Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende üç sezeryan geçirdim,ama inanin uzaktan yakindan alakası yok,ikisi bambaşka ameliyatlar, gözünü korkutmak istemiyorum ama herşeyin bilincinde olarak girerseniz daha az travmatik olur sizin için en azından herşeye hazırlıklı olacaksınız, hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıklar diliyorum
Yardımcı olcak biri olsaydı belki daha kolay bir süreç olurdu farklı bir şehir tercihi de etkiliyor bence aman diyim grip olmayın hemen ilaç fln alın 😞

Alintil yapmistim ama Interner bağlantısinda bir sorun var sanırım yorumumu sizin payladiminizin üstün de yer vermiş

Evet çıktım dün,lakin tek başına oldukça zor bir ameliyat, yardımcı olmadan çok zor,bir kez dsha söylüyorum bünyeniz narinse çoklu ameliyat riskine girmeyin, karın germe başlı başına agir bir operasyon zaten😔 şunu açıkça ifade edeyim ki bazen ne gerek vardı bunca aciya bile diyorum😒 inşallah sonucu gorunce bu düşüncelerimden pişmanlık duyarim,birde öğretmen evinde kaldihim için sürekli insan sirkülasyonu var sanırım grip oluyorum, üstüne üstlük, zaten yetetince zordu, birde hapşırık tiksitik bittigimin resmidir 😒😩
Ah Beyza hanımcığım keşke yanınızda bir refakatçi olsaydı tek başınıza gelmeseydin iz çok zor olur bu şekilde size benim görümcem Gaziantep'te oldu ama ona çok güzel baktı orada sanıyorum 3 gün kaldı Gaziantep'te dienleri çıktıktan sonra da konforlu bir şekilde Ankara'ya geldiler

Sevgili Fatmakara;
Biraz ihmal ettigim islerim var, burada da pozisyonum fazla danisman gibi oldu, dagarcigimdakini paylasmayi seven bir yapim var ama dogrulugundan emin olmadan paylasim yapmamaya ozen gosteririm genelde... kimi rahatsiz olur durumdan, kimi memnun bunun dengesini kuramamaktan korkarım dogrusu, bilirkisi degilim neticede... benim isim motivasyon yuklemek, ne kadar yaptim tartisilir, her baslangicin bir sonu olduguna inanirim, o vakit geldi. Siz de bayragi arkadaslarinizdan devralip sadece basinizdan gecenleri süreç olarak paylassaniz bile ufkunu acarsiniz yeni op olmaya aday olanlarin ama urkutmeden elbette... sevgiler. 🤗🥰
Bizden yana da helal olsun,burda aynı sıkıntıları birlikte paylaşmak herşeyi çok hafifletti benim için,her şey gönlünüzce olsun

Teşekkürler😊 2 sezaryen geçirdim biri zor diğeri kolaydı yani dayanabilir miyim bilmiyorum ama başa gelen çekilir tekrar tekrar anestezi almak istemiyrm açıkcası yanımda annem olcak ve yaşadığım şehir oyüzden çok da endişelenmiyrm umarım doğru karar vermişimdir..
Ben de kombine oldum ,meme büyütme araya kaynayıp gidiyor .karın germe başlı başına zahmetli çünkü .ilk zamanlar kombine olduğum için pişman olmuştum ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum.sabır gerekiyor yani .bir de büyütme küçültmeden kolay .yapılabilir bence .ben 33. Gündeyim bu hafta çok rahat işe gelip gidiyorum.karında şişlikler olmasa normale döndüm sanki .

Ben de kombine oldum ,meme büyütme araya kaynayıp gidiyor .karın germe başlı başına zahmetli çünkü .ilk zamanlar kombine olduğum için pişman olmuştum ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum.sabır gerekiyor yani .bir de büyütme küçültmeden kolay .yapılabilir bence .ben 33. Gündeyim bu hafta çok rahat işe gelip gidiyorum.karında şişlikler olmasa normale döndüm sanki .
raporu ne kadar almalıyım sizce benim de az kaldı sayılı günler kaldı ameliyat ama sadece karın germe fakat çok hareketli benim iş yerim masada çalışmıyorum eğitimciyim 15 gün yeterli mi sizce şimdi siz profesyonel siniz ne de olsa fikir alabilirim sizden

raporu ne kadar almalıyım sizce benim de az kaldı sayılı günler kaldı ameliyat ama sadece karın germe fakat çok hareketli benim iş yerim masada çalışmıyorum eğitimciyim 15 gün yeterli mi sizce şimdi siz profesyonel siniz ne de olsa fikir alabilirim sizden
Evet çıktım dün,lakin tek başına oldukça zor bir ameliyat, yardımcı olmadan çok zor,bir kez dsha söylüyorum bünyeniz narinse çoklu ameliyat riskine girmeyin, karın germe başlı başına agir bir operasyon zaten😔 şunu açıkça ifade edeyim ki bazen ne gerek vardı bunca aciya bile diyorum😒 inşallah sonucu gorunce bu düşüncelerimden pişmanlık duyarim,birde öğretmen evinde kaldihim için sürekli insan sirkülasyonu var sanırım grip oluyorum, üstüne üstlük, zaten yetetince zordu, birde hapşırık tiksitik bittigimin resmidir 😒😩
Allah yardimciniz olsun istanbulda olsaydiniz mutlaka yaniniza gelirdim yardima inanin.bu arada benim agri kesici alerjim var 2sezeryan yaptim agri kesici kullanamadim😔😔biraz agridan enfazlada anesteziden korkuyorum takinti haline getirsim sanirim anesteziyi :KK43:
Aman dikkat edin ilac kullanin vitamin falan mumkun oldugu kadar kalabaliga girmeyin :KK43:

