Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ılk aksılık.. hala regl olamadım 20 sınde fılan olabılırdım hadı gecıktı 25 i
aman telaslanmayım ben pcos oldugum ıcın malesef regllerım her haltdan etkılenıyor,duzensızdır
offfffffffffff dusunsenıze aml. oluyorsun ve reglsın, rezalet...

endişelenme tatlım adet düzensizlğin aml. ertelemez artık burda bir çok arkadaşım bende dahil aml olduktan sonra günümüzden erken olduk zor oluyor ama katlanılıyor :KK34:

ılk aksılık.. hala regl olamadım 20 sınde fılan olabılırdım hadı gecıktı 25 i
aman telaslanmayım ben pcos oldugum ıcın malesef regllerım her haltdan etkılenıyor,duzensızdır
offfffffffffff dusunsenıze aml. oluyorsun ve reglsın, rezalet...

bana doktor öyle birşey demedi ama okuduğum çoğu yerde ameliyatın regl dönemine denk gelmemesi gerektiği yazıyordu. dren falan takıyorlar ya oraya birde sonda belki o yüzdendir. birde regl olmanın siniri stresi eklenince hastayı olumsuz etkileyebilir. doktora danışıp söktürücü bir şeyler kullansan mesela. ameliyatın ne zaman bu arada

Herkese Selamlar,

su an ıtıbarıyle 3 gun kaldı aml. a,
hafta sonu bırı yazmıs cok eskılerde benım dr. ıle alakalı, bır arkadası aml. olmus goguslerı top top olmus dıye yazmıs, abı toptop gogus ne yaa, kafam karısmadı da, aml. sabahı bı sorucam..
bu arada bu aksam konusucam kocayla, sız yabancı dıılsınız artık, bı gergınlık vardı aramızda ve ben soylemeden aml. olmayı dusunuyordum hersey hazırdı kafamda
anladıgı ıcın yanlıs yolda oldugunu dank etmıs tabıı sonucta su an ortalık gunluk gulıstanlık ................ve ben aml. hala soylemedım:KK36::KK53::KK37::KK35:
bu aksam bı gırızgah yapıcam bakalım..offffffffff stresden aml. olmadan geberıcem
destek olmasını ısterım tabıkı ama olmassa moralım bozuk olacak ama yıne de ertelemek ıstemıyorum

Herkese Selamlar,

hafta sonu bırı yazmıs cok eskılerde benım dr. ıle alakalı, bır arkadası aml. olmus goguslerı top top olmus dıye yazmıs, abı toptop gogus ne yaa, kafam karısmadı da, aml. sabahı bı sorucam..
bu arada bu aksam konusucam kocayla, sız yabancı dıılsınız artık, bı gergınlık vardı aramızda ve ben soylemeden aml. olmayı dusunuyordum hersey hazırdı kafamda
anladıgı ıcın yanlıs yolda oldugunu dank etmıs tabıı sonucta su an ortalık gunluk gulıstanlık ................ve ben aml. hala soylemedım:KK36::KK53::KK37::KK35:
bu aksam bı gırızgah yapıcam bakalım..offffffffff stresden aml. olmadan geberıcem
destek olmasını ısterım tabıkı ama olmassa moralım bozuk olacak ama yıne de ertelemek ıstemıyorum
tabiki eşlerin desteği çok önemli yanında olmasıda güzel ama bu karar kişisel bir karar .senin beyninde nelerin yaşandığınıda bilemezki eşin ,neleri göze alıp aml. olmak istiyoruz bunu anlmasını bekleme benim eşimde itiraz etti hatta aml. hastaneye bile gelmedi bende anneciğimi aldım gittim şükür oldu bitti madem yabancı değilizzz o zaman bende şunu söliyim şimdi çoookk memnun durumdan :KK1::KK17: sevgiler

tabiki eşlerin desteği çok önemli yanında olmasıda güzel ama bu karar kişisel bir karar .senin beyninde nelerin yaşandığınıda bilemezki eşin ,neleri göze alıp aml. olmak istiyoruz bunu anlmasını bekleme benim eşimde itiraz etti hatta aml. hastaneye bile gelmedi bende anneciğimi aldım gittim şükür oldu bitti madem yabancı değilizzz o zaman bende şunu söliyim şimdi çoookk memnun durumdan :KK1::KK17: sevgiler

:))))))))))))))))))))))
cok sukur
ve darısı basıma:)

Herkese Selamlar,

ayy heyecan dorukta desene vala sen kadar bizde sabırsızlanıyoruz senin için :KK52:
eşinden habersiz aml. olcanı duyunca böle oldum vala :KK53:
canım tabiki karar senin ama hiç kimseyi değilsede eşlerimizi çok ilgilendiriyor bu durum sonuçta adı üstünde ÇİFTİZ dimi :KK34: eş desteği çok önemli kesinlkle yani çok ayrıntıya giremiyorum ama evli olanlar anlıcaktır ne demek istedimi :KK17: ama eşine şöle damardan sonrası hakkında bilgi verirsen hatta netten foto gösterirsen eminim seni anlıcak ve çok destek olucaktır :KK54:

hersey yolunda, hatta super

hem cok gulerek hemde konusarak aml. ve surecı konustuk..

ruya gıbı, tek dılegım su aml. da cok ıyı, cok basarılı gecmesı

hersey yolunda, hatta super

hem cok gulerek hemde konusarak aml. ve surecı konustuk..

ruya gıbı, tek dılegım su aml. da cok ıyı, cok basarılı gecmesı

Bak glorys bosuna stress yaptin , kocan sorun cikarmadi anladigim kadariyla maasallah .
Insallah ameliyattan sonra da böyle mutlu mesut haberler verirsin.

