Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhabalar 20 sinde tam karın germe ve meme küçültme ameliyatımı oldum çok şükür ki bugün 4. Gün ve çok daha iyi hissediyorum sabah gidip pansumanımı yaptırdım merak edilenler olursa yanıtlamaya hazırım şuan en kötü evre bittiği için bende iyiki yaptırdım diyorum 🤭
Masallah ne mutlu size darisi benim ve ve bu operasyonu isteyen herkese.nerde oldunuz acaba

Cok gecmis olsun, nihayet biri de beni dogrulamis oldu 🌺
Merhaba çok teşekkürler açıkçası bende şöyle iyiyim böyle iyiyim demek istemedim çünkü doktorum 2 gün dinlenme gerekicek dedi diye burada paylaştığımda dalga geçmiş olabilir filan denmişti ama adam ne dediyse bire bir aynısını yaşadım ağrı eşiğim gerçekten yüksek ve bu doktoruma 8 sene önce de bir estetik olduğumdan durumumu biliyordu ve hala elinde tüm kayıtlarım vardı tek ricası da kimseyi değil beni dinleyeceksin çünkü doktorum benim demişti
Çok şükür bugün yaklaşık 2 saat annemle dışarıda gezebildim alışveriş yaptık ve minibüs kullanarak eve döndük ayrıca eğik değil dik yürüyorum bence de komplikasyonlar dışında normalde olabilecek süreç bu insanların birbirine korku salmaları çok yanlış tabiki paylaşılmalı ama telkin olarak kesin kötü olur 1 ay çekersin vs sadece ben yaşadım sende yaşarsın demek gibi bir şey aynı doktora bu hafta bir arkadaşımda tam karın germe ve meme büyütme yaptıracak onun süreçlerini de buradan paylaşırım bence en başında iyi düşüncelerle yola çıkılmalı

Ben Mona1;
Hasbelkader uyeligimi iptal ettirdikten sonra biraktigim zaman yeni op olmus arkadaslarin sagligi yerinde mi diye disardan uyelik almadan sayfaya goz atmistim. Cunku burada sıkıntılı bir halin ortaklariydik. Ortak noktamiz bir surecti... olabildigince urkutmeden olumlu paylasimlar yapma hassasiyetiyle yazdim. En kucuk operasyonda bile, eger genel anestezi almissak %3 ölüm riski vardir, bunu bilerek ameliyat kararimizi aliriz. Fakat zaten zor aldigimiz kararlari etkileyen yorumlar okudukca yuzdelik dilim zihnimizde buyur, buna meydan vermeden yorumlari ozenle yazmak gerektigine inanirim. Cunku iyilesme kisiseldir, agri esigi diye bir sey var ve komplikasyon da ameliyat ekibiyle/ortamiyla alakalidir demistim tekrar tekrar... benim kombine operasyonum ateslenmem disinda cok iyi gecti, ufak tefek seyleri saymazsak, ne yasadiysam abartmadan onu yazdim. Agrilarim hicbir zaman beni uykusuz birakmadi, oldu ama cok dogal, buyuk kesiden beklenecek minimum agrilardi... pollyannacilik yaptigim soylenmis, ardimdan gereksiz imâlar yapilmis hic yakistiramasam da... Allah aşkina bu ameliyati olacak kisiler kocaman bir kesi olacagini bilmiyorlar mi, bunun kismen de olsa bir agrisi olacaginin farkinda degiller miydi, sureci az cok okuyup cozecek kadar algiya sahipti herkes karar verirken. Ben 3'lu kombine op oldum of tuf edecek bir agrim olmadi ama bazilarinin olmustur onun agrisina da saygi duyup iyi dileklerle dua ettik hep... biraz once karın germe sayfasinda iki foto gordum arkadasimiz gercekten dehseti yasamis, iste o komplikasyondur... sivi birikmesi de bir komplikasyon, herkeste olmayabilen bir durum... sadece vurguladim stres canimiza okur dedim demek ki onemsenmemis... bundan sonra da edecek tek cumlem yoktur. Niyetimin halisliginin kendim farkindayim bu yeterli ic huzurum icin, baskalarinin ne dedigi sadece incitir ama uzmez beni. Sirf bunlari yazmak icin yeni bir uyelik aldim. Oncekini de kapatmamin sebebi tamamen sahsi nedenlerleydi... tekrar gecmis olsun herkese.
Bir not daha duseyim, bu konuyu da yazmasam eksik kalacak cevabim:

