- 29 Kasım 2018
- 169
- 144
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya düzeldi canım.tam dik değilim ama yakınım.
Ama bana 3. Ay dolduktan sımra istediğin sporu yapabilrsin dedi ya o kadar mutlu oldum tarifi yok.5-6 ay izin vermez diye düşünüyordum.ben ancak spora dönmekle hasta psikolojisinden çıkabilirim.
Tebrikler yaza kadar tam fit olursunuz.Selam Hanımlar benim ameliyat olalı 2bucuk ayı geçti
Cok şükür
Dün spora basladım korktuğum gibi olmadı
Yapamam zannediyordum kardio yapıyorum
Ağırlığa şuan girmedim
Karın hareketlerinide yapmıyorum
bana cok iyi geldi
Insallah canımTebrikler yaza kadar tam fit olursunuz.
Çok sevindim cevabına. Peki sonda ve ped konusu nasıl oluyor ? Tampon mu takılıyor ? Ameliyat sonrası tamponu o halde eğilerek takmak da zor olmaz mı ? Aklımda deli sorularBen de öyleydim hiç sorun olmadı şükür,doktorda denk gelebilir bişey olmaz dedi.
Sonda takılmıyor hiç.tek kullanımlık iç çamaşırı verdiler bana.hiç sorun yaşamadım.ameliyat sonrasıda zaten doktor sürekli yatmanı istemediği için tuvalete rahat gidiyorsun.ilk kalkışta benim biraz başım döndü o kadar.sonrası rahattı.hastane personeli her konuda yardımcı oluyor.inan ben refakatçim olmadanda gitsem olurmuş,kimseye ihtiyaç duymadım.hemşireler herşeyle ilgilendiler.Çok sevindim cevabına. Peki sonda ve ped konusu nasıl oluyor ? Tampon mu takılıyor ? Ameliyat sonrası tamponu o halde eğilerek takmak da zor olmaz mı ? Aklımda deli sorular
Bide sizin son günlere yakın,ameliyat günü benim ilk günümdü.ben bile zorlanmadım siz hiç zorlanmazsınız inşallah.Çok sevindim cevabına. Peki sonda ve ped konusu nasıl oluyor ? Tampon mu takılıyor ? Ameliyat sonrası tamponu o halde eğilerek takmak da zor olmaz mı ? Aklımda deli sorular
Hangi hstanede oldun cnm ?Sonda takılmıyor hiç.tek kullanımlık iç çamaşırı verdiler bana.hiç sorun yaşamadım.ameliyat sonrasıda zaten doktor sürekli yatmanı istemediği için tuvalete rahat gidiyorsun.ilk kalkışta benim biraz başım döndü o kadar.sonrası rahattı.hastane personeli her konuda yardımcı oluyor.inan ben refakatçim olmadanda gitsem olurmuş,kimseye ihtiyaç duymadım.hemşireler herşeyle ilgilendiler.
Ankara bayındır hastanesi söğütözünde ki.Hangi hstanede oldun cnm ?
Karın germeye uygun bir aday olup olmadığını sorabilirsin. Ne kadar değişim olacağını sorabilirsin. Liposuctionla beraber yapıp yapmayacağını sorabilirsin. Kesi izinin yerini sorabilirsin.Bugün bende dr la görüşmeye gidiyorum inş güzel geçer eğer dr dan emin olursam hemen aml günü alacağım dr a sormam gereken neler var yardımcı olur musunuz
Malesef şu an karın germeyle lipo 'yu aynı anda yapmamın doğru olmadığını muayene sonrası iç organ basıncımın yüksek olduğunu o yüzden iç karın kaslarının dikilmesi sırasında yağlarımın alınmasının doku kaybına sebeb olacağını ve tehlike yaratabileceğini söyledi.şu an ya karın germe ya da sadece lipo yapalım aradan (en az 6 ay)zaman geçtikten sonra diğerini yapalim dedi ve dr bana gore şarkılık çok değil once lipo yspalim germeyi sonra yaparız dedi kararsız kaldım lipo yapınca mutlu olur muyum bilemedimKarın germeye uygun bir aday olup olmadığını sorabilirsin. Ne kadar değişim olacağını sorabilirsin. Liposuctionla beraber yapıp yapmayacağını sorabilirsin. Kesi izinin yerini sorabilirsin.
Rabbim kolay eylesin ınsallah biz atlattık darısı basınaArkadaşlar,
Benim için yarın büyük gün ! Yarın sabah ameliyata giriyorum. Çok heyecanlıyım ve inceden de korkuyorum. En çok çekeceğim ağrıdan ve ne kadar sürede toparlayabileceğim konusunda endişeliyim. Son gece önerileriniz olursa sevinerek okurum. Ve tabi şans dileklerinizi de eksik etmezseniz çok sevinirim.
Yazan : Karmaşık duygular içinde olan bir kadın
Çok geçmiş olsun inş istediğin gibi olur herşeyArkadaşlar,
Benim için yarın büyük gün ! Yarın sabah ameliyata giriyorum. Çok heyecanlıyım ve inceden de korkuyorum. En çok çekeceğim ağrıdan ve ne kadar sürede toparlayabileceğim konusunda endişeliyim. Son gece önerileriniz olursa sevinerek okurum. Ve tabi şans dileklerinizi de eksik etmezseniz çok sevinirim.
Inş. Sorunsuz ve ağsız bir süreç geçirirsın ve herşey istediğin gibi olur. İyi ki olmuşum diyeceğin gunler çok uzak değil emin ol iyi düşün ıyi olsunArkadaşlar,
Bence mantıklı. Önce lipo sonraa germe.Malesef şu an karın germeyle lipo 'yu aynı anda yapmamın doğru olmadığını muayene sonrası iç organ basıncımın yüksek olduğunu o yüzden iç karın kaslarının dikilmesi sırasında yağlarımın alınmasının doku kaybına sebeb olacağını ve tehlike yaratabileceğini söyledi.şu an ya karın germe ya da sadece lipo yapalım aradan (en az 6 ay)zaman geçtikten sonra diğerini yapalim dedi ve dr bana gore şarkılık çok değil once lipo yspalim germeyi sonra yaparız dedi kararsız kaldım lipo yapınca mutlu olur muyum bilemedim
Allah yardımcın olsun sağlıkla dön ameliyattan insallahArkadaşlar,
Arkadaşlar,
Malesef şu an karın germeyle lipo 'yu aynı anda yapmamın doğru olmadığını muayene sonrası iç organ basıncımın yüksek olduğunu o yüzden iç karın kaslarının dikilmesi sırasında yağlarımın alınmasının doku kaybına sebeb olacağını ve tehlike yaratabileceğini söyledi.şu an ya karın germe ya da sadece lipo yapalım aradan (en az 6 ay)zaman geçtikten sonra diğerini yapalim dedi ve dr bana gore şarkılık çok değil once lipo yspalim germeyi sonra yaparız dedi kararsız kaldım lipo yapınca mutlu olur muyum bilemedim