Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben henüz dikişlerimi görmedim üzerinde kağıt yapışık altından ne çıkıcak bilmiyorum.kağıdın üzerini batikonluyoruz.
Gri renk olana kadar bende sabırla bekliyorum Her vücut farklı tabii bende yer yer mor renk oldu. Dren yerlerim bile koyu hala iz kremi vs kullandım bakalım lazer araştıracağım.

Benim 8 ay oldu ve hâlâ bombeli spor yaptığım halde.doktorum karin kasların cok yumusakti ben diktim ama senin mekik cekip onlari kuvvetlendirmen gerekli dedi.bu durumdada organlar öne dogru yerlesiyor.onlar sikilastikca organlar geri cekilir dedi.cunku benimki sabah kalktigimdada tam duz degil.aksama kadarda daha belirgin oluyor.bende spor yapıyorum fakat kaslarim belirgin dikildi diye cok karin çalışmadım .simdi hergun mekik cekiyorum.bakalim duzelecekmi.eski arkadaslardan boyle bisey yasayan oldumu?

Ben hiç iki kat korse kullanmadım. Tek kat göğüs altına kadar çıtçıtlı korse var. 1saat kadar araba kullandım sabah ve şu an inanılmaz uyuştu tüm karnım belim. Çok tuhaf bir his. Çok Oturmaktan oldu bence.

Bu iki korse üstüste 6 hafta minimum kullandım. Uyandığımda üstümde bunlar vardı. Açık renkli olan 2 kat gibi göbeği epey sıkıyor. Kas veya agrı hiçbirşey hissetmiyordum. Oldukça koruyucu yataktan kalkarken otururken vs

Siyah olanın bacak kısmı olmayanı benim kullandığım. Diğerini hiç vermedi doktor. Neden acaba ?

Benimde şu krem korsenin çıtçıtsozo cırt cırtlı sarıp sarmalıyoz çok sıkı ve kolay kullanımı

Diğer ameliyat olan arkadaşlar bu bombeli şiş görüntü hepinizde oldumu korseyi çıkarınca?mide bölgemdede oluyor bazen şiş görüntü.

Diğer ameliyat olan arkadaşlar bu bombeli şiş görüntü hepinizde oldumu korseyi çıkarınca?mide bölgemdede oluyor bazen şiş görüntü.
Ameliyatınızın kaçıncı günündesiniz? Benim korsemi doktorum 3.haftadan sonra çıkarttırdı. Sonrasında o bombeli görüntüler oluşmaya başladı. 52.günümdeyim mide bölgesi çok şiş ve çok rahatsızım, başka bir doktora daha göründüm, ya yeterince yağ alınmamış o bölgeden ya da dikişler gevşemiş dedi :,(

Bende 50 gün civarındayım.ama benim sadece yanlarıma lipo yapıldı,zaten öncesindede kilolu ve yağlı değildim.kas onarımı yapıldığı içinde şişlik olabilir diyorlar.izlerim sizi sizde beni izlerseniz fotolarınızı görebilirim.

Ben korseyi 6 hafta kullandım.

Fotom yok henüz nasıl konulduğunu da bilmiyorum, araştırıp yüklerim:/

Fotoğraf ekledim öncesi-sonrası halini. 3-4 tane de fıtık temizlemiş doktorum, şimdi de çekip şişliğin fotosunu koyucam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…