Ayrica her ne kadar tup mide sonrasi verdigim kilodan sonraki deri toparlamasi sebebiyle bile olsa ameliyatim, olmadan da hayatimi o sekliyle idame ettirebilirdim berbat bir durum yoktu ortada... bazi arkadaslar buna atif yapmis olsa da, bir kac sezaryen gecirenlerin karinlarindan daha kotu degildi durum. Su an iyilesmis hâlini keske paylasabilme karari almis olsaydim eminim bir tane bile catlak goremez ve sasirirdiniz. Bu operasyonu her dileyen, karninin goruntusu kendisini rahatsiz eden yaptirabilir elbette, illâ en kotu noktaya gelinmesi gerekmiyor.

sevgilim ona tekrar dönüş yaptığınız için çok çok teşekkür ederim inanın bize ışık olduğunuz rahatlattığını elbetteki yapılacak ameliyatın çok riskli ve önemli bir ameliyat olduğunun farkındayız mutlu olarak girersek ameliyata mutlu olarak çıkacağımızı huzurlu olursak stressiz olursak mutlaka daha kolay iyileşeceğim diye düşünüyorum lütfen buradan ayrılmayın polyannacılık kısmına gelince sanıyorum bu size söylenmedi birkaç kişi veya üyeler biz de sancı olmadı biz gayet rahat geçirdik deyince polyannacılık yapmayın anlamında söyledi sevgili Beyza ama dediğiniz gibi birkaç kişi de olmayıp bir kişide nadiren görülebilen durumlar Beyza hanım da görülmüş bu herkes de görülecek diye bir şey yok Beyza hanıma çok çok geçmiş olsun onun durumu beni asla yıldırmıyor Allah'ın izniyle inşallah 27 Mart'ta ben de ameliyatı mı olmayı düşünüyorum sevgiler

Masallah ne mutlu size darisi benim ve ve bu operasyonu isteyen herkese.nerde oldunuz acaba
Merhaba prof ersin ülkür e oldum ameliyatımı 8 sene önce de kendisine meme küçültme olmuştum ancak Ozaman daha çok toparlama yapmıştık ve yine çok şükür ertesi gün ayaktayım bu sefer gerçektençok iyi hissediyorum demem 4. Günü buldu ama karın germe asla meme ameliyatı gibi değildi ama yine de 2 gün sonrasında herşey daha güzel gelmeye başlıyor yanınızda destek olacak bir yakınınız muhakkak olmalı tek kişi bile varsa hiç çekinmeyin benim karnımın yeni hali okadar güzel ki ameliyatta çekilen resimlerime açıp açıp bakıyorum şuan tabiki ödemeden ve morluktan aslını görmem biraz zaman alacaktır

Merhaba çok teşekkürler açıkçası bende şöyle iyiyim böyle iyiyim demek istemedim çünkü doktorum 2 gün dinlenme gerekicek dedi diye burada paylaştığımda dalga geçmiş olabilir filan denmişti ama adam ne dediyse bire bir aynısını yaşadım ağrı eşiğim gerçekten yüksek ve bu doktoruma 8 sene önce de bir estetik olduğumdan durumumu biliyordu ve hala elinde tüm kayıtlarım vardı tek ricası da kimseyi değil beni dinleyeceksin çünkü doktorum benim demişti
Çok şükür bugün yaklaşık 2 saat annemle dışarıda gezebildim alışveriş yaptık ve minibüs kullanarak eve döndük ayrıca eğik değil dik yürüyorum bence de komplikasyonlar dışında normalde olabilecek süreç bu insanların birbirine korku salmaları çok yanlış tabiki paylaşılmalı ama telkin olarak kesin kötü olur 1 ay çekersin vs sadece ben yaşadım sende yaşarsın demek gibi bir şey aynı doktora bu hafta bir arkadaşımda tam karın germe ve meme büyütme yaptıracak onun süreçlerini de buradan paylaşırım bence en başında iyi düşüncelerle yola çıkılmalı
Rahat bir surec olsun insaallah... yine de dikkat edin bir kac hafta ozen gosterin... ayni dusunceye sahip yeni op olmus birinden bu cumleleri okumak beni sevindirdi🌸🍀 Komplikasyon yasayan herkese sifa diliyorum.

