Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lıpo olacakmı?Tam karın germe ve göbek fıtıgı ameliyatı
Valla doktor bişey demedi ama kilom yok benim hepsini verdim bence lipo yapmaz 57 kiloyum 165 boyalıpo olacakmı?
benım yapılacak bırazValla doktor bişey demedi ama kilom yok benim hepsini verdim bence lipo yapmaz 57 kiloyum 165 boya
Kantaron yağını yanık için kullanmıştım ve çok ise yaramıştı iz kalmamıştı yara izine de iyi geleceğine inanıyorum bence kullanmalisinBayanlar ameliyat yerine kantaron yağı süren varmı bugün bi arkadaşım sür gün içinde dedi ama kararsız kaldımm
Kaça nerden aldınız acaba korseyiPeki hangi beden takıyorsun bana m giydirmişlerdi ben yedek de m aldım ama sanki s alsam daha iyi olurmuş gibi kafamda deli sorular :):)
Ekol de olmadım.ozgurozgur merhaba izmirde ekolde olmuştun değil mi memnun musun bende bugun karın bel ve ic bacak lipo olacaktim ama iptal ettim baska bir dr la daha görüsup karın germede istiyorum fotolarını görebilir miyim birde dr ismini
Benim karnımda göbeğimin her yerinde çok kaşıntım oluyor ve yara yerinde de tabi. Bunaldım artık kaşıntıdan. Napsam bilemedim.Bayanlar ameliyat yerine kantaron yağı süren varmı bugün bi arkadaşım sür gün içinde dedi ama kararsız kaldımm
benim karnımdada kaşıntı var yara dışı olan yerler dikilen kaslar iç kısmım bile kaşınıyor.içerdeki dikilen kaslar ne zaman normale dönücek acaba?öksürük gelcek diye korkuyorum ne kadar zormuş 14 gün oldu hala kas ağrımı net hissediyorum hareketlerim çok kısıtlı öyle durduk yere ağrımıyor ama sizde de aynı mı dikte yürüyemiyorumBenim karnımda göbeğimin her yerinde çok kaşıntım oluyor ve yara yerinde de tabi. Bunaldım artık kaşıntıdan. Napsam bilemedim.
Kantoron u 1ay geçtiyse kullanabilirsin diye biliyorum.
Ben sürüyorum sürekli 10 günden sonra sürmeye başladım doktorum 1.ay kontrolünde iz kremine gerek yok naptin sen dedi. Kantaron sürüyorum dedim ıncecik dikişlerim var çok sukurBayanlar ameliyat yerine kantaron yağı süren varmı bugün bi arkadaşım sür gün içinde dedi ama kararsız kaldımm
Günde kaç kez sürdünüz birde batikonla temizledikten sonra mı sürdünüzBen sürüyorum sürekli 10 günden sonra sürmeye başladım doktorum 1.ay kontrolünde iz kremine gerek yok naptin sen dedi. Kantaron sürüyorum dedim ıncecik dikişlerim var çok sukur
Benim 25. Gün hala dik yürüyemiyorum omuzlarım düşük şekilde yürüyorum kaşıntı arada bende de oluyorbenim karnımdada kaşıntı var yara dışı olan yerler dikilen kaslar iç kısmım bile kaşınıyor.içerdeki dikilen kaslar ne zaman normale dönücek acaba?öksürük gelcek diye korkuyorum ne kadar zormuş 14 gün oldu hala kas ağrımı net hissediyorum hareketlerim çok kısıtlı öyle durduk yere ağrımıyor ama sizde de aynı mı dikte yürüyemiyorum
kaşıntı iyileşmeden kaynaklı oluyor diye düşünüyorum.dik yürüme konusuna gelince içerden biley tutar gibi mi oluyor kaslar kasılıyor orda tutuyor resmen kalkamazsın diyor bana.bir haftada dik yürüyenler var bide 1 ayda yürüyebildim diyenler demekki kişiden kişiye değişiyor diyorum ama yinede bi korku sarıyorumarım biran önce hepimiz iyileşirizBenim 25. Gün hala dik yürüyemiyorum omuzlarım düşük şekilde yürüyorum kaşıntı arada bende de oluyor
Yok benim sadece ilk hafta betiğin sürüldü oda sadece 2 kere başka birşey sürmedim.kantaron yağını da 2 ay sabah akşam sürdüm 2 aydan sonra günde 1 kez sürüyorum dün 3.ayim bittiGünde kaç kez sürdünüz birde batikonla temizledikten sonra mı sürdünüz
Aynen benimde içerden bişe tutuyor gibikaşıntı iyileşmeden kaynaklı oluyor diye düşünüyorum.dik yürüme konusuna gelince içerden biley tutar gibi mi oluyor kaslar kasılıyor orda tutuyor resmen kalkamazsın diyor bana.bir haftada dik yürüyenler var bide 1 ayda yürüyebildim diyenler demekki kişiden kişiye değişiyor diyorum ama yinede bi korku sarıyorumarım biran önce hepimiz iyileşiriz
Ilk sıralar çok kötüydün pişmandın şuan nasilsin cnmSağol canım. Benim 12.günüm. Doktor fusidin sürmemi söyledi hergün. Batikon hiç kullanmadılar bana.
Rubi ii sende göbek fıtıgı var mıydıYok benim sadece ilk hafta betiğin sürüldü oda sadece 2 kere başka birşey sürmedim.kantaron yağını da 2 ay sabah akşam sürdüm 2 aydan sonra günde 1 kez sürüyorum dün 3.ayim bitti