesgale edindim. Aci gelip hele bir gostersin yuzunu, mukavemetinizi o zaman derecelendireceksiniz. Ameliyattan sonraki surecte ne olacaginin bilgisi herkese gore degisik, şudur diyemeyiz, ben hissetmedim ama digeri hissetti, ne yok ne var diyebiliriz... birakin bunlari o zamana, kimyaniz bakalim aciyi agriyi nasil agirlayacak bunyenizde... kolaylik diliyorum size ve nezdinizde olacak herkese... sevgiler.🌺🍀

Doktorunuzu çok çok araştırın acısı çok zor sonuç kötü olması acınızı bin kat daha arttırıyor

Merhaba arkadaşlar ,
Ben anlamıyorum ortam neden geriliyor.Be burda kimsenin polemiğe girme gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum.Burası tecrübe paylaşımı ve aynı zamanda da dertleşme ortamı değil mi? Komplikasyon yaşayan arkadaşların süreçlerini paylaşmaya hakkı yok mu ? Bir çoğumuz burda yaşadıklarımızı yakınlarımızla paylaşamıyoruz.Burda dertleşmeye de ihtiyacımız var.Hepimiz sürecin risklerini biliyoruz ve herkesin başına gelebilir.Allah herkesi korusun korusun ve herkesin süreci iyi geçsin.
Ben kendi adıma şunu söylemek isterim.Ameliyat sonrası 2. haftada hemen kalkıp işe başlayacağımı düşünerek planlama yaptım ve iyileşme sürecinin o kadar hızlı olmadığını anladığımda iş işten geçmişti.İş hayatımla ilgili çok sıkıntı oldu.Daha hazırlıklı olsaydım bu duruma düşmezdim.Belki başka bir zamanda planlardım bu ameliyatı.Kimseyi korkutmayalım derken insanları da sudan çıkmış balığa dönüştürmek doğru değil.İnsanların bunu bilmeye hakkı var.Bir de süreci sıkıntılı geçiren arkadaşlara yüklenmeyin,o korkuyu yaşayan arkadaşlara da destek olalım.

Bunları tekrar yazacağım çünkü tedbir alacak arkadaşlar olabilir .Benim ilk10 günüm çok rahat geçti , hiç ağrı çekmedim.Ameliyat sonrası gözümü açamadan 2 gün kustum ve bu benim vertigom tetiklendiği için oldu.Yani bana özel bir durum .Eşim 20 yıllık anestezi uzmanı 200 bine yakın ameliyata girmiş biri .Bana 3-4 gün önceden mide koruyucu ilaç içmemi önerdi ama ben iş yoğunluğumdan dolayı o kısmı atladım.Belki bu kadar kusmaz, hem kusmaya bağlı karın iç basıncını arttırıp içteki dikişleri zorlamazdım hem de yine kusmaya bağlı sıvı kaybından dolayı tansiyonum düşüp vertigom tetiklenmezdi .Dediğim gibi bana özel bir durum.Onun dışında sıfır ağrı oldu doktorum hiç korkma ağrı çekmeyeceksin dedi ve öyle de oldu .Allah razı olsun .iyiyim diye hemen normal hayatıma döndüm sandım.Giyinip kuşanıp Düğüne bile gittim :) 12. gün işe gittim.Dik yürüyorum diye sevinen ben 13. gün iki büklüm hastaneye zor gittim.Sonraki 10 gün kıpırdaman yattım desem yeridir.Eğer ağır bir işiniz varsa hemen işe başlayacak şekilde hazırlamayın kendinizi.Kimseyi korkutmayalım derken başkalarını da yanlış yönlendirmeyelim.Psikoloji önemli ama bu işin biyolojik kısmı belli .Kendimizi sürece hazırlayalım ve iyileşme sürecinde sabırlı olalım.Bunları hergün cerrahi işlem yapan bir hekim olarak söylüyorum.Mesleğimde 23. yılım ve Aynı hastada her işlemin iyileşme sonucu farklı olabiliyor.Unutmayın Büyük ameliyat ve küçük ameliyat diye bir şey var .Malesef bu ameliyat küçük ameliyat gurubunda değil.Vücunuza kendisini toparlayacak dinlenme zamanını verin.İnşallah hepimizin süreci kolay geçsin.Sevgiler 💕💕💕
Canım ameliyat tarihlerimiz aynı diye skruyor
Çok teşekkür ederim.Evet,ayni söylediğinizi yaşıyorum,bir taraftan diğer tarafa donerken resmen sivi yer degistiriyor,ve gulle gibi ağır,uyutmuyor cidden! Şöyle soyleyebilirim ki; ne ameliyat dikişim,ne acısı şuann hiçbirini yaşamıyorum inanin içimdeki sıvı ile uğraşmak daha yiprattı beni😔
Kızlar ikinizi de çok geçmiş olsun... beyzacim bende sıVı birikmedi .ama drenler 6 gün durmuştu. Ve ver durduğu gün de epey su attı . Bir de hanı ikinize de sormuştum ufak tefek sarı akinti , doğalmış o , bir şekilde ödemi ufak tefek atarmış ki iyileşti. Umarım sen de tez zamanda iyilesirsin beyzacim 💕😒 bel bolgemde lipo dan kaynaklı ödemelerin çoğu geçti ama hala morluklardan ten renginin koyusuna donen izler var . Doktorlariniz krem ne verdi ? Benkmki sadece ama sadece kantaron yağı 🤦‍♀️ 4 gündür kullanıyorum. Kokusu ağır ama iyi gibi .. kat bölgesi düzeldi. Haklıymış adam . Elhamdulillah , su an gözüken bir negatif durum yaşamıyorum. Umarım sizler de çabuk atlatin🙏 ha bu arada ödem icin solgar bromalein ananas tableti içtim, ananas kabugu cayi bir de ..kesinlikle faydali

