Ne istediginizi biliyor olmaniz guzel, insan okuduklarindan eleyerek, suzerek cikarim yapar ve net kararini alip, kararinin ardinda da durur. Mantik, irade, akil bunun icin verilmistir insana... bu operasyonda neyin olma veya olmama ihtimalini bilmek icin doktor olmak gerekmiyor, biraz gozlem ve arastirma yeterlidir yuzeyel bilgi icin. Belli ki ön arastirmayi yapip ameliyat olgusunu zihninizde netlestirmissiniz. Umarim korktugunuzdan emin, umdugunuza da nâil olursunuz, mubarek üç aylara girdik duamiz bu olsun size de... hayirli haberlerinizi aliriz insaallah, sevgiler Fatma hanimcigimsevgilim ona tekrar dönüş yaptığınız için çok çok teşekkür ederim inanın bize ışık olduğunuz rahatlattığını elbetteki yapılacak ameliyatın çok riskli ve önemli bir ameliyat olduğunun farkındayız mutlu olarak girersek ameliyata mutlu olarak çıkacağımızı huzurlu olursak stressiz olursak mutlaka daha kolay iyileşeceğim diye düşünüyorum lütfen buradan ayrılmayın polyannacılık kısmına gelince sanıyorum bu size söylenmedi birkaç kişi veya üyeler biz de sancı olmadı biz gayet rahat geçirdik deyince polyannacılık yapmayın anlamında söyledi sevgili Beyza ama dediğiniz gibi birkaç kişi de olmayıp bir kişide nadiren görülebilen durumlar Beyza hanım da görülmüş bu herkes de görülecek diye bir şey yok Beyza hanıma çok çok geçmiş olsun onun durumu beni asla yıldırmıyor Allah'ın izniyle inşallah 27 Mart'ta ben de ameliyatı mı olmayı düşünüyorum sevgiler
Not: Saglik nedeniyle cok aktif olamasam da yine de takipte olacagim op olacak arkadaslarimizi... bu arada boyun fitigi olanlar dikkat edin, eger korseniz omuzdan takmali ise sonuc bir felakete donusmeden fitik olan tarafin omuz askisini lutfen takmayin, benim su an maruz kaldigim siddetli agriya ducar olmayin, patlamis bir boyun fitigim varken maalesef takmaktan vazgecmedigim icin simdi kolumu kullanmakta zorlanacak duruma geldim. Zaten sorunu olmayanlar, korse kullanimina hassasiyet gostersin ki sorun yasamasin.