- 8 Nisan 2019
- 193
- 135
- 49
Canım ,aynı hafta salı ve cuma günü olmak üzere 2 kere alındı .Her seferinde 100cc sıvı alındı.Son seferden sonra kıpırdamadan 10 gün yattım.sadece tuvalete kalktım.Riski şu ,enfeksiyona sebep olabilir.Bunun için antibiyotik verdiler .Sıvı varsa karın içindeki şişlik de artıyor.2. Bir korse Daha taktım ve araya sıvı biriken yerin üzerine ped koydu doktor , baskı yapsın dedi .Bolca uyu ve yat ,hiç bir şey kaldırma.Sıvı çabuk atılsın diye diüretik ilaç veriyorlar.ama ben doğal yolları uyguladım (ananas ,maydonoz sapı) Hapşırma öksürme tekrarlamasına sebep oluyor.vitamin kullandım ben ( enfla C ) ameliyattan önce başlatmıştı doktor ama bu durum olunca 1 kutu daha aldırdı.Bir de magnezyum hapı verdi sıvıdan dolayı .ÖZelden daha ayrıntılı da yazdım canım .geçmiş olsun .Merhabalar size bir kac sorum olacakti! Sizdeki bu sıvı cekme olayı ne kadar sure devam etti,yada şöyle sorayim ne kadar zaman sonra arrik bu sivi olayinda kurtuldunuz? Ve bu sıvı birikmesi olayının olasi bir yan etksi zarari,yad asu konuda dikkatli olun diyebileceginiz bir oneriniz varmi? Çünkü bugün bende şu koca enjektirlerle 4 enjektör sivi alindi ve hala icerde var,hatta ben elimde dokndugumda bile likir likir hareket ediyor icerde