- 8 Şubat 2013
- 360
- 178
Ben izmir de Can Kopal a cuma günü ameliyat olucam. Ayrıntıları Cuma dan sonra yazarım.Kızlar bende karın germe ve lipo yaptırmak istiyorum izmirde dr öneriniz var mı ?
Merakla bekliyorum haberlerini inş herşey güzel olur senin için hangi hastanede aml olacaksınBen izmir de Can Kopal a cuma günü ameliyat olucam. Ayrıntıları Cuma dan sonra yazarım.
Göbek deliğinin yan tarafında batma ağrı yanma oluyor,bazende diğer tarafta oluyor.sanırım kasların dikildiği yerler.herkeste oluyormu bu batma yanma hissi?
Rabbim kolay eylesin canım merakla takip edeceğim ınsallahBen izmir de Can Kopal a cuma günü ameliyat olucam. Ayrıntıları Cuma dan sonra yazarım.
Y Yazduru merhaba varsa fotoğraflarını görebilir miyim internetteki öncesi sonrası fotolara güvenemiyorum bu aml yaptıranların deneyimleri benim için çok önemli bende önümüzdeki hafta dr la görüşmeye gideceğim inşTam bir ay oldu benim.20 gün daha takıcam.spor için bana 3. Ay dolduktan sonra istediğin her sporu yapabilirsin dedi.
İzledim bakabilirsiniz.benim fotolarım 4 günlükken çekilenler.yenilerini eklicem bir ara.
Teşeķkürler çok yardımcı oldu kesin kararlıyım artıkİzledim bakabilirsiniz.benim fotolarım 4 günlükken çekilenler.yenilerini eklicem bir ara.
Özel Ata Sağlık Hastanesinde. Bugün son görüşmeyi yaptık.Merakla bekliyorum haberlerini inş herşey güzel olur senin için hangi hastanede aml olacaksın
Ben 4 diyorumEki Görüntüle 2232864 Sizce 1-4-7 den hangisi en güzeli kızlar ?
Cnm benimki isteğim uzere 7 oldu çok seviyorum göbeğimi))Eki Görüntüle 2232864 Sizce 1-4-7 den hangisi en güzeli kızlar ?
Sizde sağlıkla olur kurtulursunuz inşallah.Teşeķkürler çok yardımcı oldu kesin kararlıyım artık
Gözünüz aydınÖzel Ata Sağlık Hastanesinde. Bugün son görüşmeyi yaptık.
7 benceEki Görüntüle 2232864 Sizce 1-4-7 den hangisi en güzeli kızlar ?
Ben de 7 istiyordum aam dün annem şey dedi “ yanları kabarık durur yağlı gibi bence 1 yaptır dedi. Doktor da 1 doğal olan ama istersen 7 yi de yaparımm diyor. Kararsız kaldımCnm benimki isteğim uzere 7 oldu çok seviyorum göbeğimi))
Ben de öyleydim hiç sorun olmadı şükür,doktorda denk gelebilir bişey olmaz dedi.Kızlar ameliyatım Cuma günğ benim. Ve bugün regl oldum. Regl biçimde ameliyata giren var mı aramızda ?
Baya düzeldi canım.tam dik değilim ama yakınım.