Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eki Görüntüle 2031568 Sizce böyle bişey mümkün mü ? İnsana boşuna mı ameliyat olduk diye düşündürüyor gerçi bu da bir ameliyat sayılır ama dikiş derdi yok
Valla ben karın germe öncesi lazer lipoliz yaptırmıştım ama hiçte böyle bir sonucum olmadı. Yani tamam yağlar azalıyor ama bir yere kadar yapabiliyor doktor. Daha fazla yağ alımı olursa deri sarkar diyor. Şimdi bu fotoya göre yağ alındı diyelim. O kadar deri fazlalığı nereye gitti?? Toparlama sıkılaştırma Yok öyle birşey inanmıyorum ben.

Eki Görüntüle 2031568 Sizce böyle bişey mümkün mü ? İnsana boşuna mı ameliyat olduk diye düşündürüyor gerçi bu da bir ameliyat sayılır ama dikiş derdi yok
Doğrusu ben hiiiiç inanmıyorum canım o kadar deri nereye gitmiş?! Hiç mantıklı mı?

Bizlerde ameliyat olduk az çok biliyoruz hadi o yağ bi şekilde gitti peki deri nerede?

Benim karnımda zaten yağ yoktu deri fazlalığı vardı çok kötü bir görüntü vardı ne yaparsanız yapın o deri gitmiyor ki. Zaten o yüzden ameliyat oldum ben...

Aynen Cnm, cok gzl aciklamissin dogum gibi ayni:))) Tek korkunc tarafi narkoz...
ama bitince de iyiki yaptirmisim dicem sizler gibi... etrafdakiler Yani Annem esim Biliyor onlar da rahatsiz etigi Icin Beni yaptir Korkma kendini daha iyi hissedeceksin diyorlar, cok destekliyorlar.
Dogum dan önce cok gzl vucudum vardi 27 Kilo Aldim, Suan 24 i gitti ve Sadece göbek kaldi sarkmis Halde, piskolojimi etkiledigi Icin yaptir, bebege hepberaber bakariz diyorlar...
Aaa cok guzel desteklemeleri benimkiler hala kiziyor. Narkizdanda korkma gounu kapatip aciyin bitti gitti lipo yoksa kisa surer 2 2.5saat benimki 7 saat sursu ama 7 dakika gibi geldi bana

inanamadım işte bende belki aramızda doktoru bilen tanıyan ameliyat olan ya da bu doktora lipo yaptırmış biri çıkar da bizi aydınlatır diye düşündüm keşke gerçek olsaydı ama di mi :) giriyorsun çıkıyosun göbek Yok
Karina fazla lipo yapilirsa asiri sarkar zaten burdan belli yalan oldugu

inanamadım işte bende belki aramızda doktoru bilen tanıyan ameliyat olan ya da bu doktora lipo yaptırmış biri çıkar da bizi aydınlatır diye düşündüm keşke gerçek olsaydı ama di mi :) giriyorsun çıkıyosun göbek Yok
Birde dikkat ettiğim keşke aldığı yağları biraz popoya koyup şekillendirseydi :)) Ayrıca bel kavisi Yok kadında,erkek gibi dümdüz olmuş. Lipo yapılmış madem beli oysun sırtıda alıp kum saati yapsaymış keşke :))

Aaa cok guzel desteklemeleri benimkiler hala kiziyor. Narkizdanda korkma gounu kapatip aciyin bitti gitti lipo yoksa kisa surer 2 2.5saat benimki 7 saat sursu ama 7 dakika gibi geldi bana

Annem kendisi de Bol bol yaptirdigi Icin estetik, Ona gayet normal geliyor Ama 52 yasinda benden daha Genc duruyor :))) onlar Artik alisdigi Icin gayet normal, kilom Yok ama Yanda az bi simit var Yani eskiden düsük bel cok modada olunca ne kadar versem Kilo yanda var az, Bence Onu alir Lipoyla, Cnm neden 7 Saat sürdü? Bana Doktor Meme germe protez deyistirme ve karin germe 4 Saat gibi dedi, Amalyat günü sorucam acaba lipo yla aldigini kalca ya eklermi, arkadan malesef dümdüzüm:KK43:((( sende yag enjektionu yapildimi?
Ve halen diyet yapiyorum detox tarzinda ne kadar süre önceden birakim diyeti? Sana bilgi verildimi? Telefonla görüstügüm Icin, sürekli doktoru da rahatsiz etmek istemiyorum

Evet gerçek olsa keşke :dua: ama maalesef deri fazlalığı gitmiyor hiç bir şekilde. Ben kendimden biliyorum o kadar kilo verdim spor yaptım vs asla deri gitmediği gibi yağ azaldıkça deri daha da kötü oldu.

