Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sorsak tüm sorularımızın cevabı ödem Kaç ayda geçiyomuş ödemler tam olarak acaba ?Y Yazduru hayır başlayamadım spora fırsatım olmadı bi türlü daha inş bu hafta istiyorum. Seninde göbek deliği etrafında şişlik warmı ? Benim war bugün asistana sordum ödem dedi artık spora başlayıp mekik filan çekin karın kaslarınız güçlensin ödemleri kolay atarsınız dedi o yüzden spora bir an önce başlamam gerekiyor
Valla melse mekik falan zor görünüyor diyim yani biraz eliptik yapayım dedim eğildim yine karnım kasıldı dik yürüyemedim o gün, bana mekik ve ağırlıklı cardio karın falan zor gibi.yapamıyorum şu an.Y Yazduru hayır başlayamadım spora fırsatım olmadı bi türlü daha inş bu hafta istiyorum. Seninde göbek deliği etrafında şişlik warmı ? Benim war bugün asistana sordum ödem dedi artık spora başlayıp mekik filan çekin karın kaslarınız güçlensin ödemleri kolay atarsınız dedi o yüzden spora bir an önce başlamam gerekiyor
Y Yazduru peki göbek deliğinin etrafı şişmi ?Valla melse mekik falan zor görünüyor diyim yani biraz eliptik yapayım dedim eğildim yine karnım kasıldı dik yürüyemedim o gün, bana mekik ve ağırlıklı cardio karın falan zor gibi.yapamıyorum şu an.
Kopçalı korseler sıkmıyor hiç ben aldım ama hiç memnun kalmadım takmadımda o yüzden,kuşak gibi olanları öneririm.çok memnundum.sıkmıyorsa takmayın bence.doktorunuza bir sorun isterseniz.Bayanlar korsesi bol gelen var mı sanki bu korse artık sıkmıyor
Kuşak gibi olan nasıl acaba dr fitto balenli korse aldım ama 3 saatten fazla takmayın diyorKopçalı korseler sıkmıyor hiç ben aldım ama hiç memnun kalmadım takmadımda o yüzden,kuşak gibi olanları öneririm.çok memnundum.sıkmıyorsa takmayın bence.doktorunuza bir sorun isterseniz.
Korseler zamanla biraz esneme yapıyor birde senin şişliklerin iniyordur.çünki benimki sarmalı şişken daha öne geliyorBayanlar korsesi bol gelen var mı sanki bu korse artık sıkmıyor
benimki kuşak gibi ilk gün dr bunu taktı onunla devam et dedi.çok rahat kendine göre sıkılığını ayarlıyosun.ama bir kişiye ihtiyacınoluyor Korseyi açıp kapattıpın zamanKopçalı korseler sıkmıyor hiç ben aldım ama hiç memnun kalmadım takmadımda o yüzden,kuşak gibi olanları öneririm.çok memnundum.sıkmıyorsa takmayın bence.doktorunuza bir sorun isterseniz.
Kuşak gibi sarmalı yani yapışkanlı,cırt cırtlı karın korsesi yazarsan çıkar.aynen ödemlerin iniyordur.ama kuşak korseyi ödem inse bile sen sıkabiliyorsun.Kuşak gibi olan nasıl acaba dr fitto balenli korse aldım ama 3 saatten fazla takmayın diyor
Bende yamuna gibi ama markası dr fitto dan aldım taktım baya sıkıyor rahat edemedim yine sabahları 3-4 saat takıyorum ama tüm gün kullanılacak bir korse değilBenim korsem de eskisi kadar sıkmıyor sanki esnedi gibi. Yamuna korse kullanan oldu mu hiç acaba ? Ondan mı alsam diye düşündüm.
Senin ameliyat olalı ne kadar olmuştu cnm ?Bende yamuna gibi ama markası dr fitto dan aldım taktım baya sıkıyor rahat edemedim yine sabahları 3-4 saat takıyorum ama tüm gün kullanılacak bir korse değil
Benim korsede sıkmıyor! Bende yamuna korse var ama cesaret edemedim henuz 8 gün olduBenim korsem de eskisi kadar sıkmıyor sanki esnedi gibi. Yamuna korse kullanan oldu mu hiç acaba ? Ondan mı alsam diye düşündüm.
Geçmiş olsun yamuna korse dediğiniz çok aşırı sıkıyorsa daha yaralarınız çok tazeBenim korsede sıkmıyor! Bende yamuna korse var ama cesaret edemedim henuz 8 gün oldu
kullandığım korseyi yıkamak için evde normal zamanda kullandığım korseyi giydim bir iki saat çok aşırı sıkı bi korse ve beni inanılmaz rahatsız etti göbek deliği kısmı birleşti zannettim aşırı sıkmasıda iyi değil zaten çok uzun zaman kullandığımız için birde çok dar olunca rahatsız eder bence.korse alcaksan cırt cırtlılara bak tavsiye ederim istediğin zaman kemiklerin kırılana kadar sıkabiliyosun çok sıkılınca gevşetirsin canım daha sonrada kullanabilirim tarzı bakıyorsanız onun için birşey diyemem tabiki.ozgurozgur 35 gün oldu canım
Geçmiş olsun :) ameliyatın çok yeni kullandığınız korse nasıl ? Aşırı dar olursa yaralarınız taze canınızı yakabilir diye düşündümBenim korsede sıkmıyor! Bende yamuna korse var ama cesaret edemedim henuz 8 gün oldu