Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm sen beni takipten çıkardın mı?
Yok olur mu öyle şey. Ben albümü sildim. Yeniden yapmayı planlıyorum da konsantre bir bitki çayı içiyorum. Anca bugün etkisini göstermeye başladı. Biraz daha insin şişlikler son halimi de koyucam

Ewet yorulduğum için şiştim o beni yordu en çok bide dik yürüyememek belime yüklenmek ağır bişey kaldırmadım eğilip doğrulmadım
Ortalama 1,5 ayda toplanıyormuş dikişler
Benimde 4 ve 18 aylık 2 kızım war
Senin adına çok sewindim istediğin kıyafeti giymene
4 yaş değil mi? Valla ben zorlanıyorum. Bütün gün yerde oyun oyna uyurken iş güç derken karnım kaskatı oluyo. Birkaç gündür çok şişmiştim ve çok endişelenmiştim. En çokta alt değiştirmek yoruyo beni.
Teşekkür ederim sende bir ay sonra başlarsın alışverişe:)

Yok olur mu öyle şey. Ben albümü sildim. Yeniden yapmayı planlıyorum da konsantre bir bitki çayı içiyorum. Anca bugün etkisini göstermeye başladı. Biraz daha insin şişlikler son halimi de koyucam
Tmm cnm.bende şaşırdım bi an. Ne iciyorsun bu arada bende izin dönüşü yeni foto atarım insallah

Hayata ne kadar çabuk dönersen okadar iyi diyor dr lar ama kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Yorulunca şişiyosun şişince hareketlerin kısılıyor. böyle bir döngü işte.
Benim ödemim bayağı olmuştu şimdide var. Mesajlarımda hep endişe şikayet vs var. Denemeden almak huyum değildir ama yeni karnıma güvenerek birkaç bir şey aldım. Evde denediğimde bu halinden mi şikayetçisin, buna mı şişlik diyosun dedim. Bildiğin bershka top ürünleri giyiyorum hemde skinny lerle. Diyeceğim o ki en çok sızlanan ve endişelenen ben minnacık şeyleri karnımı içe çekmeden korse giymeden giyiyorum ve tüm gün çocuk bakıyorum. O dikişler sağlam arkadaşım hiç endişelenme. İyi hissettiğin sürece istediğini yap
Bu kadar kısa sürede hayata dönmen ne güzel. Umut veriyosun bana da. Benim Ameliyatım 8 şubat ve 2gün hastanede kaldıktan sonra eve dönücem. Bulunduğum yerde maalesef gizlemek zorundayım bu operasyonu. Herşeyi düşünüyorum ama en çok gizleme kısmından endişeliyim.

4 yaş değil mi? Valla ben zorlanıyorum. Bütün gün yerde oyun oyna uyurken iş güç derken karnım kaskatı oluyo. Birkaç gündür çok şişmiştim ve çok endişelenmiştim. En çokta alt değiştirmek yoruyo beni.
Teşekkür ederim sende bir ay sonra başlarsın alışverişe:)
Alişveriş en çok istediğim şey dar bir bluz giymek salaş bol şeyler göbeğimi gizlipim ediyim derdi olmadan

Merhaba arkadaşlar uzunca bir süre araştırmadan sonra özelde bu operasyonu olamıycagıma karar verdikten sonra devlette olmaya karar verdim.Ankara da dr Esabil Eker e ameliyat olmayı seçtim çok araştırdım ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurdum ve kararımi verdim.28 ocak gün aldım cok heyecanlıyım ve korkuyorum da gelişmeleri paylaşıcam...

Merhaba ne mutlu gün alinmis :) güzel sonuclarla cikarsin insallah..

Alişveriş en çok istediğim şey dar bir bluz giymek salaş bol şeyler göbeğimi gizlipim ediyim derdi olmadan
Bende beyaz dar bluz giymeyi istiyorum,bana doktorum yavaş yavaş dikleşin ama birden değil dedi.çok zor ama.yanma oluyor.bakalım ne zaman dik yürütebilicem.

Benim dikişlerin bir tarafı kabuklar tamamen dökülmüş,diğer taraf duruyor dün foto çekip yolladım,sorun değil bu dedi.her gün banyo yapın dedi.benim göbekteki dikişler alınacaktı ama burda kimseye güvenemedim,kalsın dedi doktorum,kontrolde aldırıcam ankarada.bende kantaron başladım.

Tmm cnm.bende şaşırdım bi an. Ne iciyorsun bu arada bende izin dönüşü yeni foto atarım insallah
Kiraz sapı,adaçayı,yeşilçay,beyaz çay karıştırıp iki
Büyük dincan içiyorum. Bağırsaklarıda çok iyi çalıştırıyo. Tek sorun lavaboya sürekli gidiyosun. Açken içince de mide bulantısınyapıyo bende.

Bu kadar kısa sürede hayata dönmen ne güzel. Umut veriyosun bana da. Benim Ameliyatım 8 şubat ve 2gün hastanede kaldıktan sonra eve dönücem. Bulunduğum yerde maalesef gizlemek zorundayım bu operasyonu. Herşeyi düşünüyorum ama en çok gizleme kısmından endişeliyim.
Teşekkür ederim İnşallah her şey gönlünce olur. Okudukça süreç hakkında yeterli
Bilgiye sahip olmuşsundur.
Ben göbek fığı ameliyatı olduğumu söyledim. Onda da ağır kaldırmaman lazım vs. İstersen sende öyle de. Hiçbir şey söylemek istemiyorum diyosan bir ay ziyaretçi alma hatta şehir dışında ülke dışında olduğunu söyle. Kılıf uydurmadan saklamak çok zor sanki.

Valla melsecim o giysiler giyiliyor kaçarı yok:) senin nekadar olduğunu hatırlayamadım şuan ama en fazla 1.5 ay da giyersin benim 2 ayı buldu uzadı biraz.
Giydikten sonra aynaya bakınca yaşadığın mutluluğu paylaşırsın bizimle

Kiraz sapı,adaçayı,yeşilçay,beyaz çay karıştırıp iki
Büyük dincan içiyorum. Bağırsaklarıda çok iyi çalıştırıyo. Tek sorun lavaboya sürekli gidiyosun. Açken içince de mide bulantısınyapıyo bende.
Bende kirazsapı mısır püskülü yeşil çay karıştırıp içiyorum
Ayrıca ısırgan otu papatya rezene karıştırıp içiyorum
Bide günde 2-3 lt su

Valla melsecim o giysiler giyiliyor kaçarı yok:) senin nekadar olduğunu hatırlayamadım şuan ama en fazla 1.5 ay da giyersin benim 2 ayı buldu uzadı biraz.
Giydikten sonra aynaya bakınca yaşadığın mutluluğu paylaşırsın bizimle
J jpoupee benim çok yeni daha 12. Gün şuan ewin için pijama dışarıyada eşortman bol tshort inş. Giyerim zaten ameliyatı olduğumda hep şunu dedim bu acıyı çekiyorsam sonuç güzel olucak onun umudundayım

Teşekkür ederim İnşallah her şey gönlünce olur. Okudukça süreç hakkında yeterli
Bilgiye sahip olmuşsundur.
Ben göbek fığı ameliyatı olduğumu söyledim. Onda da ağır kaldırmaman lazım vs. İstersen sende öyle de. Hiçbir şey söylemek istemiyorum diyosan bir ay ziyaretçi alma hatta şehir dışında ülke dışında olduğunu söyle. Kılıf uydurmadan saklamak çok zor sanki.
Bende öyle dedim,göbek fıtığı.

X