Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam melse, Ben giyemiyorum bir kac defa denedim, aciyor yanlarim daha cok. Pantalon tam dikis üzerine denk geldiginden zor uzun bir süre bana göre..Selam kızlar ne zaman kot pantolan giymeye başladınız ?
Çok geçmiş olsun arkadaşım, kolay iyileşme süreci dilerim sana da ilk 7-10 gün zorlana bilirsin fakat geçiyor her şey, inan. Acıya dayanamayan ben bile atlatttım :) ki senin o kadar çok sarkıklık yokmuş ben kadar. pişman olmak için çok çok erken. İlerki günlerde dümdüz karnını görünce uçacaksın havalaraArkadaşlar dün ameliyatı oldum. Çok ağrım oldu. Beklediğimden çok fazla. Dikiş yerinden çok liposuction yapılan yerler acıdı. Az önce Doktorun hemşiresi geldi. Korseyi çıkarttı pansuman yaptı. Direnlerden birini çıkarttı. Göbeğimi gördüm ilk kez. Şimdi tabi bi tuhaf ama güzel olucakmış. Bu arada sol mememin altında ben sandığım bişe vardı. O meğerse 3. Meme ucummuş. Onu da almışlar. Bu kadar ağrılı olacağını bilsem bu ameliyatı kesinlikle olmazdım. Dün mide bulantısı da çok zorladı. Şimdi narkotik etkili bi ağrı kesici yaptılar. Daha iyiyim. Albüme ilk fotoyu ekliyorum.
Selam kızlar ne zaman kot pantolan giymeye başladınız ?
Umarım öyle olur canım. Çok zormuş çok.Çok geçmiş olsun arkadaşım, kolay iyileşme süreci dilerim sana da ilk 7-10 gün zorlana bilirsin fakat geçiyor her şey, inan. Acıya dayanamayan ben bile atlatttım :) ki senin o kadar çok sarkıklık yokmuş ben kadar. pişman olmak için çok çok erken. İlerki günlerde dümdüz karnını görünce uçacaksın havalara
Senn kaç gün oldu?Çok geçmiş olsun arkadaşım, kolay iyileşme süreci dilerim sana da ilk 7-10 gün zorlana bilirsin fakat geçiyor her şey, inan. Acıya dayanamayan ben bile atlatttım :) ki senin o kadar çok sarkıklık yokmuş ben kadar. pişman olmak için çok çok erken. İlerki günlerde dümdüz karnını görünce uçacaksın havalara
Geçmiş olsun özgürcum. Inan yarın böyle hisdetmiceksin. Ilk 2 gün çok önemli .bak yarın sabah uyandığımda herşey çok farklı olacak inan bana. Ve yarından sonraki her geçen gün daha iyi hissedeceksin ama uzun Bir süreç olacakUmarım öyle olur canım. Çok zormuş çok.
Ben 29 Ağustos’ta oldum ameliyatımıSenn kaç gün oldu?
Umarım öyle olur. Yarın öğleden sonra çıkıcam hastaneden ve 2buçuk saat yol gidicem eve kadar. Salı günü kontrole gelmem gerekiyor yani yine yol yapıcam.Geçmiş olsun özgürcum. Inan yarın böyle hisdetmiceksin. Ilk 2 gün çok önemli .bak yarın sabah uyandığımda herşey çok farklı olacak inan bana. Ve yarından sonraki her geçen gün daha iyi hissedeceksin ama uzun Bir süreç olacak
Hepsi olacak insallah göbek deliğin nasıl olmuş bakabildinizmi. Sen kaç numara olsun istwmistinMoralim bozuk değil ama bu kadar ağrı beklemiyordum kesinlikle. Umarım değer göbeğimin son şekline. Değmezse çok üzülürüm. Bir arkadaşımın annesi yaptırmıştı bu ameliyattan. Onun göbeğinin bi tarafı yamuk kalmış.
Ben heyecandan göbek deliğini konuşmayı unuttum ama güzel görünüyor bence.Hepsi olacak insallah göbek deliğin nasıl olmuş bakabildinizmi. Sen kaç numara olsun istwmistin
Ben Lipo ve karın germe oldum. 2.günüm ve ağrılarım fazla. Varis çorabı giydirmediler bana.Bir de bir sorum daha olacak varis çorabı giyiyor musunuz? Kaç gün giyilmesi gerekiyor bilginiz var mı?
Cnm Çok geçmiş olsun kurtulmuşsun ilk 3 gün çok. Zor gerçekten ama inan ki geçiyor çabuk benim tam 1.5 ay oldu herşey yolunda şükür şişliğin az acı arada migde boşluğunun orda mas onarımı olduğu için biraz açıyor oturup kalkınca çok şükür iyiyim sende çok iyi olacaksn değecek inşllahBen Lipo ve karın germe oldum. 2.günüm ve ağrılarım fazla. Varis çorabı giydirmediler bana.
Geçmiş olsun öncelikle. Ben korse ile aynı anda varis çorabı giydim uzun bir çorap dizin 1 karış üstünde bitiyor. Basen yapıldığı için mi giydirdiler acaba bilmiyorum.Ben Lipo ve karın germe oldum. 2.günüm ve ağrılarım fazla. Varis çorabı giydirmediler bana.
Geçmiş olsun öncelikle. Ağrılarınız ne kadar sürdü? Çalışıyor musunuz en çok da işe ne zaman dönebildiniz onu merak ediyorumCnm Çok geçmiş olsun kurtulmuşsun ilk 3 gün çok. Zor gerçekten ama inan ki geçiyor çabuk benim tam 1.5 ay oldu herşey yolunda şükür şişliğin az acı arada migde boşluğunun orda mas onarımı olduğu için biraz açıyor oturup kalkınca çok şükür iyiyim sende çok iyi olacaksn değecek inşllah
Tam olarak ne zaman dik yürümeye başladın canım ? Bu kadar acılı olacağını bilsem hakkaten olmazdım ameliyat.Cnm Çok geçmiş olsun kurtulmuşsun ilk 3 gün çok. Zor gerçekten ama inan ki geçiyor çabuk benim tam 1.5 ay oldu herşey yolunda şükür şişliğin az acı arada migde boşluğunun orda mas onarımı olduğu için biraz açıyor oturup kalkınca çok şükür iyiyim sende çok iyi olacaksn değecek inşllah