harikasiniz masaallah ❤ benim de bugun haftasi oldu, aslinda agrilarimdan cok yasadigim komplikasyon yani atesli viral hastalik beni yordu ama dun ilk kontrol icin klinige gittim. Doktor, her sey harika dedi, boy aynasinda baktim odem haric guzel gorunuyordu... cildim cok hassas bantlari cikartirken onceki kol germede de yasadigim bi sey bül oldu ve dikisin ucundaki cilt bas parmagimin tirnagi kadar acildi. Cok narin cildiniz var dedi doktor. Simdi sizi de uyarayim bazi kisiler benim yatkin olabilir bül'e korsrnizin altindan mutlaka %100 pamuk bir fanila giyin. Valla goguslerimin ucu bantli oldugu icin cok algilayamadim ama karin ile pubis arasini iyi ve olcusunde yerlestirmis gorunuyor. Ben bu tarz konularda erken konusmaktan korkarim, hele bir odemi atayim uzerinden 2 ay gecsin ondan sonra belli olacak... benden haber bekleyenlere de yazmis olayim bu yorumun altina... henuz kombin ameliyat oldugum, ve cok ateslendigim, genc de olmadigim icin kalkip oyle is guc yapamiyorum ama dun ocagin basinda oturarak yemek yaptim sukur
sevgiler, ameliyat olmus ve olacak herkese
❤
Not: Bül nedir diyen, google efendiye yazip bir resimler kismindan baksin, yaniniza bir bilgi kalsin dostlar