Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Y Yazduru hayır başlayamadım spora fırsatım olmadı bi türlü daha inş bu hafta istiyorum. Seninde göbek deliği etrafında şişlik warmı ? Benim war bugün asistana sordum ödem dedi artık spora başlayıp mekik filan çekin karın kaslarınız güçlensin ödemleri kolay atarsınız dedi o yüzden spora bir an önce başlamam gerekiyor
Ne sorsak tüm sorularımızın cevabı ödem 🤦🏻‍♀️ Kaç ayda geçiyomuş ödemler tam olarak acaba ?

Y Yazduru hayır başlayamadım spora fırsatım olmadı bi türlü daha inş bu hafta istiyorum. Seninde göbek deliği etrafında şişlik warmı ? Benim war bugün asistana sordum ödem dedi artık spora başlayıp mekik filan çekin karın kaslarınız güçlensin ödemleri kolay atarsınız dedi o yüzden spora bir an önce başlamam gerekiyor
Valla melse mekik falan zor görünüyor diyim yani biraz eliptik yapayım dedim eğildim yine karnım kasıldı dik yürüyemedim o gün, bana mekik ve ağırlıklı cardio karın falan zor gibi.yapamıyorum şu an.

Valla melse mekik falan zor görünüyor diyim yani biraz eliptik yapayım dedim eğildim yine karnım kasıldı dik yürüyemedim o gün, bana mekik ve ağırlıklı cardio karın falan zor gibi.yapamıyorum şu an.
Y Yazduru peki göbek deliğinin etrafı şişmi ?
Ben bu Perşembe başlıyorum hoca tuttum kendime yanlış hareketler yapmıyım diye

Kopçalı korseler sıkmıyor hiç ben aldım ama hiç memnun kalmadım takmadımda o yüzden,kuşak gibi olanları öneririm.çok memnundum.sıkmıyorsa takmayın bence.doktorunuza bir sorun isterseniz.
Kuşak gibi olan nasıl acaba dr fitto balenli korse aldım ama 3 saatten fazla takmayın diyor :KK43:

Kopçalı korseler sıkmıyor hiç ben aldım ama hiç memnun kalmadım takmadımda o yüzden,kuşak gibi olanları öneririm.çok memnundum.sıkmıyorsa takmayın bence.doktorunuza bir sorun isterseniz.
benimki kuşak gibi ilk gün dr bunu taktı onunla devam et dedi.çok rahat kendine göre sıkılığını ayarlıyosun.ama bir kişiye ihtiyacınoluyor Korseyi açıp kapattıpın zaman

Benim korsem de eskisi kadar sıkmıyor sanki esnedi gibi. Yamuna korse kullanan oldu mu hiç acaba ? Ondan mı alsam diye düşündüm.

Benim korsede sıkmıyor! Bende yamuna korse var ama cesaret edemedim henuz 8 gün oldu 🤦🏼‍♀️
Geçmiş olsun yamuna korse dediğiniz çok aşırı sıkıyorsa daha yaralarınız çok taze
kullandığım korseyi yıkamak için evde normal zamanda kullandığım korseyi giydim bir iki saat çok aşırı sıkı bi korse ve beni inanılmaz rahatsız etti göbek deliği kısmı birleşti zannettim 😂 aşırı sıkmasıda iyi değil zaten çok uzun zaman kullandığımız için birde çok dar olunca rahatsız eder bence.korse alcaksan cırt cırtlılara bak tavsiye ederim istediğin zaman kemiklerin kırılana kadar sıkabiliyosun çok sıkılınca gevşetirsin canım😁 daha sonrada kullanabilirim tarzı bakıyorsanız onun için birşey diyemem tabiki.

X