Isınıze bağlı. Ben sınıf öğretmeniyim diye 12.günde başladım. Ama mağdur edeceğiniz öğrenci değilse 20 gün dinlenin en az...kolay değil 🤦‍♀️

Ameliyat olan arkadaşlar ne olur su diren izleriniz ne zaman kapanmaya başladı,o konu hakkında bildi almak istiyorum, çünkü benim diren deliklerim öyle koca koca duruyor 😩 hiçbir degidiklik kapanmaya egilim yok 🤦 birde banyo yapabilirsiniz dedi dr.um bu halde banyo yaparsam içine su kacarsa enfeksiyon olmazmi? Allah'ım delircem😩

Ameliyat olan arkadaşlar ne olur su diren izleriniz ne zaman kapanmaya başladı,o konu hakkında bildi almak istiyorum, çünkü benim diren deliklerim öyle koca koca duruyor 😩 hiçbir degidiklik kapanmaya egilim yok 🤦 birde banyo yapabilirsiniz dedi dr.um bu halde banyo yaparsam içine su kacarsa enfeksiyon olmazmi? Allah'ım delircem😩
Ablamın Diren izleri bir hafta içerisinde kapandı yine de doktorunuza sorun isterseniz Beyza hanım

Bence 21 gün önemli .15. Günde işe başladım karın içinde sıvı birikti iğneyle boşalttılar.3 gün sonra tekrar işe gittim yine sıvı birikti yine boşalttılar.dinlenme şart .3 haftadan az olmaz gibi geliyor bana .tabi kişiden kişiye de değişebilir .

ben 10. Gün banyo yaptım korkumdan.diren yerleri oyuk gibi oluyor bir kaç gün sonra kabuklanıyor ama kabuk bir türlü düşmedi bende .Ben hep saçımı yıkadım ,vücudumu da parça parça yıkadım.10 gün böyle geçti.doktor yap dediyse yap ama fazla da ıslatma çıkınca da batikon ve AB Li pomad yap .ben öyle yaptım canım

ben 10. Gün banyo yaptım korkumdan.diren yerleri oyuk gibi oluyor bir kaç gün sonra kabuklanıyor ama kabuk bir türlü düşmedi bende .Ben hep saçımı yıkadım ,vücudumu da parça parça yıkadım.10 gün böyle geçti.doktor yap dediyse yap ama fazla da ıslatma çıkınca da batikon ve AB Li pomad yap .ben öyle yaptım canım
Teşekkürler dediğiniz gibi yapayim😔,burda Başka bir paylaşım da görmüştüm kadincagizindiren yerleri resm n oyuk oyuk kalmıştı,bilinc altimada o görüntü yerlesti bir panik oluyorum ki ya benimkide o şekilde kalirsa diye😩

Teşekkürler dediğiniz gibi yapayim😔,burda Başka bir paylaşım da görmüştüm kadincagizindiren yerleri resm n oyuk oyuk kalmıştı,bilinc altimada o görüntü yerlesti bir panik oluyorum ki ya benimkide o şekilde kalirsa diye😩
Aman Allah korusun olmaz inşallah.

Valla nasılım,ne yalan söyleyeyim, şuan pişmanlıkla,iyiki arasında gidip geliyorum,😒 karnımın dumduz oluşunu gotunce diyorum ki bak yillarca spor yapsan ulasamayacagin bir karnın oldu,sonra ahrilar acilar gece uyuyamamalar,tuvalete dahi gidecek halin olmayisi, dikiş yerlerinin bir uctan bir uca korkunc derece belirgin oluşu, gobek deliği deki o dikisler ,pubis bolgesinde ki 3 katı şişlik,diren deliklerinin hala kapanmamis ve sivi geliyor olmasi,her öksürük geldiginde, yada hapşırmak istediginizdeki o küçük ölüp geri gelme hissi,dahada sayardim ama psikolojinizi bozmak istemiyorum,bu sebeple ciddi anlamda bu saydiklarima hazırsanız girin ve olun,ama artilarini ve eksilerini iyi hesap yapin derim,😩 ha bundan bor kaç ay sonrada bu şekilde dusunurmuyum bilmiyorum ama şuan ki düşüncelerim bunlar;gerek varmiydi!!! Bilmem anlata biliyor muyum? Rabbim kolaylik versin bir yola çıkmışsıniz , dilediğiniz gibi oldun herşey ❤️

X