O yüzden diyorum ya o kadar yağ gitti madem deri fazlalığı nerde:bicak:

Birde dikkat ettiğim keşke aldığı yağları biraz popoya koyup şekillendirseydi :)) Ayrıca bel kavisi Yok kadında,erkek gibi dümdüz olmuş. Lipo yapılmış madem beli oysun sırtıda alıp kum saati yapsaymış keşke :))
Canım zevkine hayranım:KK36: gözünden hiç bir şey kaçmıyor gerçekten :nazar:

Annem kendisi de Bol bol yaptirdigi Icin estetik, Ona gayet normal geliyor Ama 52 yasinda benden daha Genc duruyor :))) onlar Artik alisdigi Icin gayet normal, kilom Yok ama Yanda az bi simit var Yani eskiden düsük bel cok modada olunca ne kadar versem Kilo yanda var az, Bence Onu alir Lipoyla, Cnm neden 7 Saat sürdü? Bana Doktor Meme germe protez deyistirme ve karin germe 4 Saat gibi dedi, Amalyat günü sorucam acaba lipo yla aldigini kalca ya eklermi, arkadan malesef dümdüzüm:KK43:((( sende yag enjektionu yapildimi?
Ve halen diyet yapiyorum detox tarzinda ne kadar süre önceden birakim diyeti? Sana bilgi verildimi? Telefonla görüstügüm Icin, sürekli doktoru da rahatsiz etmek istemiyorum
Canim o yag senin kendi dokun istedigin yere koydurabilirsin ama benim sadece gogsume yag enjeksiyon yapildi popoyada dusunduk ama karin germe ile ayni anda olmiyirmus karnimdan dolayi yatmaktan popo sekil almaz ve erir dedi

Son düzenleme:
Pardon da kafam karisti karin germe yi ikinci jez mi olacan daha once oldunda. Yada simdi ne olacan bi de neden pritez degistirdiler pritez omur boyu kalici diye biliyorum

miss blue miss blue arzum77 arzum77 N Nur 1971 semi78 semi78 kızlar benim karnımdan hc yağ alınmadı lipo yapmiycam dedi Dr.Bende yanlarimida gerermisiniz dedim.Simitlerimin germiş aynı lipo yapılmış gibi duruyor.Bugün 7 günüm iç ameliyatim hala agiriyor işlerimi yapabiliyorum hala göbeğim var ödemdir inşallah

Pardon da kafam karisti karin germe yi ikinci jez mi olacan daha once oldunda. Yada simdi ne olacan bi de neden pritez degistirdiler pritez omur boyu kalici diye biliyorum

Yok Karin germe Hic olmadim, Bundan on sene önce silikon yaptirdim, Onun cikmasi gerekiyor.
Doktorum Ömür Boyu silikonun olmadigini söyledi, Yani üreten firmalarin on sene sonra cikmasini tavsiye etigini, ama Tabiki isterseniz Hic cikartmayin dedi ama tavsiye on seneymis

miss blue miss blue arzum77 arzum77 N Nur 1971 semi78 semi78 kızlar benim karnımdan hc yağ alınmadı lipo yapmiycam dedi Dr.Bende yanlarimida gerermisiniz dedim.Simitlerimin germiş aynı lipo yapılmış gibi duruyor.Bugün 7 günüm iç ameliyatim hala agiriyor işlerimi yapabiliyorum hala göbeğim var ödemdir inşallah
Yan kısımdaki deri fazlalığınında alınması iyi olmuş tabi. Zamanla net sonuç ortaya çıkacaktır,sabır :KK66:

X