- 28 Mayıs 2016
- 56
- 19
Yarın 2 ay oluyor, salı günü de genel cerraha gidicem. Of yabu kadar kısa sürede oluşuyormu ya daha ameliyat olalı ne kdar oldu.umarım değildir canım.ne zaman gitceksin genel cerrah;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 2 ay oluyor, salı günü de genel cerraha gidicem. Of yabu kadar kısa sürede oluşuyormu ya daha ameliyat olalı ne kdar oldu.umarım değildir canım.ne zaman gitceksin genel cerrah;(
Belki operasyonluk birşey değildir hemen karamsarlığa kapılmaYarın 2 ay oluyor, salı günü de genel cerraha gidicem. Of ya
Valla görüntü hiç öyle göstermiyor, dün doktoruma resimlerimi atınca acil çağırdı zaten, her ne ise o bölgede bi sorun olduğu kesinBelki operasyonluk birşey değildir hemen karamsarlığa kapılma
;(Valla görüntü hiç öyle göstermiyor, dün doktoruma resimlerimi atınca acil çağırdı zaten, her ne ise o bölgede bi sorun olduğu kesin
Tüm kalbimle bir sorun olmamasını diliyorum cnm. Eğer bir sorum varsa da en kolay şekilde halletmeni dilerim tabi ki.Valla görüntü hiç öyle göstermiyor, dün doktoruma resimlerimi atınca acil çağırdı zaten, her ne ise o bölgede bi sorun olduğu kesin
Çok teşekkür ederim, inşallahTüm kalbimle bir sorun olmamasını diliyorum cnm. Eğer bir sorum varsa da en kolay şekilde halletmeni dilerim tabi ki.
Özelden atayım
evet :) fotolarımızda kayıp.!bizde çözmeye çalışıyoruzaaa forum değişti mi kızlar ?
Ayenen yok olmuşevet :) fotolarımızda kayıp.!bizde çözmeye çalışıyoruz
Hayır hala albümüm görünmüyor.Arkadaşlar bu nasıl bir sistem ya alışamadım hâlen albüme girebiliyormusunuz?
Iptal edilmiş galibaHayır hala albümüm görünmüyor.
Evet sistemden sanırım burası baya bi sakinleşti
@melse evet melse teşekkürler,ödemler dışında iyi sayılırım,yorgunluk hiç gelmiyor,geçen hafta sporda yordum biraz galiba yine eğik oldum karnım kasıldı baya.sen nasılsın?başladın mı spora?
Melse bana yürüyüşü hep serbest bıraktı,hala sadece tempolu yürüyorum.
Y Yazduru hayır başlayamadım spora fırsatım olmadı bi türlü daha inş bu hafta istiyorum. Seninde göbek deliği etrafında şişlik warmı ? Benim war bugün asistana sordum ödem dedi artık spora başlayıp mekik filan çekin karın kaslarınız güçlensin ödemleri kolay atarsınız dedi o yüzden spora bir an önce başlamam gerekiyor@melse evet melse teşekkürler,ödemler dışında iyi sayılırım,yorgunluk hiç gelmiyor,geçen hafta sporda yordum biraz galiba yine eğik oldum karnım kasıldı baya.sen nasılsın?başladın mı spora?