Kizlar merhaba şifremi kaybettiğim için giremedim bi süre ve karın germe sonrası tam 3 ay oldu bana yazanlara olabildiğince geri döndüm resim eklemedim hiç şunu söyleyebilirim 3. Ay tamamen normal bi hayattayım çok şükür. Ilk ay sonrası yürüyüşler yaptım . Ilk zamanlar yatmak kalkmak dik yürümek ilk 10/15 gün oldukça sıkıntılıydı ama sonra iyiki diyorsunuz hergecen gün çünkü daha hızlı iyileşme oluyor ve hiç ummadığım biranda tamamen dimdik oldum . Evi temizliyorum yürüyorum koşuyorum spor yapıyorum ağırlık kaldırmadım ağır şeyler kaldirmamaya dikkat ettim herkesin ağrı eşiği farklı benim çok acı çekebilen insan olmama rağmen çok şükür gayet iyiydi tabiki herşey bi süreç. Kendi vücudunuzu tanımanız ideal kilonuz kaç kili verdiğimiz ne kadar deri gittiği yağ alınıp alınmadığı kas dikimi herşey bir zincir olmak isteyen arkadaşlar bi karar verin ve sonunda doğru bi karar olacaktır sizin için aynaya baktığınızda ki mutluluk çok daha güzel oluyor. Ben birsürü özel doktorla görüştüm milyarlar gidiyor ve burdan bi kaç arkadaş vesilesiyle devlet hastanesinde görüşüp oldum . Ben memnunum kendi arkadaşıma da vesile oldum olacak. Sağlık önemli içimize sinmesi önemli istediğimiz sonuca kavuşmak önemli bunlar eşittir sadece çok büyük miktarda milyarlar ödemek değil olmamalida umarım içinize aklınıza ve kalbinize sinen doktorları bulursunuz ben şimdi aynı doktora iç bacak ameliyatı olacağım bu süreci de buradan yazacağım herkese iyi akşamlar (ameliyat öncesi gunlerim olduğu için geri donemeyebilirim bi süre sonrasında yine burdan anlatmak için en kısa sürede yazacağım
inşallah herşey yolunda gider artık kızımla bende bikini şort giymek istiyorum