Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok guzel gecti Allaha sukur, uzun surdugu icin anesteziyi gec atiyorsunuz yazamadim o yuzden. Surekli agri kesici verdikleri icin hic agri hissetmedim diyebilirim, sadece memede yanmalar hissettim agri kesicinin etkisi gecip yenisi verilene kadar. Bana gore korkulacak yani yok. Anesteziden de guzel ayildim. Hic korkmayin inceldiginizi hafiflediginizi hissediyorsunuz bu da cok guzel. Ellerim cok sisti nedebse zor yaziyorum eve gecince yazmaya devam ederim. Size de kolaylik diliyorum.
Ahh çok geçmiş su zor kısmı atlattiniz ne güzel ☺️ biran önce sagliginiza kavuşun insallah,ama bu donemde bizleri unutmayin ne olur,eski üyeler kaybolup gidiyor sayfadan dilenciye döndük resmen resim bilgi dilenmekten lutfen siz bu konuda bize karşı anlayışlı davranin,valla ahdim var bi ameliyat olayim,boy boy resim yayinlicam soran herksese😒zira bu konudan cok muzdariptik...

Ahh çok geçmiş su zor kısmı atlattiniz ne güzel ☺️ biran önce sagliginiza kavuşun insallah,ama bu donemde bizleri unutmayin ne olur,eski üyeler kaybolup gidiyor sayfadan dilenciye döndük resmen resim bilgi dilenmekten lutfen siz bu konuda bize karşı anlayışlı davranin,valla ahdim var bi ameliyat olayim,boy boy resim yayinlicam soran herksese😒zira bu konudan cok muzdariptik...
Benim iki gun sonra komplikasyon oldu viral bi sey dedi dr, cok ateslendim ve eve ciksam da agrilar devam ediyor. Buraya yazarken zorlaniyorum beni bir sure mazur gorun, akciger filmi cekildi iki tane antibiyotik yazildi, ameliyat oncesi de vardi genizde akinti o zaman da kullanmistim. Iyice iyilesmeden ameliyat olmayin lutfen.

Benim iki gun sonra komplikasyon oldu viral bi sey dedi dr, cok ateslendim ve eve ciksam da agrilar devam ediyor. Buraya yazarken zorlaniyorum beni bir sure mazur gorun, akciger filmi cekildi iki tane antibiyotik yazildi, ameliyat oncesi de vardi genizde akinti o zaman da kullanmistim. Iyice iyilesmeden ameliyat olmayin lutfen.
Çok geçmiş olsun😳 korktum açıkçası ertelesem mi acaba bu yil diye gecirmiyor değilim içimden 😔 çünkü zatürre zaten başlı başına agir bir hastalik o mikrobu tam atmadan o ameliyati olmak ciddi risk almak olacak, herkes cildirdinmi diyor😒 şimdi sizde böyle soyleyince bir kez daha dusunmedim degil 😳 tekrar çok geçmiş olsun umarim biran önce sagliginiza kavusursunuz

Çok geçmiş olsun😳 korktum açıkçası ertelesem mi acaba bu yil diye gecirmiyor değilim içimden 😔 çünkü zatürre zaten başlı başına agir bir hastalik o mikrobu tam atmadan o ameliyati olmak ciddi risk almak olacak, herkes cildirdinmi diyor😒 şimdi sizde böyle soyleyince bir kez daha dusunmedim degil 😳 tekrar çok geçmiş olsun umarim biran önce sagliginiza kavusursunuz
Kesinlikle erteleyin benimki sadece geniz akintisiydi cok ateslendim, zaturre Rabbim korusun cok agir bir vaka durumu. Lutfen once saglik sonra guzellik.

