Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyat olmuş arkadaşlar doktor tafsiyesinde buluna bilirmi lütfen göbek fıtığı ve karın gerdirme ameliyatı için yardım edin lütfennn :)
Ben iki gün önce fikret celik e ameliyat oldum ve inanılmaz memnunum agrım sızım çok az henüz göremedim ama meme kucultme dikleştirme ve karin germe oldum ayrıca fıtıkları da halletmiş uzun bir iyileşme süreci var sanırım önünde ama dr şiddetle tavsiye ederim

Geçmiş olsun :) ameliyatın çok yeni kullandığınız korse nasıl ? Aşırı dar olursa yaralarınız taze canınızı yakabilir diye düşündüm
Yamuna nin victorya modeli baya celik korse ama dediginiz gibi Henüz cok yeni 😞 sabır etmek gerçekten zor bu süreçte 🤦🏼‍♀️ Hersey olsun bitsin hemen sonuca ulaşalım diye bekliyoruz ama malesef zaman gerekiyor!

Tekrar merhaba, ben 2 ay önce karın germe-liposuction ve göğüs büyütme ameliyatı olmuştum. Bazılarınız bilir mide kısmında sonradan oluşan bir şişlik vardı, ve bgn genel cerrah ile görüştüm. Malesef dikişlerim gevşemiş ve yeni fıtıklarım var. Doktorun söylediğine göre kaslar o kdr mahvolmuş ki estetik operasyon ile yapılan dikişler asla yeterli olmazmış ki olmadı da. Kaslar arasına yama konulması gerekiyormuş ve çok zorlu bi ameliyatmış. Çok rahatsız etmiyorsa yaptırma derim dedi doktor. Ben de yaşadığım onca acı ve harcadığım onca parayla ve sonuçtan mutsuzluğumla kalakaldım. Bu ameliyatı yaptıracak olanlar lütfen öncesinde hangi doktor yapar bu kontrolü bilmiyorum ama kaslarının durumuna baktırsınlar. Boşu boşuna çekilen onca eziyet ve şu anki psikolojik bunalım 😭😭👎👎

Yamuna nin victorya modeli baya celik korse ama dediginiz gibi Henüz cok yeni 😞 sabır etmek gerçekten zor bu süreçte 🤦🏼‍♀️ Hersey olsun bitsin hemen sonuca ulaşalım diye bekliyoruz ama malesef zaman gerekiyor!
Yarın tam bir ay olucak benim ameliyat olalı sabır sabır sabır canım hemen geçmiyor bu operasyonun süreci çok uzun.ve korse konusunda dr danışmadan almanızı tavsiye etmem

Tekrar merhaba, ben 2 ay önce karın germe-liposuction ve göğüs büyütme ameliyatı olmuştum. Bazılarınız bilir mide kısmında sonradan oluşan bir şişlik vardı, ve bgn genel cerrah ile görüştüm. Malesef dikişlerim gevşemiş ve yeni fıtıklarım var. Doktorun söylediğine göre kaslar o kdr mahvolmuş ki estetik operasyon ile yapılan dikişler asla yeterli olmazmış ki olmadı da. Kaslar arasına yama konulması gerekiyormuş ve çok zorlu bi ameliyatmış. Çok rahatsız etmiyorsa yaptırma derim dedi doktor. Ben de yaşadığım onca acı ve harcadığım onca parayla ve sonuçtan mutsuzluğumla kalakaldım. Bu ameliyatı yaptıracak olanlar lütfen öncesinde hangi doktor yapar bu kontrolü bilmiyorum ama kaslarının durumuna baktırsınlar. Boşu boşuna çekilen onca eziyet ve şu anki psikolojik bunalım 😭😭👎👎
[/

Evet sistem güncellendi salı günü dr gitcektiniz bayadır sessizdi buralar haberleşemedik.gerçekten psikolojik durumun için çok üzüldüm ama üzme kendini.tekrar operasyon olmayı düşünüyormusun? Dr tavsiye etmemiş ben senin fotoğraflarını hatırlıyorum hafif şişliğin vardı ama bu kadar ağrılı bir operasyonsa tekrar tekrar düşün ve üzme kendini

Acaba birkaç doktor görüşü daha mı alsan ? Zor bir operasyonla değil de sporla veya başka bilmediğimiz yöntemlerle halledilebilecek bişeydir belki de.

Spor yaptığım vakit karın iç basıncı artacağı için daha da tehlike oluşturabileceğini söyledi doktor. Aman valla moralmen bittim, ne yapacağımı bilemez durumdayım, karın alt bölgesinde de şişlik var, oradan da yağ alınmamış. Hem karın hem meme revizyonuna ihtiyaç var, hem de kapsamlı bir Fıtık ameliyatına 😵 bari birazcık sefasını sürseydim 🤧🤧

Spor yaptığım vakit karın iç basıncı artacağı için daha da tehlike oluşturabileceğini söyledi doktor. Aman valla moralmen bittim, ne yapacağımı bilemez durumdayım, karın alt bölgesinde de şişlik var, oradan da yağ alınmamış. Hem karın hem meme revizyonuna ihtiyaç var, hem de kapsamlı bir Fıtık ameliyatına 😵 bari birazcık sefasını sürseydim 🤧🤧
Çok üzüldüm bende senin adına ama yine de bir başka doktorun daha görüşünü al bence. Karın germe yi nerde yaptırmıştın özelde mi ?

Seahorse55 Seahorse55 karın alt bölgesinde şişlik war demişsiniz siz tam karın germe olmadınız mı ? Oraya zaten karnı gerdikleri için fazla deriyi alıyorlar benim tam karın germem war fazla sarkıl deriyi yağı aldılar

Ben de 26 subat oldum ameliyat, bir sorum olacakti dikişleriniz ne durumda ne zaman bu dikisler iyileşecek 🤦🏼‍♀️
Benim korsede sıkmıyor! Bende yamuna korse var ama cesaret edemedim henuz 8 gün oldu 🤦🏼‍♀️
Merhaba benimde bugun 5. Günüm fakat yeni üye oldum kimsenin durumunu göremiyorum resim paylaşmak istiyorum fakat cesaret edemedim bana yardımcı olabilirmisiniz doktorum fikret celik tam karin germe ve meme kucultme dikleştirme oldum Bugün 5.gün banyo ıznim geldi ama çok korkuyorum yarın yapicam yardımlarınızı bekliyorum

X