Merhaba Hanımlar yorumları okuyorum çok değerli bilgiler alıyorum hepinizden ayrı ayrı çok teşekkür ederim şunu merak ediyorum ben Ankara'da bir devlet hastanesinde olacağım maddi imkanların dolayısıyla devlet hastanesinde olmaya karar verdim Gönül isterdi ki özel hastanede olayım 10.000 lira 20 bin lira vereyim ama şimdilik bu çok zor görünüyor devlet hastanesinde bu ameliyatı olup da özeller de 2 gibi aynı memnuniyeti duyan Hanımlar var mı acaba merak ediyorum ya da devlet hastanesi öyle alelade bir şekilde mi yapıyor bu ameliyatı.....

Canım ameliyat tarihlerimiz aynı diye skruyor

Kızlar ikinizi de çok geçmiş olsun... beyzacim bende sıVı birikmedi .ama drenler 6 gün durmuştu. Ve ver durduğu gün de epey su attı . Bir de hanı ikinize de sormuştum ufak tefek sarı akinti , doğalmış o , bir şekilde ödemi ufak tefek atarmış ki iyileşti. Umarım sen de tez zamanda iyilesirsin beyzacim 💕😒 bel bolgemde lipo dan kaynaklı ödemelerin çoğu geçti ama hala morluklardan ten renginin koyusuna donen izler var . Doktorlariniz krem ne verdi ? Benkmki sadece ama sadece kantaron yağı 🤦‍♀️ 4 gündür kullanıyorum. Kokusu ağır ama iyi gibi .. kat bölgesi düzeldi. Haklıymış adam . Elhamdulillah , su an gözüken bir negatif durum yaşamıyorum. Umarım sizler de çabuk atlatin🙏 ha bu arada ödem icin solgar bromalein ananas tableti içtim, ananas kabugu cayi bir de ..kesinlikle faydali
Teşekkürler canim iyi dileklerin icin, şimdi yine sıvıyı aldirdim eve dönüyorum, miktar gecen sefere gore 10 cc daha eksik iyi gidiyor dedi,umarim.hersey yolunda gider artik bende keyfini mutlulugunu yaşarım 😔

Merhaba Hanımlar yorumları okuyorum çok değerli bilgiler alıyorum hepinizden ayrı ayrı çok teşekkür ederim şunu merak ediyorum ben Ankara'da bir devlet hastanesinde olacağım maddi imkanların dolayısıyla devlet hastanesinde olmaya karar verdim Gönül isterdi ki özel hastanede olayım 10.000 lira 20 bin lira vereyim ama şimdilik bu çok zor görünüyor devlet hastanesinde bu ameliyatı olup da özeller de 2 gibi aynı memnuniyeti duyan Hanımlar var mı acaba merak ediyorum ya da devlet hastanesi öyle alelade bir şekilde mi yapıyor bu ameliyatı.....
Sevgili Fatmakara;
27 Şubat'ta ameliyat olacaksiniz diye biliyordum, Allah kolay kilsin.

X