Bugun 8.gunum doldu arkdaslar..2 gundur yemegimi yapip azda olsa evin temizligini camasir islerini filan halledebiliyorum..fakat disari cikip gezebilecek durumda degilim😊

Bugun 8.gunum doldu arkdaslar..2 gundur yemegimi yapip azda olsa evin temizligini camasir islerini filan halledebiliyorum..fakat disari cikip gezebilecek durumda degilim😊
harikasiniz masaallah ❤ benim de bugun haftasi oldu, aslinda agrilarimdan cok yasadigim komplikasyon yani atesli viral hastalik beni yordu ama dun ilk kontrol icin klinige gittim. Doktor, her sey harika dedi, boy aynasinda baktim odem haric guzel gorunuyordu... cildim cok hassas bantlari cikartirken onceki kol germede de yasadigim bi sey bül oldu ve dikisin ucundaki cilt bas parmagimin tirnagi kadar acildi. Cok narin cildiniz var dedi doktor. Simdi sizi de uyarayim bazi kisiler benim yatkin olabilir bül'e korsrnizin altindan mutlaka %100 pamuk bir fanila giyin. Valla goguslerimin ucu bantli oldugu icin cok algilayamadim ama karin ile pubis arasini iyi ve olcusunde yerlestirmis gorunuyor. Ben bu tarz konularda erken konusmaktan korkarim, hele bir odemi atayim uzerinden 2 ay gecsin ondan sonra belli olacak... benden haber bekleyenlere de yazmis olayim bu yorumun altina... henuz kombin ameliyat oldugum, ve cok ateslendigim, genc de olmadigim icin kalkip oyle is guc yapamiyorum ama dun ocagin basinda oturarak yemek yaptim sukur 🙂 sevgiler, ameliyat olmus ve olacak herkese 🌹😊

Not: Bül nedir diyen, google efendiye yazip bir resimler kismindan baksin, yaniniza bir bilgi kalsin dostlar 😊

Bende ayni beklenti içindeyim,keske ameliyat olmus arkadaslar oncesi ve sonrasini ozelden paylaşsalar ne güzel cesaret olurdu bizede,en azindan neyle kaesilasacagimiz konusunda bir fikrimiz olurdu
Selamlar Beyza hanım,bende 1 yıl önce Ozan beye karın germe ameliyatı oldum,bende onun için başka bir şehirden Ankara’ya gittim.

Kizlar, kendimi ameliyattan sonra en huzurlu ve saglikli hissettigim gece ve gunu yasiyorum. Agrilarim bitti, atesim dustu ve ilaclarim bitti. Sadece korse cok sıkıp tahris edip yara yapiyor eger cildiniz hassassa lutfen fanila giymeyi ihmal etmeyin. Biraz acik yaralarim oldu benim de onun disinda simdilik iyiyim. Odem icin de ananas yemekle kalmayin kabuklarini da iyice yikayip suyla haslayip suyunu icin acayip odem atiyor. Sevgiler hepinize.

Slm canlar benimde bugun 12.gundeyim ve karnim acayip şiş, 5 aylik hamile gibiyim😃
Demek ki odem atici bir sry kullanmamissiniz, hemen ananas yiyip kabuklarini haslayip suyunu iciyorsunuz 🙂 benimki oyle degil sukur ama yine de az da olsa var. Zamanla gidecek odem ve sekle girecek vucut...

Kizlar, kendimi ameliyattan sonra en huzurlu ve saglikli hissettigim gece ve gunu yasiyorum. Agrilarim bitti, atesim dustu ve ilaclarim bitti. Sadece korse cok sıkıp tahris edip yara yapiyor eger cildiniz hassassa lutfen fanila giymeyi ihmal etmeyin. Biraz acik yaralarim oldu benim de onun disinda simdilik iyiyim. Odem icin de ananas yemekle kalmayin kabuklarini da iyice yikayip suyla haslayip suyunu icin acayip odem atiyor. Sevgiler hepinize.
Cok sevindim adınıza, bugun icimden gecirdim sizi nasıl oldu acaba diye, şayet si, yazmamis olsaydiniz ozelden ben size mesaj atacaktim ☺️ bu kadar olur. Gerçekten sevindim, demek ki en zor bir hafta on gün arasi oyle sartlandirayim kendimi ☺️

X