sevgilim ona tekrar dönüş yaptığınız için çok çok teşekkür ederim inanın bize ışık olduğunuz rahatlattığını elbetteki yapılacak ameliyatın çok riskli ve önemli bir ameliyat olduğunun farkındayız mutlu olarak girersek ameliyata mutlu olarak çıkacağımızı huzurlu olursak stressiz olursak mutlaka daha kolay iyileşeceğim diye düşünüyorum lütfen buradan ayrılmayın polyannacılık kısmına gelince sanıyorum bu size söylenmedi birkaç kişi veya üyeler biz de sancı olmadı biz gayet rahat geçirdik deyince polyannacılık yapmayın anlamında söyledi sevgili Beyza ama dediğiniz gibi birkaç kişi de olmayıp bir kişide nadiren görülebilen durumlar Beyza hanım da görülmüş bu herkes de görülecek diye bir şey yok Beyza hanıma çok çok geçmiş olsun onun durumu beni asla yıldırmıyor Allah'ın izniyle inşallah 27 Mart'ta ben de ameliyatı mı olmayı düşünüyorum sevgiler
Sevgili kardesim;
O imâ banaydi zannimca, ki oyleydi... cumlelerin altindaki mânâyi iyi okurum, neyse... bu konuya tekrar geri donmus degilim, cevap zorunlulugum nedeniyle geldim. Size de kolay bir surec diliyorum Rabbimden 🍀🌺

Rahat bir surec olsun insaallah... yine de dikkat edin bir kac hafta ozen gosterin... ayni dusunceye sahip yeni op olmus birinden bu cumleleri okumak beni sevindirdi🌸🍀 Komplikasyon yasayan herkese sifa diliyorum.
Yeni hesap açmış olduğunuz için geçmiş mesajlarınızı göremiyorum sizin ne kadar zaman oldu acaba en çok merak ettiğim konulardan birisi de şekli korunuyor mu iş yerimden bir arkadaşım 6 sene önce yaptırmış tam karın germe ve karnının formu hala çok güzel tabi çok bir kilo almadı ama aldığı bir kaç kilo da hiç göbeğinde depolanmadı

Yeni hesap açmış olduğunuz için geçmiş mesajlarınızı göremiyorum sizin ne kadar zaman oldu acaba en çok merak ettiğim konulardan birisi de şekli korunuyor mu iş yerimden bir arkadaşım 6 sene önce yaptırmış tam karın germe ve karnının formu hala çok güzel tabi çok bir kilo almadı ama aldığı bir kaç kilo da hiç göbeğinde depolanmadı
Henuz form hakkinda konusamayacak kadar yeni, bu formu korursa eger su an beni tatmin edecek noktada. 15 Ocak op tarihim.

Henuz form hakkinda konusamayacak kadar yeni, bu formu korursa eger su an beni tatmin edecek noktada. 15 Ocak op tarihim.
Süpeeerr inşallah hep içinize sinerek devam eder bence insanın kendini iyi hissetmesi aynaya baktığında gördüğü bedenini sevebilmesi çok güzel bir şey eşim çevrem çok vaz geçirmeye çalıştı ancak kendinizi tam olarak beğenmediğiniz noktada bişeyler eksik kalıyor iyiki yaptık diyelim Ozaman ve olacak herkese de cesaret dileyelim inşallah herkes mükemmel süreçlerden geçerek ilerler ve hayallerine dokunur ☺️

Süpeeerr inşallah hep içinize sinerek devam eder bence insanın kendini iyi hissetmesi aynaya baktığında gördüğü bedenini sevebilmesi çok güzel bir şey eşim çevrem çok vaz geçirmeye çalıştı ancak kendinizi tam olarak beğenmediğiniz noktada bişeyler eksik kalıyor iyiki yaptık diyelim Ozaman ve olacak herkese de cesaret dileyelim inşallah herkes mükemmel süreçlerden geçerek ilerler ve hayallerine dokunur ☺️
Artik inanin fikrimi yazmaktan bile imtina ediyorum. Kendi adima memnunum kararimdan ve surecten, baskalari adina temennilerim ise karari alinca sonucuna da katlanmayi bilsinler benim gibi... kol germe facia idi fakat karin germe sukur oyle olmadi. Digerine katlandim, simdiki ile odullendirildim, bazen her sey yolunda gitmeyebilir hayatin gercegi, o yolu yurumeden bilemeyiz...

