Gri renk olana kadar bende sabırla bekliyorumben henüz dikişlerimi görmedim üzerinde kağıt yapışık altından ne çıkıcak bilmiyorum.kağıdın üzerini batikonluyoruz.
zamanla yok gibi oluyor sezeryan dikişim resmen silikti benim.biraz daha zamanGri renk olana kadar bende sabırla bekliyorumHer vücut farklı tabii bende yer yer mor renk oldu. Dren yerlerim bile koyu hala iz kremi vs kullandım bakalım lazer araştıracağım.
Benim 8 ay oldu ve hâlâ bombeli spor yaptığım halde.doktorum karin kasların cok yumusakti ben diktim ama senin mekik cekip onlari kuvvetlendirmen gerekli dedi.bu durumdada organlar öne dogru yerlesiyor.onlar sikilastikca organlar geri cekilir dedi.cunku benimki sabah kalktigimdada tam duz degil.aksama kadarda daha belirgin oluyor.bende spor yapıyorum fakat kaslarim belirgin dikildi diye cok karin çalışmadım .simdi hergun mekik cekiyorum.bakalim duzelecekmi.eski arkadaslardan boyle bisey yasayan oldumu?Benim neredeyse 6 ay olacak işlem sonrası o bombelik hala devam. Sabahları düz öğleden sonra şiş spor diyet hepsine acayip dikkat ettiğim halde . İlk 6 ay doktorum normal demişti bakalım bence oturmasi vs daha uzun sürüyor.
Ben hiç iki kat korse kullanmadım. Tek kat göğüs altına kadar çıtçıtlı korse var. 1saat kadar araba kullandım sabah ve şu an inanılmaz uyuştu tüm karnım belim. Çok tuhaf bir his. Çok Oturmaktan oldu bence.Bende ilk araç kullanınca karnımda deprem oluyor gibi bir his olmuştu. Rampalar vs yavaş ve sakin kullanmak lazım. 1 ay sonra hatta aslında 6 hafta sonra hersey normale dönmeye başlıyor. 2.kat korse epey koruyor birde kayması düzeltmesi olmasa
Bu iki korse üstüste 6 hafta minimum kullandım. Uyandığımda üstümde bunlar vardı. Açık renkli olan 2 kat gibi göbeği epey sıkıyor. Kas veya agrı hiçbirşey hissetmiyordum. Oldukça koruyucu yataktan kalkarken otururken vsBen hiç iki kat korse kullanmadım. Tek kat göğüs altına kadar çıtçıtlı korse var. 1saat kadar araba kullandım sabah ve şu an inanılmaz uyuştu tüm karnım belim. Çok tuhaf bir his. Çok Oturmaktan oldu bence.
Siyah olanın bacak kısmı olmayanı benim kullandığım. Diğerini hiç vermedi doktor. Neden acaba ?Eki Görüntüle 2238464
Bu iki korse üstüste 6 hafta minimum kullandım. Uyandığımda üstümde bunlar vardı. Açık renkli olan 2 kat gibi göbeği epey sıkıyor. Kas veya agrı hiçbirşey hissetmiyordum. Oldukça koruyucu yataktan kalkarken otururken vs
Doktorum dermatix si diye bi krem önerdi, onu kullanıyorumArkadaşlar dikiş izinize krem ne sürüyosunuz ? Bana fusidin verdi doktor.
Benimde şu krem korsenin çıtçıtsozo cırt cırtlı sarıp sarmalıyoz çok sıkı ve kolay kullanımıEki Görüntüle 2238464
Bu iki korse üstüste 6 hafta minimum kullandım. Uyandığımda üstümde bunlar vardı. Açık renkli olan 2 kat gibi göbeği epey sıkıyor. Kas veya agrı hiçbirşey hissetmiyordum. Oldukça koruyucu yataktan kalkarken otururken vs
Bende onu kullandım,çok memnundum.Benimde şu krem korsenin çıtçıtsozo cırt cırtlı sarıp sarmalıyoz çok sıkı ve kolay kullanımı
Siyah olanın bacak kısmı olmayanı benim kullandığım. Diğerini hiç vermedi doktor. Neden acaba ?
Ameliyatınızın kaçıncı günündesiniz? Benim korsemi doktorum 3.haftadan sonra çıkarttırdı. Sonrasında o bombeli görüntüler oluşmaya başladı. 52.günümdeyim mide bölgesi çok şiş ve çok rahatsızım, başka bir doktora daha göründüm, ya yeterince yağ alınmamış o bölgeden ya da dikişler gevşemiş dedi :,(Diğer ameliyat olan arkadaşlar bu bombeli şiş görüntü hepinizde oldumu korseyi çıkarınca?mide bölgemdede oluyor bazen şiş görüntü.
Bende 50 gün civarındayım.ama benim sadece yanlarıma lipo yapıldı,zaten öncesindede kilolu ve yağlı değildim.kas onarımı yapıldığı içinde şişlik olabilir diyorlar.izlerim sizi sizde beni izlerseniz fotolarınızı görebilirim.Ameliyatınızın kaçıncı günündesiniz? Benim korsemi doktorum 3.haftadan sonra çıkarttırdı. Sonrasında o bombeli görüntüler oluşmaya başladı. 52.günümdeyim mide bölgesi çok şiş ve çok rahatsızım, başka bir doktora daha göründüm, ya yeterince yağ alınmamış o bölgeden ya da dikişler gevşemiş dedi
Ben korseyi 6 hafta kullandım.Ameliyatınızın kaçıncı günündesiniz? Benim korsemi doktorum 3.haftadan sonra çıkarttırdı. Sonrasında o bombeli görüntüler oluşmaya başladı. 52.günümdeyim mide bölgesi çok şiş ve çok rahatsızım, başka bir doktora daha göründüm, ya yeterince yağ alınmamış o bölgeden ya da dikişler gevşemiş dedi :,(
Bende 50 gün civarındayım.ama benim sadece yanlarıma lipo yapıldı,zaten öncesindede kilolu ve yağlı değildim.kas onarımı yapıldığı içinde şişlik olabilir diyorlar.izlerim sizi sizde beni izlerseniz fotolarınızı görebilirim.
Mide kısmında hafif şiş görüntü var bendede kas gibi hissediyorum.Diğer ameliyat olan arkadaşlar bu bombeli şiş görüntü hepinizde oldumu korseyi çıkarınca?mide bölgemdede oluyor bazen şiş görüntü.
Markasını bilmiyorum ki doktor ameliyat sonrasında taktı ama iç kısmında bi yazı var korseyi açınca bakayım yazayım sana
Fotoğraf ekledim öncesi-sonrası halini. 3-4 tane de fıtık temizlemiş doktorum, şimdi de çekip şişliğin fotosunu koyucam,Bende 50 gün civarındayım.ama benim sadece yanlarıma lipo yapıldı,zaten öncesindede kilolu ve yağlı değildim.kas onarımı yapıldığı içinde şişlik olabilir diyorlar.izlerim sizi sizde beni izlerseniz fotolarınızı görebilirim.