Cok fazla, ozelde buna biraz daha ekleyip ikisini de olursunuz.18.000 dediler karin germe ve meme kucultme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok fazla, ozelde buna biraz daha ekleyip ikisini de olursunuz.18.000 dediler karin germe ve meme kucultme
O hastane devlet degil vakif hastanesi, ozel gibi fiyat verir.Merhabalar ben eski uyeyim fakat sifremi unuttugum icin yeni hesap acmak zorunda kaldimOnceden diyet bolumune giriyordum diyette oldugum icin.kendim diyetle 40kilo verdim ve tabi karin ve gogus baya sarkti spor yapmama ragmen gunlerdir dusuniyorum ameliyat olmayi bezmialemde osman kelahmetogluna gittim gorustum ikisi birden olur 5saat falan surer dedi tamam dersen bikac hafta icinde yapariz dedi ama ben cok korkuyorum anesteziden
Devlet dediginiz Bezmiâlem ise, orasi devlet degil vakif hastanesi, ozel gibidir...Size baya iyi fiyat vermisler bende devletle anlastim ama baya fark var
İlginiz icin cok tesekkur ederim evet bezmialem hastanesinde fiyat aldim ondan once çapa tip fakultesine gitmistim 16bin demislerdi ama pek ısınamadim doktora oyuzden bezmialemede gittim cok istiyorum bu ay basi olucaktim ama cocuklarimin okulu oldugu icin ara tatilde dusunuyorum ve kimseye haber vermeden gidip olmayi dusunuyorum cunku kime desem hemen bana felaket senoryolarina basliyolar anlicqniz bunalima soktular beniO hastane devlet degil vakif hastanesi, ozel gibi fiyat verir.
Cok iyi anliyorum sizi, ben de cok az kisiye bahsetmistim cunku bir yil onceki kol germe operasyonumda masada kalan akraba hikayelerinden gina gelmisti... bahsettiginiz doktor kizimin hocasidir, kizim bana da orayi teklif etmisti ama ben Anadolu yakasindayim, kendi doktorumu tesadufen buldum ve memnun kaldim... hakkinizda hayirlisi olsun.İlginiz icin cok tesekkur ederim evet bezmialem hastanesinde fiyat aldim ondan once çapa tip fakultesine gitmistim 16bin demislerdi ama pek ısınamadim doktora oyuzden bezmialemede gittim cok istiyorum bu ay basi olucaktim ama cocuklarimin okulu oldugu icin ara tatilde dusunuyorum ve kimseye haber vermeden gidip olmayi dusunuyorum cunku kime desem hemen bana felaket senoryolarina basliyolar anlicqniz bunalima soktular beni
Amin cok sagolun hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.Osman beymi ben acikcasi tavsiye uzerine degil bi gidip goruseyim dedim musaitlik acisindan ilgili bi doktor ben ole hissettim en azindan peki doktor hakkinda sizden bilgi alabilirmiyim az cok hi bilginiz vardir diye dusundum amaCok iyi anliyorum sizi, ben de cok az kisiye bahsetmistim cunku bir yil onceki kol germe operasyonumda masada kalan akraba hikayelerinden gina gelmisti... bahsettiginiz doktor kizimin hocasidir, kizim bana da orayi teklif etmisti ama ben Anadolu yakasindayim, kendi doktorumu tesadufen buldum ve memnun kaldim... hakkinizda hayirlisi olsun.
Benim bir fikrim yok, kizimin okuldan hocasi sadece.Amin cok sagolun hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.Osman beymi ben acikcasi tavsiye uzerine degil bi gidip goruseyim dedim musaitlik acisindan ilgili bi doktor ben ole hissettim en azindan peki doktor hakkinda sizden bilgi alabilirmiyim az cok hi bilginiz vardir diye dusundum ama
Bu arada merakla bekleyen diğer arkadaşlarıma da iyi dilekleri için teşekkür ediyorum, bugün biraz daha iyiyim,sevgili manevi ablam Mona' nin da dedigi gibi stres bedeninizi büyük ölçüde etkiliyor, mümkün mertebe sakin kalmaya çalışın,zor bir süreç ama agri kesicilerle herşeyi kontrol altinda tutuyorlar,sadece yürümek o aşamada sizi biraz zorlayacaktır oda eğik yurumek zorunda kaldigimiz için,bu arada sezaryandan cok daha kolay atlatmasi emin olun, Allah tum ameliyat olacak arkadaşlara kolaylik versin,biran once sizlerde istediğiniz vücuda kavuşmaniz dileğiyle ❤
O söylediğinizi bir gün yolunuz Çanakkale' ye düştüğünde mutlaka yapalim, karşılıklı çayımızı,kahvemizi alip sohbetimizi edelim,her daim beklerim bütün samimiyetimle söylüyorumAnkara'da oturuyor olsaydim karsi kanepeyi de size hazirlardim bir sure daha kalip iyilesip oyle donun diye ama iste İstanbul'dayim maalesef