Sevgili kardesim;
O imâ banaydi zannimca, ki oyleydi... cumlelerin altindaki mânâyi iyi okurum, neyse... bu konuya tekrar geri donmus degilim, cevap zorunlulugum nedeniyle geldim. Size de kolay bir surec diliyorum Rabbimden 🍀🌺
Gerçekten o kadar şaşkınım ki; bu süreçte bana en çok destek olan siz, cesaretimin kırıldığı anda beni tekrar cesaretlendiren siz, yol ayriminda kaldigimda beni aldigim kararin arkasında olmam için ayağa kaldıran yine siz, ve sizi manevi ablam olarak adledmisken burda söylediğim şeyleri nasıl üzerinize alindiniz cidden üzgün ve bir o kadar kırgınım ki samimiyetime cidden inanmamış siniz... Burda bir kaç arkadaş herseyi o kadar kolay gibi anlatmış ki,aslinda gerçekler ve yaşanabilecek şeylerin kisiden kisiye değiştiği,her bunyenin farkli reaksiyon gösterdiğini, kolay bir ameliyat olmadığını bunun bilinciyle amelita hazır olunmadi gerektiğini bir kac arkadaşa hitaben yazmıştim ki,burda söz konusu kişi degil siz,sizin imasi dahi geçmedi... Cidden kirildiysanuz özür dilerim lakin konunun muhatabi bambaşka kisilerdi...sevgiler

Merhaba arkadaşlar ,
Ben anlamıyorum ortam neden geriliyor.Be burda kimsenin polemiğe girme gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum.Burası tecrübe paylaşımı ve aynı zamanda da dertleşme ortamı değil mi? Komplikasyon yaşayan arkadaşların süreçlerini paylaşmaya hakkı yok mu ? Bir çoğumuz burda yaşadıklarımızı yakınlarımızla paylaşamıyoruz.Burda dertleşmeye de ihtiyacımız var.Hepimiz sürecin risklerini biliyoruz ve herkesin başına gelebilir.Allah herkesi korusun korusun ve herkesin süreci iyi geçsin.
Ben kendi adıma şunu söylemek isterim.Ameliyat sonrası 2. haftada hemen kalkıp işe başlayacağımı düşünerek planlama yaptım ve iyileşme sürecinin o kadar hızlı olmadığını anladığımda iş işten geçmişti.İş hayatımla ilgili çok sıkıntı oldu.Daha hazırlıklı olsaydım bu duruma düşmezdim.Belki başka bir zamanda planlardım bu ameliyatı.Kimseyi korkutmayalım derken insanları da sudan çıkmış balığa dönüştürmek doğru değil.İnsanların bunu bilmeye hakkı var.Bir de süreci sıkıntılı geçiren arkadaşlara yüklenmeyin,o korkuyu yaşayan arkadaşlara da destek olalım.

Bunları tekrar yazacağım çünkü tedbir alacak arkadaşlar olabilir .Benim ilk10 günüm çok rahat geçti , hiç ağrı çekmedim.Ameliyat sonrası gözümü açamadan 2 gün kustum ve bu benim vertigom tetiklendiği için oldu.Yani bana özel bir durum .Eşim 20 yıllık anestezi uzmanı 200 bine yakın ameliyata girmiş biri .Bana 3-4 gün önceden mide koruyucu ilaç içmemi önerdi ama ben iş yoğunluğumdan dolayı o kısmı atladım.Belki bu kadar kusmaz, hem kusmaya bağlı karın iç basıncını arttırıp içteki dikişleri zorlamazdım hem de yine kusmaya bağlı sıvı kaybından dolayı tansiyonum düşüp vertigom tetiklenmezdi .Dediğim gibi bana özel bir durum.Onun dışında sıfır ağrı oldu doktorum hiç korkma ağrı çekmeyeceksin dedi ve öyle de oldu .Allah razı olsun .iyiyim diye hemen normal hayatıma döndüm sandım.Giyinip kuşanıp Düğüne bile gittim :) 12. gün işe gittim.Dik yürüyorum diye sevinen ben 13. gün iki büklüm hastaneye zor gittim.Sonraki 10 gün kıpırdaman yattım desem yeridir.Eğer ağır bir işiniz varsa hemen işe başlayacak şekilde hazırlamayın kendinizi.Kimseyi korkutmayalım derken başkalarını da yanlış yönlendirmeyelim.Psikoloji önemli ama bu işin biyolojik kısmı belli .Kendimizi sürece hazırlayalım ve iyileşme sürecinde sabırlı olalım.Bunları hergün cerrahi işlem yapan bir hekim olarak söylüyorum.Mesleğimde 23. yılım ve Aynı hastada her işlemin iyileşme sonucu farklı olabiliyor.Unutmayın Büyük ameliyat ve küçük ameliyat diye bir şey var .Malesef bu ameliyat küçük ameliyat gurubunda değil.Vücunuza kendisini toparlayacak dinlenme zamanını verin.İnşallah hepimizin süreci kolay geçsin.Sevgiler 💕💕💕