çok sevindim senin adına canım saatlerde geri sayım başladı :KK52:

bende cok sevındım canm
aynen ,sımdı tamamen nasıl olacak,nasıl gececek,Allah pişman etmesın moduna gırdım
kızlar persembe sabahı ıtıbarıyle dualarınızı, ıyı dıleklerınızı beklıyorummmmm:nazar::KK16:

Bak glorys bosuna stress yaptin , kocan sorun cikarmadi anladigim kadariyla maasallah .
Insallah ameliyattan sonra da böyle mutlu mesut haberler verirsin.

cok saol canım, ınsallah su an tek dusundugum bu
ınsallah hersey yolunda gıder
sen nasılsın, oncekı ıslemlerın faydasını goruyormusun

merhaba kızlar..öncelikle amelyatını olmuş arkadaşları tebrik ederim ne güzel bir şey yapmışsınız kendiniz için.ben iki doğum yaptım ilki ikizdi.ikincisini de 15 gün önce yaptım.karnıma çok sarkık duruyor şu anda.ameliyat izim bile görünmüyor.yanları boşalmış aşağı sarkmış bir görüntüsü var.daha toparlanır biliyorum ama ne kadar toparlanacak ki.çok üzgünüm.eşimin artık karnımı görmesini istemiyorum.düşünsenize hep gizleyererk yaşayacağım bir karnım var.ameliyat olmak benim için hayal gibi.belki bir zamanlar sizin için de öyleydi ama...
sormak istediğim bazı şeyler var
bu ameliyatı spinal olan var mı?
ağrısını sezeryanla kıyaslarsak hangisi daha zor?
ilk ayağa kalkış nasıl?
ameliyattan sonra yatış pozisyonu nedir?
mini karın germe olan var mı?
ben kilodan değil sarkıklıktan dolayı istiyorum bunu kilo problemim yok aslında.şu an 60 kiloyum doğumda 8 kilo verdim 55 e düşmek istiyorum.ne durumda lipo yapıyorlar...
bir de çatlaklarınız geçti mi
işte böyleee. sorularıma yanıt verin lütfennnnn..beni anladığınıza eminim.

Son düzenleme:
bende cok sevındım canm
aynen ,sımdı tamamen nasıl olacak,nasıl gececek,Allah pişman etmesın moduna gırdım
kızlar persembe sabahı ıtıbarıyle dualarınızı, ıyı dıleklerınızı beklıyorummmmm:nazar::KK16:
Dualarım seninle inşallah herşey güzel geçecek canım güzel haberlerini bekliyorum sevgiler..

merhaba kızlar..öncelikle amelyatını olmuş arkadaşları tebrik ederim ne güzel bir şey yapmışsınız kendiniz için.ben iki doğum yaptım ilki ikizdi.ikincisini de 15 gün önce yaptım.karnıma çok sarkık duruyor şu anda.ameliyat izim bile görünmüyor.yanları boşalmış aşağı sarkmış bir görüntüsü var.daha toparlanır biliyorum ama ne kadar toparlanacak ki.çok üzgünüm.eşimin artık karnımı görmesini istemiyorum.düşünsenize hep gizleyererk yaşayacağım bir karnım var.ameliyat olmak benim için hayal gibi.belki bir zamanlar sizin için de öyleydi ama...
sormak istediğim bazı şeyler var
bu ameliyatı spinal olan var mı?
ağrısını sezeryanla kıyaslarsak hangisi daha zor?
ilk ayağa kalkış nasıl?
ameliyattan sonra yatış pozisyonu nedir?
mini karın germe olan var mı?
ben kilodan değil sarkıklıktan dolayı istiyorum bunu kilo problemim yok aslında.şu an 60 kiloyum doğumda 8 kilo verdim 55 e düşmek istiyorum.ne durumda lipo yapıyorlar...
bir de çatlaklarınız geçti mi
işte böyleee. sorularıma yanıt verin lütfennnnn..beni anladığınıza eminim.

merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi. henüz çok yeni olduğu için bu denli sarkık olması normal bence. bende 4 doğum yaptım sonuncu sezaryendi emzirdikçe bayağı toparlanmıştı ama tamamen asla toparlanmadı. rejim ve spora rağmen kurtulamadığım için son seçenek olarak bu ameliyatı olmak zorunda kaldım. bugün 15 gün oldu. bana göre sezaryen daha zordu. ameliyat sonrası öyle fazla ağrı sızı olmuyor. bu ameliyatın yine bana göre en zor tarafı hareket ederken acı duymak yerinden yardımsız kalkamıyorsun falan ama kısa zamanda düzeliyor. ilk ayağa kalkış benim 3. gün oldu ama ilk gün kalkanlar da var diye duydum. ameliyat sonrası ilk gün dizler kırık yatılıyor 2. gün dümdüz yine sırtüstü. çatlaklara gelince göbek deliği altında kalanların tamamı fazla deriyle beraber gidiyor üst kısımda varsa gitmiyor malesef. lipo ise deri sağlıklı ve gerginse yapılıyor genelde doğum yapmamışlara ben öyle biliyorum. doğumun üzerinden 1 sene geçsin bir uzmana görünüp senin için en uygun olan yöntemi belirleyebilirsin.

bende cok sevındım canm

şimdiden dualarım seninle bir anda geçip gidecek anlamayacaksın bile :-)

Dualarım seninle inşallah herşey güzel geçecek canım güzel haberlerini bekliyorum sevgiler..

Eskacım cook tesekkur ederım,her zaman destegını, guzel yardımcı mesajlarını esırgemedım
ilk fırsatta haber verıcem sızlere ne halde oldugumu:KK37:
sevgıler

X