Sizede geçmiş olsun,vallahi şu iki operasyonu birlikte olanlara saygiyla egiliyorum,cidden cesaretinizden dolayı tebrik ederimÇok geçmiş olsun. Bende çarşamba günü meme küçültme ve karın germe oldum. Bu dönemi rahat geçiririz inşallah
Aynı şeyleri bende yaşayacağımı bildigim icin, yaşadığım şehirdeki 2 arkadaşım disinda( onlarda cocuklarimin sinif anneleri okulla ilgili bir durum oldugunda idare edebilmeleri için) kimseye soylemedim,yanima refakat icin gelen kuzenimin bile ailesinin haberi yok siki bir gizlilik içinde gerçekleşen bir operasyon oldu ama bu işi kafaya koyduysaniz cidden vazgecmeyin,harika bir karniniz oluyor, herşeye degerİlginiz icin cok tesekkur ederim evet bezmialem hastanesinde fiyat aldim ondan once çapa tip fakultesine gitmistim 16bin demislerdi ama pek ısınamadim doktora oyuzden bezmialemede gittim cok istiyorum bu ay basi olucaktim ama cocuklarimin okulu oldugu icin ara tatilde dusunuyorum ve kimseye haber vermeden gidip olmayi dusunuyorum cunku kime desem hemen bana felaket senoryolarina basliyolar anlicqniz bunalima soktular beni☺
Cok tesekkur ederim nazik davetiniz icin, kim bilir dunya kucuk bir yerde birileri kardesligin sohbetinin dibine vurur nasilsa biz Adem ile Havva'nin cocuklariyiz, fi tarihinden gelen kardesligimiz var... nasip diyelim. Cabucak iyilesin de insaallah, gonuller her bulusmayi goz gormeden de becerir nasilsa.. sevgiler.❤O söylediğinizi bir gün yolunuz Çanakkale' ye düştüğünde mutlaka yapalim, karşılıklı çayımızı,kahvemizi alip sohbetimizi edelim,her daim beklerim bütün samimiyetimle söylüyorum
Size de cok gecmis olsun, umarim sonuc yuz guldurucu olur...Çok geçmiş olsun. Bende çarşamba günü meme küçültme ve karın germe oldum. Bu dönemi rahat geçiririz inşallah
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun. Bende çarşamba günü meme küçültme ve karın germe oldum. Bu dönemi rahat geçiririz inşallah
Çok teşekkür ederim darisi, olmak isteyen tüm arkadaşlara...yanliz şunu üstüne basa basa belirteyim, yaninizda mutlaka fanila götürün zira korse etinizi tahriş edip yara yapiyor!!! Benimkisi öyle oldu, birde yürümek başlı başına eziyet,bel ağrısından ölüyorum,ve bu gece son gecem nasıl bu halde tek başıma idare edecegim kara kara onu düşünüyorum,hastanede tamam herşey ile hemşireler ilgileniyor sağolsun, öğretmen evinde cuma ya kadar nasıl başımın caresine bakicam şimdi kara kara onu düşünüyorumBeyza hanım geçmiş olsun bir an önce toparlanrsnz inşallah Sırada kim var merak ettim ?
Canım aynı şeyleri yaşadım ve anlatınca tekrar yaşar gibi oldum. Ama şuna inan zorunu atlattin ve günden güne daha iyi olacaksın yalniz kalirsan , yatagin ayağı, gardrop gibi bir yere uzun ve sağlam birşey bağla... kurdela vs gibi. Ondan yardim alarak , daha kolay doğruluyorsun. Bir de mumkun oldugu kadar yüru... inan iyi gelecek. Allah yardim etsinÇok teşekkür ederim darisi, olmak isteyen tüm arkadaşlara...yanliz şunu üstüne basa basa belirteyim, yaninizda mutlaka fanila götürün zira korse etinizi tahriş edip yara yapiyor!!! Benimkisi öyle oldu, birde yürümek başlı başına eziyet,bel ağrısından ölüyorum,ve bu gece son gecem nasıl bu halde tek başıma idare edecegim kara kara onu düşünüyorum,hastanede tamam herşey ile hemşireler ilgileniyor sağolsun, öğretmen evinde cuma ya kadar nasıl başımın caresine bakicam şimdi kara kara onu düşünüyorum
Ah bel agrisindan yuruyemiyorum, belim kopucak gibi agriyor ve nefees nefese kaliyorumbu durum ne zaman gecicek acaba en cok merak ettigim bu! Birde bu sabah kalkarken sol tarafımdaki kası fazlaca yordum sanirim o garagimda bir aci olustu sanki nefes alip verirken garc gurc ses geliyor gibi,belkide o ses korseden geliyor bilmiyorum kafayi yemek uzereyim sanırımCanım aynı şeyleri yaşadım ve anlatınca tekrar yaşar gibi oldum. Ama şuna inan zorunu atlattin ve günden güne daha iyi olacaksın yalniz kalirsan , yatagin ayağı, gardrop gibi bir yere uzun ve sağlam birşey bağla... kurdela vs gibi. Ondan yardim alarak , daha kolay doğruluyorsun. Bir de mumkun oldugu kadar yüru... inan iyi gelecek. Allah yardim etsin