Gerçekten o kadar şaşkınım ki; bu süreçte bana en çok destek olan siz, cesaretimin kırıldığı anda beni tekrar cesaretlendiren siz, yol ayriminda kaldigimda beni aldigim kararin arkasında olmam için ayağa kaldıran yine siz, ve sizi manevi ablam olarak adledmisken burda söylediğim şeyleri nasıl üzerinize alindiniz cidden üzgün ve bir o kadar kırgınım ki samimiyetime cidden inanmamış siniz... Burda bir kaç arkadaş herseyi o kadar kolay gibi anlatmış ki,aslinda gerçekler ve yaşanabilecek şeylerin kisiden kisiye değiştiği,her bunyenin farkli reaksiyon gösterdiğini, kolay bir ameliyat olmadığını bunun bilinciyle amelita hazır olunmadi gerektiğini bir kac arkadaşa hitaben yazmıştim ki,burda söz konusu kişi degil siz,sizin imasi dahi geçmedi... Cidden kirildiysanuz özür dilerim lakin konunun muhatabi bambaşka kisilerdi...sevgiler
Burada yeniden yazisimin direkt musebbibi siz degilsiniz, sizin o yorumu yazmaniza sebep olan iki kisinin adres olarak gosterdigi bendim. Bu o kadar acik ki geri donup o yorumlari tekrar gozden gecirirseniz ne demek istedigim gun gibi cikacak ortaya... zaten ben de sizin durumunuz nasil diye disardan bakmistim, okuduklarim karsisinda dumura ugradim. Burada sadece iyi niyetle cabaladim, ne hastane ne doktor adi verdim, niyetimin neligi buradan anlasilmaliydi... diger kisiler kendisini az cok biliyordur, lutfedip yazmasinlar mumkunse zira muhatap olmak istemiyorum kimseyle. "Insan, insanin yurdudur" desek bile "kurdu" olmasini maalesef engelleyemeyecegiz sanirim dunya dondukce... op olacak olanlarin Rabbim yardimcisi olsun, olup problem yaşayanlara da âcil sifalar diliyorum. Hic kimseyle, hicbir polemige girmeyecegimi hassaten bildiririm. Soz bitmistir benim icin.

Not: patlamis bir boyun fitigi ile ugrasmaktayim, kolumu kullanip yazamiyorum. Bana yazan kimse cevapsiz biraktigim icin lutfen incinmesin. Herkese selamlar.

Son düzenleme:
Beyza hanımcım nasıl oldun? Ne kadar sıvı aldılar ? Ne önerdi doktor? Merak etttim durumunu .

Beyza hanımcım nasıl oldun? Ne kadar sıvı aldılar ? Ne önerdi doktor? Merak etttim durumunu .
Çok teşekkür ederim, sıvı alindiktan sonra biraz daha ferahladim diyebilirim,lakin dr.tekrar sivi birikecegini buna hazirlikli olmam gerektigini,ve Perşembe günü tekrar gelip,biriken sivinin miktarina göre bir sonraki adima karar verebilecegimizi söyledi,bunun dışında egik yuruyorum hala,agrim yok çok şükür,ama bu eğik yürümek belimi mahvediyor,bir süre dinlenmem gerektiğini söyledi dr. Özellikle sordum hareket mi etmeliyim,yoksa donlenmelimi diye,hayir şu aşamada kedinlikle dinleniyorsunuz sivi işini haettikten sonra ödem atilmasi adına yürüyüş plani yapilabilir ama daha sonra dedi... Alinan siviya gelince hayli fazlaydi 😔 bu yüzden tekrar birikecek dedi dr. 130 cc kadar di,ve daha cumartesi günü yanlis hatirlamiyorsam en büyük enjektorlerle 4 enjektör sıvı çekilmişti...karnimin gobek çevresinde mora yakin renk değişiklikleri var bu liposuction a bagli bir durum mudur?

Çok teşekkür ederim, sıvı alindiktan sonra biraz daha ferahladim diyebilirim,lakin dr.tekrar sivi birikecegini buna hazirlikli olmam gerektigini,ve Perşembe günü tekrar gelip,biriken sivinin miktarina göre bir sonraki adima karar verebilecegimizi söyledi,bunun dışında egik yuruyorum hala,agrim yok çok şükür,ama bu eğik yürümek belimi mahvediyor,bir süre dinlenmem gerektiğini söyledi dr. Özellikle sordum hareket mi etmeliyim,yoksa donlenmelimi diye,hayir şu aşamada kedinlikle dinleniyorsunuz sivi işini haettikten sonra ödem atilmasi adına yürüyüş plani yapilabilir ama daha sonra dedi... Alinan siviya gelince hayli fazlaydi 😔 bu yüzden tekrar birikecek dedi dr. 130 cc kadar di,ve daha cumartesi günü yanlis hatirlamiyorsam en büyük enjektorlerle 4 enjektör sıvı çekilmişti...karnimin gobek çevresinde mora yakin renk değişiklikleri var bu liposuction a bagli bir durum mudur?

4 enjektör 80 cc eder ,2. de 130 cc ise daha fazla birikmiş.3. kere de sıvı miktarı azalmazsa doktor diren koyabilir.Kesinlikle bol uyku ve biraz daha basınç .Zaten basınç artınca rahatladığını fark edersin.Kaçıncı gündü ve morluklar ne zaman başladı?

4 enjektör 80 cc eder ,2. de 130 cc ise daha fazla birikmiş.3. kere de sıvı miktarı azalmazsa doktor diren koyabilir.Kesinlikle bol uyku ve biraz daha basınç .Zaten basınç artınca rahatladığını fark edersin.Kaçıncı gündü ve morluklar ne zaman başladı?
Hayir,aslinda o zaman dafazla idi, fakat dr.um yola gidecegim için, beni fazla zorlamak istemedi,gidince sana bir başka arkadaşım yardimci olacak diye... Tam bitmediğini aslinda bende hissediyordum çünkü sizde az çok biliyordunuzdur,icerdeki siviyi hissediyorsunuz!! Evet sanırım dediginiz gibi yapacaklar şayet bitmeyecek olursa yatış yapilir,diren takariz dedi dr. Umarım iyileşir artik,zira yoruldum, beynim daha yorgun bedenimden...😔

Hayir,aslinda o zaman dafazla idi, fakat dr.um yola gidecegim için, beni fazla zorlamak istemedi,gidince sana bir başka arkadaşım yardimci olacak diye... Tam bitmediğini aslinda bende hissediyordum çünkü sizde az çok biliyordunuzdur,icerdeki siviyi hissediyorsunuz!! Evet sanırım dediginiz gibi yapacaklar şayet bitmeyecek olursa yatış yapilir,diren takariz dedi dr. Umarım iyileşir artik,zira yoruldum, beynim daha yorgun bedenimden...😔
Eğer morluklar başından beri varsa iyileşmeye yavaş olduğu için morluklar da yavaş geçebilir .Ve muhtemelen lipoya bağlı olabilir .Bende hiç morluk olmadı ama cerrahi işlem sonuçta herkeste olması muhtemeldir . Biriken Sıvıya bağlı bir durum olduğunu sanmıyorum .Canım seni çok iyi anlıyorum.İnsan çok endişeleniyor.Ben içerdeki sıvıyı civa gibi ağır bir sıvı gibi hissediyordum. Yatınca bile ağırlığı ordan oraya hareket ediyordu.Yatınca dikişin bittiği yerde birikip sırtımda ağrı yapıyordu .Uyutmuyor ve nefes darlığı yapıyordu.Moralini bozma canım geçiyor. Perşembeye kadar sürekli yatıp mümkün olduğu kadar fazla uyursan sıvı çok azalabilir.Gerçi diren takılsa bile ne olacak,sonuçta iyileşmeyi desteklemek için yapılacak .Çok geçmiş olsun . Dualarımızdasın canım Allah acil şifa versin .❤️❤️❤️

X